dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooo
odkar je Saš kar naprej na enih avtopmobilističnih dirkah, tako hitro šviga švaga mimo, da se ga sploh ne opazi :-))))
Ampak…sme se danes zjutraj zbudila, pa mi “nekaj” ni dalo miru in sem ugotovila, da sem ga včeraj izpustila, kršenmatiček :-)))
Evo saš, torkovo jutro , tam okoli 05.10, je bilo namenjeno temu, kakšen si pa ti!!!!
Torej.če bi jaz bila ženitovanska posrednica (kar pa nisem !!), bi skupaj spravila Stelči pa Saša, ker se mi zdi, da bi se grozn dobr razumela :-))))
Ampak…potem ne bi imela nič časa za tale forum, ker bi….no, ja, no, ja, no ja…..:-))))
Saša si predstavljam kot nekoga, ki ima v žepu zmeraj bonbone, pa jih deli majhnim pa malo večjim otrokom :-)))
Vsak večer, pa tudi čez dan, bi se rad crkljal, toda ima smolo, da ni zmeraj koga pri roki :-))))
Ima zelo topel objem, pa rad te z brado podrgne, al pa požgečka, kjer te najbolj žgečka :-))))
Po moje je tip moškega, ki si natoči polno kad /če jo ima/, potem pa v njej poje in brca vsaj pol ure.
Med koncertom Wagnerja bi sigurno zaspal, pri Bryan Adamsu bi pa užival kot le kaj!
:-)))
Po moje nikoli ne obleče dolgih gat, prav tako mu žena pokvari dan, če ga prisili, da si natakne rdečo kravato z belimi pikicami.
Dihi zajček,dihi,dihi,se splača…….Nekoč je šel zajček po gozdu in je srečal zajčka zajčkastega in zajček zajčkasti vpraša zajčka,če lahko gre z njim po gozdu in zajček je rekel,da lahko in zajček in zajček zajčkasti sta šla skupaj po gozdu in sta srečala zajčka še bolj zajčkastega in zajček še bolj zajčkasti vpraša zajčka in zajčka zajčkastega,če lahko gre z njima po gozdu in zajček in zajček zajčkasti sta rekla,da lahko.In so šli,zajček in zajček zajčkasti in zajček še bolj zajčkasti skupaj po gozdu in so srečali zajčka najbolj zajčkastega in zajček najbolj zajčkasti vpraša………..sledi….hahahaha
Lep torek!
Zajček!!!
Mislem ej, to je pa tu mač. Vsi nekaj o meni,
ljubi moji prijatelji, o sebi niste povedali še nič.
Aja, grem naprej brat, mogoče je kje spodej kej
tudi o vas !! Hm, bog polončkaj za tako lep opis,
čeprav malo pretiravate, to že moram povedat!
Nič ne pravim, bemtiš, mi je kar malo nerodno.
Tvojega opisa se pa kar mal bojim, si zelo kritična,
ostale punce objamem, pa se izgubijo, he, he, he!
O ti sunce presvetlo, pa smo spet tam, ti zajček
zajčkasti, ki je srečl v gozdu še enega zajčka zajčaksega
in sta potem oba zajčka zajčasta odcepetal k tretjemu
zajčku zajčkastemu …….. pismo, a te pravljice ni nikoli
konec ??????????? Kok sta vidve dobre, ej!
Ha, ha, ha, ha, o ti Stephi, zdaj, ko si opisala Saška,
si mi pa o sebi povedala čisto vse! He, he !
Ja, naš ljubi Sašk je točko taklele, točno taklele! Nisi
mogla zgrešit niti z bombončki, niti z drgnjenjem brade …
še najmanj pa z brcanjem v banji …… o ti kršen matiček,
kok sem se zdejle nasmejala, ko sem si ga predstavljala
v banji ……
Ja, Wagner bi ga ziher “ugonobil”, si pa da duška ob unem
ta dum ta dum ta dum ta dum ta dum ………
Avti …. so njegova strast. Zato sem mu v srce legla že ob
prvem srečanju, ko sem s svojo modro pikico šviiiiiiiiizzzzzzzzznila
mimo njega …….. ko je fantič ugotovil, kje sem doma in zakaj sem
se usposobila za tak način vožnje. Takoj me je hotel prijavit na
rally !!!
Ampak …… naš ljubi Sašk ima tudi mehko srce, čut za človečnost …. in vse, kar sodi k imenu “človek” v pravem pomenu besede.
In hitro vozi. In ….. se smeje,kot jaz,ko se pred menoj znajde krožnik, poln pohanih piščancev ….
ampak marija :-))
jest zdejle hitela domov, da bi videla, kaj si napisala (si včerej obljubila !) o tem, kako si mene predstavljaš….pa ni še NIČ !!!
:-)))
kdaj bo??
Ha, ha, ha, ti tička ti, vse češ izvedet, tak al’ drgač!
In še uspe ti, ha, ha, ha! Čaki se, čaki !! A veš, kje
je men cm važen? Pri obutvi npr. Če imam le za par mm
premajhne čevlje, prekolnem cel svet s svetim očetom
Petrom na čelu. Če pa imam pol centimetra prevelike,
pa ni tako hudo, si pomagam tako ali drugače, itak ob
šetstih zvečer so čevlji polni, kot bi jih z maso od nog
nafilal ….