dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Včasih si vas, vsakega posebej, predstavljam, kakšni ste v resnici………
pa me resnično zanima, če imajo moje predstave kakšno stično točko z realnostjo .-)))))
Ampak….da ne bo kdo rekel, da sem vstala z glavo namesto z desno nogo……….. vsem skupaj eno lepo jutro, ki naj se prevesi v zanimiv, prijazen in sončen dan !!!!!
Dobro jutro, gmajnica, dobro jutro tebi Stephi spešl.
Tako: moje dovoljenje imaš, da najprej začneš z
opisno predstavo moje malenkosti, pa ti bom ali potrdila,
ali ovrgla, pri vsem tem pa mi bodo lahko pomagali vsi
tisti, ki me dobro poznajo. Dela??
Ajd, gremo!
PREDSTAVLJAM SI TE TAM OKOLI 180 CM VELIKEGA, TEMNO RJAVIH LAS, VSAK DANS VEŽE OBRITEGA, ŠPORTNO OBLEČENEGA, BREZ MUŠTAC IN BREZ BRADE .-))))))))))
TEBE, PERLA, SI PREDSTAVLJAM TAM OKOLI 30. LETA, S KRAJŠO FRIZURE, S PRAMENI V LASEH, RADA SE OBLAČIŠ V HLAČE, PO MOJEM NE NOSIŠ ČEVLJEV Z VISOKIMI PETAMI, RADA IMAŠ SONČNE JESENSKE BARVE OBLAČIL ……
marija tebe si predstavljam , da imaš okoli 45 let, da imaš zelo prijazne oči, včasih malo nagajive, da imaš goste lase, ki jih malo pobarvaš na rdeče ali bakreno, toda ne preveč, da bi bilo opazno, po mojem imaš rada modne dodatke, recimo rute okoli vratu, uživaš v tem, če najdeš v trgovini kakšno dobro in prostorno torbico, si zelo previden šofer /recimo/, rada imaš barve v modrem, sivem…ne vem zakaj, si te predstavljam z modrimi očmi…..
ja…prav vam je, kaj pa ste tam, kjer ste .-))
sem bla dons okol 11 na vašem koncu, pa je bila še megla, pr men je bil pa že navsezgodaj sonček :-))))))
evo Jani, enga velizga sončka ti pošiljam direkt čez Blegoš !!!(kjer je pa sneg !!)
Ja, imam leta, ki si mi jih pripisala (in …). Ne vem sicer, kako drugi ljudje vidijo moje oči, so lahko tudi hladne, kadar se k temu prisilim in za to potrudim. Barve niso ravno modre, so pa bolj kot ne spremenljive. Kljub vsemu pa bolj mejijo na zelene oz. zeleno modre. Saj pravim, kakor kdaj. Če se oblečena modro in imam moder make-up, mi tudi barva oči potegne na modro. Če sem oblečena v zeleno, si pač dam zelen make-up in takrat tudi oči dobijo nadih zelene barve. Ja, lase si barvam bodisi v temno vijola, tudi nadih bakrene je že bil, zdaj sem trenutno bolj čokoladno rjava, žal pa las nimam ravno gostih. So mi jih otroci nesli, bi se temu lahko tako reklo. V mladosti so bile res goste in dolgeeeeeee, dooooooollllllge, zdaj pa je,kar je. Modni dodatki so tako rute, kot bižuterija. Kar pa se tiče prostorne torbice, o bog, si zadela tako, da bolj ne bi mogla, saj skorajda nosim s seboj potovalko, ne le torbice. Previden šofer? Ja, recimo, drugače pa mi nekateri izmed gmajnarčkov pravijo “Šumi”, ha, ha, ha! Modra je moja najljubša barva, takoj za tem ji sledi ubito rdeča, pa potem travnato zelena in še pred njo barva naše najlepše reke – smaragdno zelena ! In … še nekaj najosnovnejših podatkov. Velika nisem, sem bolj povprečne ženske velikosti, nisem pa povprečne ženske teže, ker … ha, ha, ha!!! Ja, pa dobre volje sem zelo pogosto. Pa … pa …. pa …. Dobro si me predstavljaš, Stephi, zelo dobro !!?? Nekoč si me je ena naša poprejšnja članica, Kaja se je imenovala, predstavljala v visokih rdečih škornjih z visoko peto in z rdečo vrtnico in nekako zelo avtoritativno. Veš, kako sem se nasmejala tej predstavi, pa ne zato, ker … je bila še kar mimo, ampak zato, ker sem takrat res imela rdečo vrtnico (a le na mizi v vazici,ne med zobmi !!) in ker sem res imela škornje z visoko peto, ker enostavno rada nosim visoke pete. In se lomim v njih … ha, ha, ha! Bolj povprečno žensko kot sem jaz bi z lučko ob belem dnevu težko našla!
Čau, Stephi, zdaj pa čakam, da vidim, koliko ti bodo drugi po pravici povedali, kaj si zadela in kaj ne. Jutri ti pa jaz povem, kako si jaz tebe predstavljam?
heheheh zanimivo tole……kolk si uganila pa takole….
sem že cez trideset čez ene pol leta bom dve ćez……nimam kratkih las,nasprotno imam zelo goste dolge skraužlane črne lase…( naravno skodrane seveda..)..ma rada se oblačim lepo,jep celo elegantno..čeprav za vsak dan sem rada športna…..mam rada petke jep….vsak dan jih res ne nosim….spet športna varianta je moja…rada imam pastelne barve…..trenutno je moja barva tista modra ja nežna spet…..izrazita na čase…..čeprav je moja tudi rdeča,pa oranžna- močno….in ja v šminki mam rada rjave tone…..tiste čist čokoladne ali temno viole…..in moja barva je prav tako črna in bela…..
Moje očke…hm k so zelenosivomodre…..pa obvezno poudarim z zeleno črto spodaj,veke pa pobarvam z belo….sem bolj temen tip ženske…………še kaj? :))))
hehehehe
štefi kaj pa ti?
hehehe, eh, sem čist mim udarla :-)))
smola…
moja domišljavost je mal “dol padla”, pa tko naprej .-)))))
veš, pred seboj sem te videla izključno skozi tvoje besede, odgovore, pisanje……
pa še ne vem, kaj me je tako 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zmedlo, da sem tolk mim falila :-))))
Ok pa gremo skomentirat tole sej ugovarjat se ne bo upal nihče , ker zajček ima vedno prav…….je tko ?
Bingo , kar se oči tiče , resnično ima prijazne , oči zrcalo duše smo rekli se spomnite ? Samo upam lahko Štefi , da boš imela možnost zreti vanje . Pa vendar jaz sama v njenih očeh glede na dolžino let najinega prijateljstva vidim veliko več . Ko se boš zazrla vanje , bodo to najtoplejše oči človeka kar si jih kdaj videla. Tole resno !
Modni dodatki so prisotni ja , a nikoli v smislu pretiravanja. Skromno , primerno , enako je z naličenostjo. Poudarjeno le v toliko , da še vedno odseva simpatijo…
Barve :))))) tole je za crknt , napisala si modro….ta ji paše za znoret.
Previden voznik :)))))))
uhaaaaa , sej ne rečem da ni , me ni strah o ne peljati se z njo. Kristus , sej ne vem kdo je hujši Šumi ali ona :)))))))))))))Pismo rosno brez znamke , stokrat raje se peljem takole z njo diuje in noro kot pa tiste počasne previdne vožnje , ko ne veš ali in kdaj sploh se prisliniš na cilj kot polž .
Skratka vožnja z njo , divji ritem srca :)))))) varnega.
No tko je to !