Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro, ljudje…

Dobro jutro, ljudje…

……. a ste žvali al nisteeeeeeeeeeee?

hojladrijadrom, doma pa rompompom

mi ga spet zingamo..u kletki vedno tej…deci se kregajo..a nam to nc ni mar..haha…a si okej mala…lubcka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

eh….. nisem okej…… še slabš je……. včerej je vsaj blo belo……. dans je rumenozeleno……… fej…….. ma teče…….. pa nič nog nima…….. hihi……

kako si kaj, moja plastelinka?

nič se ne kregamo!!!!!!!

pi*dimo samo ker vam ni dovolj….hihihhhhhiiiiiiiiiiiii

no sonči, a sva kofi že spila…

leta letijo - iščem stevardeso.....

na……. ulovi enga lubčeka……… dej dej…….

ma men se rola teb se rola..ajaj.drugac gre..naj jo vozi kdor jo hoce se pa nadaljuje..ma jaz sem okej..kot vedno..ti pa tudi bos..sam lepo ubogaj strica nika;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

joj pozabila sem..oprosti dragi..ze letim..bemti kako lahko pozabm na ta najin Bled..sibam..papa…se prej poglej u ladlc

A KAK LAH POZABIŠ…HIHIIHIH

leta draga majo ali pa ..opss……………………

pa pa sonči…le pridi……..sj veš, kaj vse sem te naučil…hiihih

lp

Bilo je lepo..kot vedno..aneda dragi..pa ceprav sem skor pozabkala bemti..ja leta me dajejo..to bo to..ampak priznaj, da se mi nc ne poznajo..no….haha;))

nič poznajo?????

hmmmmm kdaj ko si ali nisi slečena?????

takrat ko sem ob tebi…aha…

Yeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss!!!
Beštije!!!!!!
Yepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Te lavam!
😉

New Report

Close