Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu dobro jutro “seks v mestu”

dobro jutro “seks v mestu”

Zdaj smo pa registrirani, pa je treba merkat kva pišemo;)…zezam se..želim vam lepo jutro, še lepši dan,ne pozabite, da malenkosti naredijo dan taprav! Zato hit delat na temu…

Ne morem biti več pika, ker ena registrirana že obstaja:((
Sem se pa tako navezala na ta nick, da sem ga pač malo prilagodila. Pa še spomni me na moža, kadar dela s svojimi aparati ali bulji v računalnik in je izgubljen za ta svet, pa sliši moj glas in reče : ja, pika?
(potem ponavadi rečem, da bom jaz zvečer rekla ne, če se takoj ne zbudi:))
Dobro jutro vsem, naj bo seksi in veselo. Pri meni je, sva bila oba mečkalasto razpoložena zjutraj:))

Jutr, danes bo očitno tekla beseda o registraciji 😉

Toliko, da boste vedeli, kdo vas redno bere…

sinička

Mene pa takile jutranji posti lepo spomnijo na zuranje v Global-u (ala Sex nad mestom) :)). Kar tko naprej Sara hehe.

ha ha , ne bošp verjela midva sva pa v “žlahti”:)))

🙂

jutri nam ti zazeli br jutr, ne bom samo jaz..japaja..nema!;)

Kok ste polni življenja;)…ne pozabte dihat…

piši..ne sam brat;)..dej no!!!

helow evribady. dobro jutro tudi v mojem imenu. hvala bogu, da se tule piše ne govori, ker sem na zeeeelo slabem glasu. mi ga je pobralo čez vikend :)) ampak je pa fajn spet malo poplužit tule po forumu.

in še obvestilo: ta vikend sem v svoj sexy leksikon nanizala kar nekaj novih izkušenj s svojim dragim, tako da sem z izkupičkom zadovoljna :)))

Ja, se eno jutro lepo je pred nami…nagajivo..kaj pa vem..mogoce tudi to…naj pa delim z vami neko vcerajsnjo izkusnjo-dogodek.
Stojim z avtom v vrsti…čakamo…in za menoj v avtu fant kakih 26 let…neurejen..mal debelusen..pa to mene itak ne moti, ce njega ne…kar neenkrat stopi iz avta, naredi par korakov do zelenice ob cesti..jaz gledam le kaj mu je in on lepo vzame ven svojga prjatla in lepo lula…briga njega pogled ostalih, briga njega cel svet, okej si recm pa naj lula…nato si ga se prav lepo otrese, ne na hitr..vzame si cajt…pomislila sem za trenutek..madona pa to njemu pase da nas kle provocira z sojim tičem…in opazujem dalje..čas sem mela kaj čmo..baba firbec;)..gre v avto..se nemarno usede nazaj in una roka ko je se mal prej otresala njegovga..mu zaide pod nos…mal v nos iz nje kaksna macka in lepo v usta..men je ratal slabo..in skor sm letela na travo bruhat..kar je prevec je pa prevec..sam rekla sm mu tko na glas v svojem avtu..mater si pa prasec…in nato ga mela na ignor…

Je moj želodec preobčutljiv na vse to…sem se potem se parkrat cez dan vprasala…pa mislim da vsi pa le niso taki paconi;)..alo..br jutr seks v mestu..br jutr cel svet…ste tudi vi vceraj doziveli kaksn mali šok;)…haha

O mačka..si le prišla na plan;)..bi ti mogoče delila z menoj ..nami kaksno novo izkusnjo..mogoce pa je tudi jaz se ne poznam,)..br jutr draga..imejva lep dan! In izkusnjo ti vracam za izkusnjo..saj ves;)…kle je le forum iz kerga se mormo tud kej naucit..novga,)..hihi

Sara*, tudi jaz ti želim eno lepo jutro in dobro kavico in lepši dan kot si ga doživela včeraj. No, velikokrat sem tudi jaz doživel “lulanje” na cesti, sam na samem – ob gozdu, celo sam sem že to opravil, fiziološka potreba pač. Sam nisem potem po nosu ali kje drugje z levico, tega tudi drugače ne počnem.

ma sm ze pozabila na uno..naj uziva dalje ce mu to paše in če je lačn;)..in mmm..ja mejva lepo jutro..nekam zalostno mi delujes..al pa se motim..na enga mmmmmmmmm..ke sej ves kam,)…

Zvezdica, a ti si tut tam zurala :)))?

Nisem žalosten, prej mal jezen, pa še dela me čaka čez glavo.
A naj ti povem, da se sploh nisem mislil registrirati, to sem storil le zato, da te lahko pozdravim, ker sem čutil, da ti vsaj to dolgujem. Drugače sem človek, ki ne mara vsiljevanj, celo od delodajalca ne, ker sam vem kaj je moja dolžnost. Tu pa če se ne registriraš, nimaš kaj počet…!
No, sicer pa sama vidiš kaj je s tem forumom – včasih je bilo tem za zabavo na pretek (čeprav so nekateri pisali, da seksamo preko neta, tako hudo kljub vsemu ni bilo, vsaj jaz tako mislim. No, če je kdo tako mislil, tudi prav in njihovo mnenje sprejemam).
Poljubček ti pa vseeno lahko pritisnem, ne?

