Dobro jutro prijatelji!
Spet je tu nov teden, spet je tu ponedeljek. Po grdem in deževnem vikendu se je končno le prikazalo malo sončka. Njegovi žarki se poigravajo po listih dreves, ki so še vlažni od jutranje rose … Tu pa tam kakšen uide in se odbije od okna sosednje stavbe in pristane na mojem obrazu in tako lepo ogreje premražena lička …
Ravnokar sem spila dišečo in poživljajočo kavico, ob kateri sem popapcala še krofek, da me spravi k močem … in dan se lahko prične. Kar čutim kako je pognalo kri po žilah … tisto kri, ki mi jo je pil komar danes ponoči … Kako sem pogrešala kakšen Raid, da bi ga vtaknila v vtičnico, ki bi odgnal to nadležno živalco … Namesto tega mi je celo noč frčal okrog glave in me celo popikal … Ne vem kako je mogoče, da je par centimetrov od mene ležal moj mišek in ga komar ni pičil niti enkrat in je spal kot dojenček, kljub temu, da sem se jaz cel čas nemirno obračala po postelji gor in dol in se poskušala braniti pred ponovnim napadom …
No … kakorkoli … PREŽIVELA SEM … sicer s par kaplicami krvi manj in z nekaj prav nič privlačnimi bulami po telesu (ki srbijo kot ne vem kaj) … ampak … saj smo močni … Danes grem vsekakor v trgovino kupiti Raid … za naslednjič … da bom prišla v boj oborožena …
No … kakorkoli .. želim vam lep začetek delovnega tedna in … napolnite se z energijo!!!!!!!
Lp, Bgv
Živjo BGV … kaj nej rečem .. komarji in klopi tudi mene ne marajo :))))) zdej, ni da bi se človek zarad tega sekiral …. vendar, ko vidiš, da so vsi okol tebe popikani, ti pa ne .. se pa vseen mal zamisliš, le kaj mi manka, da mene ne marajo :)))))))))))))))
btw … sedmice spet niiiiiiiiiiiiiii …. yeeeeeeeeeeeees 🙂
B.
Eh … Jani .. veš … pri ženskah ni problem zgubiti tažlehtno kri … Jo odtočimo 1X na mesec … in to vsak mesec … razen v določenih primerih, ko nimamo čist nič žlehtnobe v sebi … ampak to traja maksimalno 9 mesecev :)))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv