Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu dobro posexana

dobro posexana

Res. Že dooooolgo hrepenim po dobrem seksu. Takem, ki vključuje vse elemente strasti, takem, ki me odnese že ob tem, da se ga/me dotakne z roko……

Svet v dvoje je lepši, mar ne? 🙂

Mlajši od 30, preskočite temo 🙂

Ti si kar privošči, nam pa prizanesi, prosim !

zakaj? a da da prostor kengorujčkom pa rumenim flekom na perilu?
malo spodaj je tema o življenju – smislu in poslanstvu
veš, 40 in več, seks spada zraven.
če je pa dober, pa še toliko bolj.
če si pa ti kisla, pa preskoči.
avtorci se pa tudi jaz pridružim.

Pojdi na Prešerca in prosi za nekoga da ti “pomaga”.Še bolje bo da za pomoč poprosiš kar dva žrebca in te obdelata hkrati v obe fugi.Koža bo lepša,pa boljše se boš počutila in manj neumnosti ti bo rojilo po glavi.

Jutri je petek in cel vikend je na voljo!!! V čem je problem? ;)))

Ni problem v vikendu…ja, se ga veselim, samo moja želja je trenutna 🙂

V čem pa je problem? Nimaš žrebca, ali imaš slabega?

Sporoči kontakt.

Kaj?! A trenutno res ni nobenega primernega v bližini? 😉

Še katera želi biti dobro poseksana?

zakaj, a uno si že? to je pa na brzake, ti ni lih v ponos! ne hvala, bom raj kr naprej iskala

Se mi zdi, da je potencialnih žrebcev tule na MON-u ena sama lapa :). Ko bi blo treba v akcijo, pa zviiizzzzz ….no, mogoče se motim 🙂

[/quote]

Motiš se, sporoči kontakt!

Če se registriraš, ti pošljem ZS.

Sporoči kontakt.[/quote]

Dopoldne med službo ni problema, imam kar nekaj službenih poti.

ja glede tega se pa motiš , ni to, da nebi bilo žrebcov , samo za dober sex je treba vmes tudi malo kemije, ne pa kar na klic ali kontakt 🙂 se vidi da si še mlada in neizkušena :))

[/quote]

pri dobrem sexu je pomebna predvsem fizika in fizična kondicija, ne pa kemija :)))

Nimam nič proti seksu, tudi na tak način ne, ampak da greš seksat z enim, za katerega sploh ne veš, ali ti boš všeč (in obratno za desca), da ti je vseeno, kdo ti ga vtakne noter, da ti je vseeno, kam ga vtakneš. Dvomim, da na tak način dober seks dobiš ven.

Raje pejdi v mesto popoldne, v kakšen lokal, se razglej in si enega privleči domov, boš vsaj vedela, da ti je vsaj malo všeč, ne pa tole.

nekaj takega pa lahko napiše samo nekdo , ki še ni sexal !! dobro jutro !!

to se pa ne strinjam s teboj…
deca iz lokala pa ne maram niti za moža ne, niti za ljubimca ne… tam so v glavnem pijančki, kadilci.

upam, da ti uspe, držim pesti zate

deca iz lokala pa ne maram niti za moža ne, niti za ljubimca ne… tam so v glavnem pijančki, kadilci.

upam, da ti uspe, držim pesti zate[/quote]

Nisem mislila, naj pijance okoli pobira!!!!!

V lokal je nekdo lahko šel tudi na kofe.

Napisala sem ji, da če že mora na tak način to delati, naj raje izbere nekoga, ki ga bo videla in bo vedela, dsa ji je vsaj privlačen. Ne pa po mailu se kar z enimi iks dogovarjat, ki so ti mogoče total nepricvlačni. razen če mislite, da privlačnost in seks nimata nič skupnega kot ei očitno tukaj to mislijo.

Dobro, nekaj je teh že “otrdelih” kandidatov! 😉

Kje so še kakšni strastni, s pogledom, da se ji zašibijo kolena, z dotikom ob katerem zadrhti, z nežen dihom na vratu, s kapljico vina na ustnici? … 😉

Ti dobijo ženske v živo!!! Ne rabijo se ponujat ženkam, ki jih niti videli niso.

upam, da ti uspe, držim pesti zate[/quote]

Nisem mislila, naj pijance okoli pobira!!!!!

V lokal je nekdo lahko šel tudi na kofe.

Napisala sem ji, da če že mora na tak način to delati, naj raje izbere nekoga, ki ga bo videla in bo vedela, dsa ji je vsaj privlačen. Ne pa po mailu se kar z enimi iks dogovarjat, ki so ti mogoče total nepricvlačni. razen če mislite, da privlačnost in seks nimata nič skupnega kot ei očitno tukaj to mislijo.[/quote]

A ti si tko predtavljaš. Greš v lokal kot v kakšno trgovino, pogledaš, ker ti p ti je všeč,stopiš k njemu in mu poveš, da bi bila rada obr poseksana. Prav rada bi te videla!
Bod mal realna.. ljudje z enakimi nameni, hobiji se najdejo na netu. Greš na pijačo in če sta si všeč nadaljujeta.

Punce, ne se kregat. Vse po protokolu, z jasnimi željami do cilja. Ni rečeno, da bo to danes, lahko da ne bo nikoli. Trenutno si pa tega želim. Kaj bo čez pol ure, ne znam predvidevat:).

Pa lepa hvala, da ste me brale.

New Report

Close