Ojla, dobro jutro po podaljšanem vikendu. Pikica, ste se pa tko umiril, da ste že kar mal kičast. Dejte no, prosim, mal akcije.
Ej kir, kva pa dopust? A si ga še kej prišparov zame? Men se zdejle mejčken aja, pa mucka. Pa ne vidim variante za odhod, pa to narest. Prosim za nasvet, kako to izvesti, da šefi ne bodo pogruntal.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Zdravo Pik*ica, lep pozdrav tudi tebi!
Dopust še kar čaka, sicer pa če je prava volja do ajanja, tudi to ni problem, le volja je potrebna.
Bi vzel kar oba dneva naenkrat?

ne ti meni, da sem kičasta! ker sem že spet na minimalcu od včeraj. mož je moral zvečer v službo, jaz sem se pa v kopalnici zabavala…z britvico – seveda po načelu, da je previdnost mati modrosti. včeraj sem sicer počela nekaj, kar nisem še nikoli: brkljala po moževi torbi in pisalni mizi. Noče mi povedat, kam me bo jutri peljal (jupi!!!), jaz bi pa vseeno rabila vsaj približno vedet, da malo vem kaj spakirat. Nisem našla nič, mora imet vse v službi. Sem sedela zvečer čist preč v delovni sobi, ko je prišel domov in ga je zvilo od smeha:)), ko sem mu povedala, kaj sem počela. Še vedno je skrivnosten, upam, da ne bom nazadnje kje s kakšne vrvi visela:)) Da pojasnim, možek je bil v mladih letih alpinist in sem se kar trudila ujeti z njim korak. Enkrat me je v soboto zjutraj snel, da greva malo v hribe (kam sva že šla, moram vprašat) in je na cilju začel jemat kline, pa vrv, pa čelade iz prtljažnika. Po mojem sem pobledela do barve listnega zelenila:))
Malo v hribe je za enega zagrizenca pač nekaj drugega kot za enega, ki mu je Triglav v treh dneh max. dosežek.
Včeraj me je potem pocrkljal, sva kupila eno novo masažno olje, mmm in obljubil, da mi bo sam spakiral:)). no, to bi pa rada videla…

tole z lulanjem je pa hudo:)), tisto z nosom pa že prav – bljak, pa večkrat vidim koga (ali katero), ki izkoristi rdečo luč, da porihta sinuse – fuj! človek bi podaril škatlo ta finih robčkov, samo, da ne bi tega gledal

kir me je pa spomnil, kar sem hotela že prej napisat (seksanje prek interneta – saj to sploh ni, ampak enim je že ta pravo odveč): ena ženska, bolj znanka kot prijateljica (me pokliče bolj ko kaj rabi), se povabi včeraj na kavo. OK, mož je bil s tamalimi v trgovini, imam čas. Izkazalo se je, da je začela nekaj prodajat (čistila in še kaj) in me je vrtela celo uro na kao prefinjen način (ma res ne vem kaj jih učijo na teh tečajih, a so kdaj pogledal kak učbenik psihologije), da bi kaj kupila (nazadnje sem, za en WC puc je zmeraj plac:)) in celo, o groza, da bi tudi sama prodajala. Jaz sem mislila, da bom padla dol, ampak sem ji vseeno lepo razložila, da ni šans: majhni otroci, mož…
In je potem pogovor “zašel” na družino in kaj mi izjavi ta še ne 40letna ženska: da imata z možem dogovor, da po 50 letu ne bosta več seksala, ker se strinjata, da je to za mlade, da bo do takrat dovolj… Pol mi je verjetno ušlo, ker sem bila povsem osupla. Sem jo kar direkt vprašala, če ne misli, da si bo mož potem to drugje poiskal, pa je rekla, da ne, da se tudi on s tem strinja, da je to stvar zaupanja, da sta še bolj povezana odkar sta se tako dogovorila!! Mislim… in je bila prepričana v svoj prav, še bolj kot prej, ko je razlagala o čudežih, ki jih delajo njeni praški.
No, potem so prišli moji domov in je spokala. Možu sem povedala o čem je tekla beseda. Je komentiral, da je že to zadosti hudo, da se dela kolegico, pa je v resnici akviziterka, za tole s seksom ji bo pa prepovedal vstop v hišo:))
Jaz zase upam, da bom seksala še krepko po 50. S starostjo, gubami itd se bom pa ukvarjala, ko pridejo. sam po mojem bom manj zgubana kot ona…

ja,pika, saj nisem mislila dobesedno tebe, da si kičasta. Sam, pogrešam tisto akcijo, pa kao seks, pa še marsikaj. Sedaj tega na tem forumu ni več, to sem mislila s kičem. Sama kt resna vprašanja.
Uf, pikica, pol morta met pa vidva kondicije za vola ubit. Pravjo, da se vsa nabrana fizična kondicija pozna pri dolgotrajnosti in kvaliteti seksa. Da je s tistim, ki cel dan nč fizičnega ne dela, tud na drugem področju bol mal. Ne vem pa za ziher, sem probala sam “delovne” moške, tistih k sedijo za računalnikom cel dan še ne.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ja, ja pika, karkoli je že bilo (seksanje ali ne), blo pa je luštno, pa še moja je doma nekaj od tega mela, sm pršu tak zakurjen včasih domov, da..

kir, naj ti na uho povem, da sva tudi midva z možem imela kaj od tega:)) komaj čakam, da boš imel manj dela:))
aja, kakšna zgodbica v nadaljevanjih (kren in sara*) bi kar prav prišla. a bo kaj?
seksi se imejte, pa kaj lepega povejte

pika – pesnica

Enkrat pa moraš povedat kako sta z možkom uporabila tale forum, komaj čakam! Sploh pa da bi prebral še eno nadaljevanje?! Bi kar dopust vzel, pa ga ne marate, hihi

New Report

Close