Dobro jutro “seks v mestu”
moski so moski..ko jih enkrat postudiras..ko si na takem polozaju..ko si ženska res v pravem pomenu..ko ves..znas…obvlasaš…ti jedo iz roke..verjemi..in se posebi ce ti je izziv..se ukvarjat z najbolj zapetim moskim..ki deluje nedostopen..na vseh podrocjih;..in pol čez nekaj časa..je tko krotek..haha..poznas to..;)
veš, vedno bolj ugotavljam to kar si povedala. zmeri sem mela tak mal distančen in malenkost strahospoštovalen odnos do teh dedcev (sem namreč v familiji mela izrazito patriarhalno vzgojo žejen sem – pa je prinesla mama, lačen sem – pa je prinesla, “tiho bod!” – zakaj – “zato ker sm jest tko reku” – pa je bla tiho…).
no potem pa sem ugotovila, da se da precej naredit s tem, kar si napisala. če ženska zna, lahko doseže, da so precej krotki. predvsem zato, ker sta nagon in strast močnejša od razuma. no, se še učim na tem področju, ampak res se da pokomandirat! te čist razumem
hehe, Žan, ti se najprej lepo odloči al boš kranjski Janez al kaj boš:). Zakaj pa menjaš nicke? Za kravico Milko pa naslednje, ponižno odgovarjam na tvoja vprašanja: ženskam prihaja ja, kolikokrat naj pa vsaka šteje sama, položaj 69? sem sprobala že dosti boljših, gumic ne uporabljam, ker imam že več let stalnega partnerja, za okus ne bi vedela, ne prakticiram oralnega sexa z ola gumami, nam ti zaupaš, katere so ti najbolj okusne? In še zadnje, kaj pa je afrodiziak?:) pri tebi je verjetno to, da tule gor hočeš biti všečna in to te podžiga, da si zvečer za kakšno rabo ali kaj?:)
poglej že samo tole..če zenska da svojemu moskemu enkraten seks..dela njen moski z njo kot z kraljico..pozabi na vse ostale pomankljivosti..kaj kuhna..gospodinjstvo..sam da je seks bozanski..in vse klapa..če pa samos eska ni..gre slej ko prej drugam…to ti pove vse..na ostalih podrocjih pa je enako;)…ce nekomu pokazes..cesa vse si sposobna..koliko znas..ce res obvladas svoj posel..ga ni moskega..ki bi temu oporekal..ja so petelini k nimajo pojma..tisti..ki pojem imajo..so s teboj.
jap, bo držalo. pravjo, da če sta prodajalca avtomobilov, en moški in ena ženska, oba enako dobra, bo ženska prodala več. pravijo tudi, da so v menedžerskih krogih uspešnejše ženske (seveda, če se tega lotijo), ker zašpilajo tudi na note iz desne plovice možgan in ne samo strogo poslovnost. hja, če znaš izkoristit človeško plat človeka, ga hitro matiraš.
kar si pa povedala glede sexa in ostalih zadev… ti pa tudi ne morem oporekat. dobro ga popedeni pa bo zadovoljne, na pico gresta lahko pa tut v oštarijo 🙂