dobro jutro “seks v mestu”
Draga sara! Moram izkoristit tole priliko, da ti povem, da nima pametnega naslova razen službenega, ki pa ti ga tu gor ne morem dat. Če dobiš/imaš kakšnega primernega ti, naslovi temo name, pa ga napiši, če ti je še kaj do najine kavice, ha ha . Ne morem več sodelovat, bom pa poskusla čekirat vsake toliko. Pozdravček!!!!
Še to: Moje uporabniško ime naj bi bilo že v uporabi! zanimivo, saj se do danes še nisem registrirala. Trenutno mi prideta dve možnosti na misel a nimam cajta za to.
Crkljaj mojega princa!!!!
Ljubi moj KIR!
Preden me spet pobrišejo…toliko ti imam za povedat…
Namreč ne spustijo me skoz, verjetno ker nočejo, da bi se midva ljubila po netu. AH,AH. Temu se reče pravica…
KIR, pošiljam ti miljon poljubčkov!!
Ti si tisti, ki ga sem pa tja berem in je že čist pozabu name!!! Ne jaz. Sanjam o tebi, tvojih rokah, ki me božajo, tvojih poljubih z jezikom, tvoje hlačke…v mojih rokah….
Ne vem,če se bom še prebila do tebe. Nekdo ali več njih me ne mara.
A jaz maram tebe.
napiši mi kdaj kaj, če so tvoje želje še tako velike kot je velik tvoj….
poljubčki, poljubčki, poljubčki vsepovsod po tvojem telesu….zate!!!
Veš, kaj, dragi moj KIR in draga sara!
Ni šans,da vama dokažem, da so me ukinili od enega do drugega maila. Kot kaže mi ne dovolijo, da bi imela vpisan službeni mail (! kako je to mogoče vedo brihtne glave!) pod bacek. Zato sem probala bacek1, ni šlo, enkrat mi je uspelo backa, drugič nič več! jasno? Potem sem morala dat drug mail naslov in me ne pusti spet uporabit isti upor. ime. Zato sem se vpisala kot backica. Edinio tole zdajle ratuje v drugo. Za naprej pa ….kdo ve.
Če me pa še vidva ne marata pa nič.
Kar se tiče enakih besed, KIR, pa poglej tudi ti sedaj uporabljaš besedo kot je jap in mater in še bi lahko naštevala.
Žalostna sem, ker se mi zgubila možnost sodelovati, zdaj pa še vidva….
Bo že taka želja večine.
lp
ps: KIR, resno sem mislila, kar sem napisala. Enkrat sem tud napisala, da sem opazila najprej, da si pameten, šele potem tvoje lepe oči….pa uporabi svoje možgane. Poljubček pa vseeno, čeprav me ne maraš več!
Ps: sara, res sem jaz, verjela al ne. Ima pa sodelovc sigurno nekaj pri tem in moja služba. Pozdravček!
Jaz sem, KIR. Ne vem kako bom spet drugič lahko prišla do tebe, ker se ne zafrkavam(kar ser tiče službe in kako mater, naj pridem na forum).
Poljubljam te, poljubljam te povsod in si te želim. ….
Vem, da zdaj ne govorite nič več sex pa to pa not pa ven. Saj, mogoče prideš na kakšen klepet (al kaj je primož rekel, da obstaja tudi to) Je mislil čvek?
me boš pozabil? Povej mi, ker se precej izpostavljam..A zate bi se, da te le še malo čutim…