Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro, dober dan…

Dobro jutro, dober dan…

Tak lep sonček……….tako lepo modro nebo……..vse je že zeleno………pomlad je v zraku………….kako diši!!!!!!!!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mmmmmmmmmm…………………….:)))

Sem vam hotla sam zaželet prelep dan……….prelepo nedeljo………in dat vsakmu posebej enga veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiikega cmokija………………..

cmokkk

The best in life is free

..in tebi nazaj.. :))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Jaz sem pa na mojem “gradbiđču” na vrtu en kupček kurjega gnoja ruknil in takoooooooooooooo smrdi, da ni za zdržat tam.
:-((((((
Pa hvala za cmoke.Dobro denejo. 🙂

Jooooooj, jst toooook uživam ta vikend…. včeraj sem kolesarila….. danes sem bila na Tinjanu….. pešačke seveda….. :)) Pa še do izole na sprehod ob morju…. :)) Utrujene tačke sem namočila…. ku je pasaloooooo:))))

Kumi čakam torek, ki greva z možekom v gledališče gledat Jamski človek…. pa pol sredo pa četrtek…. petek…. iiiiiin končnoooooooooooo….. SOBOTAAAAAA……. bowliiiiinggggggggg……… ma v bistvu se veselim srečaja z vami vsemi…….

Lupčka tudi teebiiiiiiiii:))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Prekrasen vikend je za menoj; včeraj sva bila pri mojem bratu, kjer sem naredila dagnje na buzaro.njami………….., dans pa sva udarila en điro na Pohorje. Noge me tako bolijo, da bom morala jutri v bolniško, hahaha.

tudi tebi enga cmoooooooooka

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

New Report

Close