Dobro jutro radni ljudi…
Na takole:) Zdej sem prebral o vsem in svačem in vse skupaj strnil v nekaj točk:
1. Muca, ne se sekiraj, boš pač “not pr’nesla” popoldan in zvečer, pa kot vidim tudi ponoči 🙂 Torej se nimaš kaj sekirat 🙂
2. Ker iščete reševalce za naslednje mokro srečanje, se dobrovoljno javim…. glede na to, da je tukaj gor z reševalcimi takimi in drugačnimi precejšna suša… mislim, da mi ne manjka možnosti za uspeh :)))
3. Naslednje srečanje… si bom zapisu za uho… rihta muca.. torej bo… mokro heheheheheh
Jani vas prov vse veselo pozdravlja in vam želi dan, kot še nikoli :)))
HEHEH GLEDE NA TO,DA SVA SI BLIZU..MISLIM PO KM..IN SEVEDA TUD TKO..HAHAHA A BOVA SKUP ZRIHTALA NASLEDNJIČ MISLIM,BOŠ POMAGU???
Matr da bdo vidl kaj se to prav pridet na Gorenjsko aa??
ha a ti zdej farbaš al kaj? Pa spet se izmikaš orka špinčič ti bom dala hudiča..Ojejjj folk kje je naša Mariči….Nestala ko magla,bemti da jo ni ugrabil kak fejst dedec??MiŠIČAK!! heheh Marijaaaaaaaa kje siiiiiiii???
Ma koštruni domišlija domišija..ma kje si jo pozabu no..eh kake kremšnite neki!
mam že v glavi en špica načrt..No med drugim kremšnitke zakaj ne,,ampak domače..domače..hmmm men se drgač približuje tista okrogla..pa če prej ne-na vašo željo potem takrat ziher.Zdej bom pa tih,ker ker je na vidiku še prej nekej finega.Hja ka čem reč kolcalo se mi bo zelo zeloooo…Le glejte da se zame zvrnete en kozarček al pa dva.!!