Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro v deževno nedeljo. :)))

Dobro jutro v deževno nedeljo. :)))

Torej, DOBRO JUTRO!!!

Je še katera tu? Jaz kar sedim in brskam, pa srkam belo kavico, medtem, ko moja dva princa v sosednji sobi še spita. :))) Sem prav vesela, da smo danes skupaj doma, žal le ne bomo mogli nikamor ven, ker precej dežuje. Bo pa balkon igral funkcijo igrišča. :)))

Pa ve, ste že pokofetkale, ali ste še vse pod kovtri???

:))))))))))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Dobro jutro.

Vstala ob 6-ih, tuš, kavica, odhod v službo. Aja, vmes je pritacal še mali iz spalnice, je blo treba kakat, na vrtu pa imamo spet ježka. Vsako leto tak čas dva ježka prečkata naš vrt (se na njem zadržita dva, tri dni).

Tako, zdaj sem v službi – do 15. Sam imam zdajle do pol desetih pavzo, k gre vmes Kmetijska oddaja. Bom šla verjetno domov na sendvič, pol pa nazaj.

Lep dan vsem, kljub dežju!

Jaz tud tukaj. moja dva lubčka spančata, jaz pa imam čas zase. prvoščla sm si čajček in zajtrk, zdaj pa brskam po internetu.
upam da bo dons vsaj malo brez dežja, da gremo na sprehod.

O, Lucy, nič ti nisem fovš. Jaz bom ta teden več v službi kot doma, zato se prav veselim te skupne nedelje. In že po malem študiram, če bi kar zbudila moja fanta…

:)))

Mijaka, pri nas bolj slabo kaže, da bo konec tega dežja. Čeprav priznam, da imam jaz dež kar rada. Ko sem še bila mlajša, sem ful rada hodila po dežju – sploh, če sem bila žalostna. Zdaj pa nam pač hodi v napoto, ker ne moremo ven na igrišče ali sprehod. Bomo pa zato veselo skakli po lužah čez teden. :)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ojla,

tudi sama sem že v službi (moja škrata še drnjohata pod kovtri ) do 15:00, a ker je tak turoben dan mi je malo lažje…. Tudi sama sem si vzela čas za kavico, je pa prav lušno v službi danes ko še ni veliko dela :))))
Tudi pri nas izrabimo v teh turobnih dneh teraso za igrišče, pa seveda z obisku sosedovih otrok je veliko bolj zabavno…..
Meni osebno včasih prav ležijo takile dnevi, se lahko veliko bolj caratamo :)))
Lp

Dobro jutro tudi od mene!

Pri nas (v tujini) je danes normalen delovni dan… za tolažbo Lucy in M*… vstali ob 6-ih, kavice že davno zmanjkalo… najmlajši se igra in sem in tja malo pokuka na Živ-žav, jaz pa vas malo preberem in grem potem še kaj pospravit…

Lepo nedeljo vam želim!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka K,

če nisem preveč radovedna, od kod pa si?
Aja saj jaz se velikokrat tolažim, da sploh ni tako težko delat za vikend, je veliko manj dela, smo malo bolj razpuščeni 🙂 in potem se itaq doma med tednom (ta teden recimo torek) in takrat malo prinesem notr 🙂
lp

M*, v Kuvajtu… imamo vikend četrtek in petek, saj je petek za muslimane sveti dan. Sicer je bilo že celo govora, da bi prestavili vikend na petek-sobota, saj je težko poslovno sodelovati z ostalim svetom…
Kakorkoli, izkoristite maksimalno vsaj nedeljsko popoldne, čeprav deževno in turobno menda.
Pozdravček s sončnega in vročega (trenutno 37°C) juga!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka, to je pa zame čisto drug svet – narobe svet 🙂 Kako si se pa privadila??? Seveda če ne morim s temi vprašanji 🙂 ne želim biti vsiljiva.

Tudi tebi lepe pozdrave, čeprav malo mokre 🙂

dobro jutro punce, midve z dojenčico sva spet spale do 10h, sicer pa sva same, očka je šel hiško zidat.
Se bova spet cel dan crkljale, če pa ne bo dežja, bova šle pa mal fante pogledat, če so bli kaj pridni.
lep dan in veliko crkljanja

Jaz pa sem vstala pred pol urce, zdaj pa kavica. Detece se me je včeraj usmililo in zaspalo ob 23h, sam kaj ko je mama še mal pospravljala, pa obesla cunje (čakala da je ta pridni opral) in obvezno še ob 1h jedla nutelo. Pa sem šla 1.30 spančkat, do 7.30 neprekinjeno, pa spet nazaj. Detece še spi. Zdaj vleče že v 13-to uro spanja, če odštejem eno dojenje.

Joj, kok ste ene pridne, kako vam rata tako zgodaj vstati?

ŽN, povej ali bo H&M odprt tudi v nedeljo? In če, koliko nedelj boš morala delat?

Ej, Slonček, blagor ti:-))

Pozdravljene!

Mi smo se vrnili iz sprehoda,zaenkrat tu na Goriškem še ni dežja. Mislim,da nas bo tudi danes obiskal-dežek. Spali smo tudi mi danes malo dalj časa,nekje do 9.30……..je prav pašalo.
Sedaj pa hitro skuhat kosilce.

Lep popoldan,kljub slabemu vremenu!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

M*, ja, res je to nekoliko drugačen svet, a še vedno ne toliko, da ne bi mogel živeti dalje svojega življenja…
Kako sem se privadila? Na vreme hitro in me je letos poleti v Slo. kar nekajkrat avgusta zeblo :o)
Kultura oz. njihovi običaji… glasov iz mošeje se zelo hitro navadiš, čeprav ti ob 4-ih zjutraj pojejo, jih ne slišiš več… no ja, drugo poglavje je Ramadan, ki se bliža, ko pa moraš biti res uvideven, kar pomeni, nobenega hranjenja izven svojega doma od jutra do večera…
Hrana… kuhamo, kot smo kuhali doma v Slo., le kakšnega pujska sem in tja pogrešamo :o)
Ah, veliko je stvari, pa ne bi tu preveč na široko…
Danes imamo malo drugačno vreme… stopinj je le še 35, a imamo danes zelo visoko vlago in je tako “heat index” (občutek toplote) še vedno 40°C. Močan veter, ki je začel pihati, pa nam bo prinesel pesek, da bomo spet lahko pomivali balkon :o)
Še enkrat pozdravček vsem in lepo nedeljo!

Vladka

Odprto bo tako, kot je odprt komplet CityPark. Torej me čakajo tudi delovne nedelje. Koliko na mesec jih bo, pa še ne vem… ;-)))

pa še nas boš srečevala cele dneve zraven :)))

LP

New Report

Close