dobro jutro “seks v mestu”
Rekla sm ob tapravi zenski..tega ne bi iskal..potreboval drugje…kajti v njo bi bil zaljubljen..ljubil bi jo …imel rad in še nor bi bil na njo..ona bi ti bila vse…ali pa si res tip, ki enostavno rabis vec zensk ob sebi..tudi taki so…kljub vsemu kar imajo doma..zelijo se drugje…ce je to normalno..ne vem..jaz ne sodim nobenemu..lahko le recem, ce ti paše zakaj ne in ce si pripravljen na vse posledice;)…
Sej željo maš pa očitno zlo veliko – poboljšat se namreč. A veš, da so mi tak zlo všeč, tak, ki vedo, kaj hočjo, pa da jim čez nekej časa rata (na to foro: sam mene še, po pa lohk nehaš – se hecam)
Veš kolkrat se zalotm, da opazujem in ugotavljam kdo je zvest in kdo ne. Že tko, na videz, brez besed. Gledam njegov pogled. Pa se tko, v ene par procentih zmotm.
Nc zaradi mene..zaradi sebe..ampak ne vem meni se poraja le tole..le enkrat se zivi in zato poskusaj ziveti tako kot ti paše..matranja odpovedovanja je ze tko prevec na tem svetu..tko da..ce mislis da je to to, ki te drzi pokonci..potem uzivaj..jaz ti ne bom sodnik!
Želim le, da si srečen…mmmmmmmmm!