Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro gmajna….

Dobro jutro gmajna….

:)))))) Ojla Nikitka … danes ko sem se zjutraj oblačila, sem se spomnila nate … saj sem nase nadela luštkano rdečo kiklco … :)))))))

Krofek je pa že globoko v Bgv-jinem trebuščku … Uuuuu … kako je pašal … Zvečer pa telovadba … da se ne bo jutri ta krofek poznal tam, kejr se ne bi smel … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

…. cukra ne rabiš !

Si ga imela že včeraj zadosti ;))))

Nikitka ve , da preveč cukra škodi

He , he , jaz pa že nekaj dni tuhtam , da te bom neki povprašala o tatoojih :)))

zdej , Nikitka ne ve , če ni že mal out in prestara

Ja , he , he , praši Brusa , če sem res sonček :)))

Nikitki nekako uspe , da ga vrže iz tira

A za tattoo? Nikoli nisi prestar za tattoo … :)))))))))))) A bi si ga naredila?

Hm hm … zdej ko Bgv mal pomisli … ma sej Nikitka še ni vidla mojga tattoo-ja v živo, a ne? Zadnjič sem ga imela zakritega …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ŠE BI !!!

Ma , itak , da bi si ga !
Samo mi povej , kaj bi ti rekla , da si ga da nardit tvoja mami ?

ja , he , he , Nikitka čaka vročine , pa kanotirce , pa bomo vidli konjička , ne

He, he, na črnem oblaku !
Kje pa je Brusko, no ?
Ga bom vprašala, pa ne vem kje je !!!

Hm … veš … moja mami je bolj … kako bi rekla … staromodna ženska … ali … no … ni glih za take finte … in zato ji tattoo nikakor ne bi pašal …

Medtem ko tebi … ti ki si tako mladostna in živa … tebi bi en majhen tattoo full pašal … Kakšne konjiček na ramencu :))))))))))) ;)))

To tako ali tako dandanes tattoo ni več nobena taka stvar … Zadnjič sem videla dva starejša zakonca (kakih 70 let) … in oba sta bil do fulla potetovirana …. Tako lepo ju je bilo videt … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Hmmm , ja , no saj moja tastarejša tudi navija za ja , ampak ….. no , mogoče bova šli skupaj :)))

Nikitka se mal ukvarja z mislijo o ramici , al pa o gležnju , pa o eni kitajski pismenki za srečo , kaj praviš ?

Malo vpij , saj se bo mogoče pojavil !

Nikitka pogreša Bruska , Janija , ježka , miška, levčka …. ma dobro , kje so vsi ti dedci

Hm … dobra ideja … Sicer pa … raje kot Kitajske črke (ki sože malo preveč razširjene) … poskusi izbrat kakšno drugo pisavo … Recimo korejsko ali kaj podobnega … :)))))

Lp, Bgv

…ne vem, v ženskih revijah tipa Ona, se zasledi teorije, da moški povezujemo nogomet s sexom…..

No, če je to res, potem je ta mesec desanka šakić stalno na obisku….

Eto, kje so deci….

A pol si ti tista, ki dela tako škodo Slovenskim Železnicam ????

Jao, BGV, za v trebušček mora bit PRAVI krofek, pa se bo poznalo na trebušku slej ko prej, ne skrbi !!!

hmmmm tatoo :)))

B. si je dala eno leto časa .. da dopolni trideset … pa če bo takrat še vedno ful želja po tatoo-ju … si ga da .. verjetno tam nekje okol gležnja .. ideja je že … kitajski starodavni znak … dvojna sreča :)) .. ma zame prav poseben pomen :))

dej Bgv povej .. a kej boli? .. si zadovoljna z njim?

hmmm .. zdele ko bo poletje … si bom mal ogledala razgaljene tatoo-je :))))

….rdeča kiklca pa samo pomaga k temu :))))))))))

No, dobrih placov na deklicah – primernih tudi za tatu, res ne manjka…..

pol pa vsi gledamo, uuuuuuuu, kak leeeeeeeep tatooooooooo

:)))))))))))))))))

Brusko je enkrat v Portorožu srečal enga svinjsko debelega možakarja, ki je imel čez cel križ vtetovirano: TITO JA TE VOLIM !!

Sigurno je bil nekaj posebnega :)))))))))))

Barbi … ni hudega … Na začetku začne malo zbadat, a ko se navaiš na tisti feeling, skoraj ne čutiš več … Sicer mene je po dveh urah začelo malo motit … ker je bila koža pač že preveč razdražena … a hvalabogu je potem kmalu končal … Je pa moj tattoo precej velik … 17 cm X 12 cm … tako, da je bilo malo prehudo … Sem pa vsekakor zelo zelo zelo zelo zadovoljna z njim … še posebej, ker je moj izdelek … Ga moram pa še dokončat … pobarvat krila … a to šele jeseni … ko bo malo hladneje …

:))))))))))))))))

Ku dobro … vedno več in več nas je potetoviranih … :))))))) … in še več nas bo … :))))))))

Lp, Bgv

Ravno me je zadelo!!!

Drugo leto, v roku dveh mesecev bomo 3 (ja, tri!) praznovale 30. rojstni dan!!!!!! UAUUUUUU!!!!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

:)))))))))))))) Hm hm … še dobro da sem pojedla tisti krofek … ker mi je ravnokar šef sporočil, da namesto na malico moram prit na sestanek … :(((((((((

Buši se že pritožuje nad odločitvijo … :((((

Lp, Bgv

hehe .. a veš kaj mene mal skrbi .. glede na to da tatoo pač za vedno ostane tam .. kamor ga postaviš .. pa pol, ko si star pa mal naguban :))) tatoo izgubi tist čar :)))) hmmm .. al pa ne .. kaj pa vem :))))

ma jest prisegam na gleženj, ker je tam ena taka cona .. ki ni ravno neutralna :))))) tko da .. če bo kje .. potem bo tam 🙂

ma moj tatoo bi bil čist majhen .. mogoč bi pokrival 3-4 cm na kvadrat ..

ampak tale tvoj je pa … jah nč .. za pogledat :)) ga bo treba videt !!!

B.

.. hej, pa da nardimo fešto za ves teden :))))) tam na kakem svetilniku :)))))))

New Report

Close