Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro gmajna!!!!

Dobro jutro gmajna!!!!

Je cajt za it v LJ!Drugi pa na šiht!Tretji pa lepo drmajte dalje…tud to je delo!
Uživajte….jaz upam,da bom! ;-))))

Sej vemo, sej vemo, kwa pa druzga, kot to,
da boš užival. Le dej, ti privoščimo, vsi! Ha, ha,
ha. In če znaš v Ljubljani uživat, potem si res
car ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jutro sp tudi tebi..

No , nekaj razlike je…ti hodiš uživat v LJ. , jaz bi pa definitivno šla nekam tja , ko me nihče ne pozna . Pa si dala duška …

…. vsedi se v avtobus do enega kraja, pokliči, te
pridem iskat in prideš k meni, kjer se boš v gmajnici
ali v mojem kotičku lahko izživljala do mile volje ….
jaz pa ti bom kuhala, pa malo postregla, pa na pečko
te bom dala, ti kakava pripravila, pa šnopčka in potem
se ga bova ucvrli, da bo veselje !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

je cajt ja..da pijemo kofija..mmmmm;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

En korak si ze povedala..naredila..naredi se drugega in to uresnici..pejd ke..takoj..in si daj duska..bemti..pejddd…to vsak potrebuje za lepsi vsak dan…al pa si tukaj med nami dajaj duska..in polni z energijo…kot jaz…naj ti ne bo nerodno..le zakaj..ejjj…daj si duska in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

zajček.. ne mi spet znoret tuki 😉 .. mislim, če samo pomislim na un vic.. o zajčku pa medvedu in volku :))))))

živjo zajček, živjo gmajna, en krasen popoldan, jutri pa zutri na branje :)))

Ma a ti si še vedno živ! A tut kej migaš, ejga????
Cmoka, Jani!

Kje si , sprevržko, si še vedno v Ljubljani? Ti je lepo in prijetno? Si videl in
srečal, objel in poljubil svojo simpatijo ????? Jaz pa objemam tebe v mislih in tuhtam, kako bi ti jo malo ….. podkurila! A nej za en objemček in enega cmočka pribezljam gori k vam ??? Se ustavim pred Alp hotelom in ……. vpijem na ves glas: Ssssssssssssssspppppppppppreeeeeeeeeevvvrrrrrrrrrrržžžžžžžžkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooooooooooo, priiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddiiiiiiiiii!!!

Jani je bil spet 2 dni v avstriji… sankanje, danes je mel pa frej da se je osušil 🙂

Marija, živjo!

Mariči moja!
Če boš pa tko nardila…..pride pa pol kurje riti na kup!!!
Saj smo vsi taki tuki!
;-)))))

Sem nazaj…ampak se ni izšlo po mojih načrtih…vsaj v enem delu ne. :-(((

New Report

Close