Dobro jutroooooooooo….
Dobro jutro, Jani. In ….. iskrene čestitke k napredovanju. Bo, kakor bo. Včeraj nisem utegnila niti pokukati na forum, razen zjutraj, in vem, kaj to pomeni. Danes bo morda bolje. Ti želim resnično vse dobro v tvoji službi in … razmišljala sem … kaj pa … če se enkrat …. ha, ha, ha, veš kaj mislim, kajne ??? Srečno, fant!
A veš,malo ga skrajšaj.Odkar vem samo zadnje tri številke
te številke na pamet,nimam nobenih problemov več….
Se bo treba razmigat.
Imate že kaj snega?
Je gneča okrog in na smučiščih?
Nočne smuke…..?
Dej no mal,te prosim,turizem propagiraj.Saj je na internetu
sevede marsikaj,pa tistemu vcasih ni cisto za verjeti.
Pa hvala.
Uživaj ***********
hE ,SEJ MENE NE SKRBIJO ŠTEVILKE,SE NE OBREMENJUJEM Z NJIMI….
ampak me jezi,ko nevem kam spravim on,ko izgubim in založim tisto,ko se ne spomnem kam sem pa tisto spravla…uhhh in ko sem čisto zmedena,ko zamišljeno delam stvari,ko jih v renici nebi itd itd…..kaj naj rečem,včasih si delam škodo..jep!!
Turizem….ja včeraj sem drsala…UHhh lepota ti rečem…Zunaj ob jezeru,prelepo…..Nimam besed in sem še dans v sunku…Tamalo učim tega prelepega športa,potem pride na vrsto tud smučanje…..
Drgač pa ja smučajojaz še ne..baje je pol metra snega in noro malo ven od nas…..
Tko da,,,kar prite k nam,pridite…..pr nas je lepo..Zej so še lučke in to jih je res pravljično morje,osvetljena drevesa,mir,pa tisti mraz,ki tako fino reže v lička ob večernem sprehodu,da bi se človek kar stisnil en mal ob koga…heheh
Kaj naj še napišem?