Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dobro jutro… išče se…..

Dobro jutro… išče se…..

Dobro jutro prešerni prebivalci Gmajnice na oni strani ceste. Čas je! Čas je, da se vzdignete, pretegnete (hmmmm lahko tudi kaj drugega), umijete zobke in zaspane očke, si pripravite veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko šalco kofeta, sedete za PC in odgovorite na tale pozdrav!

In zakaj vse to? Zato, ker je danes dan Meteorologije heheheheheheheheheh

Jani, k ga daje pomlad (hja, kaj češ, tud to je meteorologija)

p.s. tisti išče se – v naslovu teme, vam razložim kasneje, še enkrat pa DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Dobro jutro Jani ! Pozdrav ostalim v enaki meri.

Dan vremena, a se nisi mogel spomnit kaj bolj učinkovitega ? Men je kar slabo. Grem nazaj spat ! Če bi rekel dan ljubezni, pa to, ajde, bi že vstala, tako pa, ni to tisto kar hočem….

Olja, ojla, jeeeeee, joj, dobro jutro, vidva rana gmajnaša.
Jani najbrž dežuren, ali pa so ga morile hude sanje, zajček
je bil na sprehodu s psičkom, mene pa križ boli, da se mi
prav sveti in ležanja je bilo ob prvem napačnem gibu konec.
Dobro jutro, prijatelji.
Mariči

P.S.: Jani, mene tudi toliko daje pomlad, da ni moč povedati. Še govoriti sem začela v rimah. Poslušam glasbo (tokrat iz CD-ja) in me nese tja, nazaj, v čas ……………….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)
nova
Uredništvo priporoča

Hahahahahaha zajček… vidiš, pa se je le splačalo… pogruntati nekaj novega :))))) Men si tolk nasmejala s to tvojo slabostjo :)))) da verjamem, da tud teb ni tolk slabo ob dnevu vremena :))))) Glej, kaj bi bilo, če ne bi bilo sončka :)))? Saj zato pa mamo dan vremenarjev hahahahahahaha

Jani je vesel, da je orenk usekalo! Kot strela… z jasnega :))))

Hehehehehe, Marija, dobro jutro tud teb 🙂 ampak, mene pa tolk daje pomlad, da se mi vse rima… ne samo govorjenje :))))))

Jani posluša 202 se zaVal

Prav. Dan vremena gor, ali dol. Mi ne paše in pika. Namreč, uživam lahko ob sončku, pa tudi ob dežju. In to enkratno, lahko uživam, če tako hočem. Zdajle mi daj en tehten razlog, da ostanem pokonci. Gre se za to, koga ” hudiča ” iščeš v naslovu teme ? Od tega je močno odvisno, ali me boš prepričal, da ostanem kvišku, ali pa grem lepo mirno, nazaj spat !

Ps. Najraje imam, kadar kaj dobrega, udari kot strela z jasnega.

zajček, ki bo trikrat premislil, ali obstaja dovolj tehten argument, da ga lahko gmajnar zbudi ob tako neprimerni uri.

Mariči pa gleda televizijo že od pol petih. Ko
so mrknili gospodje iz hiše, pa ajd gor! Zdej
grem pa poskusit, kaj bi še lahko danes
naredila. Izza grebena se dela beli dan, zrak
je tako prijetno svež, skuhala si bom kavico in
potem ajd v nove delovne zmage. Pregledati kup
pošte, sortirati dokumentacijo po registratorjih (mi je od celega letošnjeg leta le v predalu!) in v mislih seveda z vami. Ampak, se zagotovo še javim, ko se mi bo uspelo
odlimati od tukaj! Dr. Janičius, dobro se imej, uživaj, nikar naj te ne motijo spremembe, ki jih prinaša pomlad, so ponavadi najboljše in najlepše! Vem, vem zagotovo, ker se še sama rada pogledam kdaj v luči, ki jo odseva pomlad!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, zajček, tebe išče v naslovu teme, koga bi sploh še lahko!
Tebe in nikar vihat brčic, bodi pokonci, sej se sonce že prebija
skozi, vsaj tukaj pri nas.
Me hudo zanima, ej, kako je bilo z našim Brus manom v Planici!
A je revež sploh kej užival, ko ga je nahod tako močil, da mu je
zalivalo oči?
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, pa dobro jutro tudi od mene. Sem že od 3 pokonci, imam hčerkico bolano (ima dobri dve leti, pa veste kako je to). Ne vem sicer, koliko se bomo danes brali, pa drugič naprej.
Lep pozdrav.
Jani, ti pa le napiši, kdo se išče, saj veš: Dead or alive… (Me zanima).

