Dobro jutro gmajna….
:)))))) Ojla Nikitka … danes ko sem se zjutraj oblačila, sem se spomnila nate … saj sem nase nadela luštkano rdečo kiklco … :)))))))
Krofek je pa že globoko v Bgv-jinem trebuščku … Uuuuu … kako je pašal … Zvečer pa telovadba … da se ne bo jutri ta krofek poznal tam, kejr se ne bi smel … :))))))))))
Lp, Bgv
A za tattoo? Nikoli nisi prestar za tattoo … :)))))))))))) A bi si ga naredila?
Hm hm … zdej ko Bgv mal pomisli … ma sej Nikitka še ni vidla mojga tattoo-ja v živo, a ne? Zadnjič sem ga imela zakritega …
Lp, Bgv
Hm … veš … moja mami je bolj … kako bi rekla … staromodna ženska … ali … no … ni glih za take finte … in zato ji tattoo nikakor ne bi pašal …
Medtem ko tebi … ti ki si tako mladostna in živa … tebi bi en majhen tattoo full pašal … Kakšne konjiček na ramencu :))))))))))) ;)))
To tako ali tako dandanes tattoo ni več nobena taka stvar … Zadnjič sem videla dva starejša zakonca (kakih 70 let) … in oba sta bil do fulla potetovirana …. Tako lepo ju je bilo videt … :))))))))))))))
Lp, Bgv
hmmmm tatoo :)))
B. si je dala eno leto časa .. da dopolni trideset … pa če bo takrat še vedno ful želja po tatoo-ju … si ga da .. verjetno tam nekje okol gležnja .. ideja je že … kitajski starodavni znak … dvojna sreča :)) .. ma zame prav poseben pomen :))
dej Bgv povej .. a kej boli? .. si zadovoljna z njim?
hmmm .. zdele ko bo poletje … si bom mal ogledala razgaljene tatoo-je :))))
Barbi … ni hudega … Na začetku začne malo zbadat, a ko se navaiš na tisti feeling, skoraj ne čutiš več … Sicer mene je po dveh urah začelo malo motit … ker je bila koža pač že preveč razdražena … a hvalabogu je potem kmalu končal … Je pa moj tattoo precej velik … 17 cm X 12 cm … tako, da je bilo malo prehudo … Sem pa vsekakor zelo zelo zelo zelo zadovoljna z njim … še posebej, ker je moj izdelek … Ga moram pa še dokončat … pobarvat krila … a to šele jeseni … ko bo malo hladneje …
:))))))))))))))))
Ku dobro … vedno več in več nas je potetoviranih … :))))))) … in še več nas bo … :))))))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))) Hm hm … še dobro da sem pojedla tisti krofek … ker mi je ravnokar šef sporočil, da namesto na malico moram prit na sestanek … :(((((((((
Buši se že pritožuje nad odločitvijo … :((((
Lp, Bgv
hehe .. a veš kaj mene mal skrbi .. glede na to da tatoo pač za vedno ostane tam .. kamor ga postaviš .. pa pol, ko si star pa mal naguban :))) tatoo izgubi tist čar :)))) hmmm .. al pa ne .. kaj pa vem :))))
ma jest prisegam na gleženj, ker je tam ena taka cona .. ki ni ravno neutralna :))))) tko da .. če bo kje .. potem bo tam 🙂