Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro gmajna….

Dobro jutro gmajna….

Tudi gube so znak življenja, sicer pa razumem dilemo, ja :))))))))))))9

Brusko je danes srečen bolj, kot če bi dobil sedmico, zato bi si dal tatoo magari na trebuh in gor napisal : SRS AIRBAG

Evo, nikoli ne veš kdaj pride prav kaj preveč pojest, jaz se tega pogosto držim :))))))))))

:)))))))

kolk je pa to lepo .. dans smo vsi neki srečni pa veseli :)))

tatoo na trebuh :))) a veš kolk bi se z leti povečeval in širil ha ha ha 🙂

He, he, to bila dobra fora za mojo drago.

Bi samo meter v roke vzela in če bi se tatoo širil bi jih fasal, če bi bil pa manjši, pa bi tudi kej dobil :)))))))))9

Brus se je ravnokar spomnil dobre ideje za hujšat :))))))))

Hrbet, ramena, gleženj, roke, … to so taki predeli, ki se z leti ne spreminjajo toliko … in to so pravi placi za tattoo …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No … zgleda, da se bo treba enkrat dobit … a ne? :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A lahko malo bližje? Bo več časa za žurat! :)))

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

ha ha .. ti maš pa domišlijo na baterije :)))))

hja sej .. B. je za gleženj :)))

aha … se bomo … samo kdaj … neki se je govorilo o jeseni … samo jesen je še daaaaaaaaleč :))))

hej Lili .. vse za žur ane … kr predlagi :)))

a maš namen oreng proslavit trojko?

B. že razmišlja v to smer .. ni vsako leto okroglo :)))))

Hah … jeseni … Jeseni bo Bgv nosila spet puloverje z dolgimi rokavi in visokim ovratnikom … pa ne boste vidli tattooja :))))))) Zdej se je treba … poleti dobit … na eni kavici ali pirčku … :))))))) … Piknik pa lahko počaka do jeseni ..

Lp, Bgv

jajajajajajaja, seveda, zaenkrat nimam še nobene ideje

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Vsaka ideja ki bi vključevala gmajnarje je dobrodošla.

Brus bo imel v pozni jeseni pol-okroglo varianto, pa že brusi možgane kako in kaj…….

se strinjam .. gmajna v nizki štart .. pa na pir :)))))

New Report

Close