Dragi zajček, naj bo to mala tajne velikih kuvarskih majstora….. Išče se…. e, pa da vifdimo vašo domišljijo…. naj povem da tale išče se asociira na eno od sobot…. v preteklosti …. ups.. sem že preveč povedu…..

Zajček, prosim, da ob tako neprimerni uri kot je zdejle, umiješ zobke, skuhaš kavo in ostaneš pri PC!

Jani still looking for….

Na zdej pa še to…. zjček se noče dvigniti iz postelje, ti maš registratorej postavljene v stroji i treba smotra da se napravi…. e evo vam figo… jest grem pa na kavo!

Jani rabi dvojno dozo!

Ojla tttt, dobro jutro tudi tebi. Hja, vidim, da si … :))))) ma ja, še vedno nisem prepričan… spol in to :))))) No, kakorkoli že…. želim ti, da se hčerkica čimprej pozdravi, glede tega kaj iščem…. hmmmmmm, verjemi, tokom dneva bomo že pogruntali…. Namreč navezuje se na eno prejšnih sobot.. pa bi… malo prepustil stvari domišljiji….

Torej tttt (huh, kakšen nick) :)))) lep dan, pa čimprej s hčerkico do zdravja!

Pomladni Jani

Ker sem se javno odpovedala, vsakemu lastninjenju prebivalcev naše ljube gmajnice ( mimogrede, te besede sem zacementirala in se jih bom držala, z izjemo čebelice, ki skrbi za zajčka, sam je preveč nebogljen) ker pač tako zahteva tudi naš hišni red, verjamem, da me ne išče nihče.
Pač pa sumim, na zaroto sobotne noči, Jani, a ?

Kar se Brusita tiče, nimam podatkov. Potrdim lahko le to, da je bil na večer pred odhodom sicer res še malce bogi, vendar kar prijetnega razpoloženja !

Mislim pa, da bo v ponedeljek, sam podal opis dogajanja v Planici, v kolikor je ” trezno ” spremljal dogajanja.

Ko najdeš, kar iščeš, mi sporoči.
Jaz grem spat.

Marija zanimiva teza, vendar… tako kot je rekel naš zajček… po vseh poskusih lastninjenja in po pravilih našega hišnega reda… ne iščem zajčka… čeprav… no to je pa že druga tema….

Jani

Ma lahko bi bilo tudi to… pa vendarle ni, zajček… tista noč je bila peklenska, priznam, vendar… no ja… da se sedaj ne bom premislil in začel iskati akterje tiste noči hehehehehehe… O bog… kaj je blo pa to noro :))))))))

Janiju lijejo solzice smeha :))))))))

Lahko ….. hmmmm….. jutro! hehehehehehehehe

Jani, za božjo voljo, ne išči akterjev sobotne noči.
Bilo je lepo, še bo, samo ne govori nič !

Ja, in če nam bo z njegovo pomočjo dano, bomo spet
vsi ………. leteli! In kaj je s sumom na zaroto sobotne noči?
Nič ne vem! A je morda bolje, da ne vem?
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Seveda koštrunček ti moj, saj veš kje me najdeš !

Ha, ha, ha, !!!

Jani, če bi bilo tako pri nas, bi se takoj vedelo, kakšnega
spola je nick, kajti pri nas je vsajal eden, pa ne tisti, od
katerega so brezeli, ampak tisti, h kateremu so pribrzeli …
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zajček… če si me pa tako lepo spomnila no… Ok, res je.. nisem mislil na tisto soboto. Mislil sem čisto na nekaj drugega :)))) Do 11, ko bom shodil od tukaj (vrt čaka :))) boste že zvedeli 😉

Jani….

Marija, za dobrobit tvojih smejalnih misšic je najbolje…da nič ne veš :)))))))))))))))

Jani išče škaf :)))))

Hudirja !
Naj bo kot pač bo .
Si pa res skrivnosten danes, dijo mijo.

New Report

Close