Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobrodošla naš SončeK!!!!

Dobrodošla naš SončeK!!!!

Lepo te bo spet klikati…in kaj čakaš?Log-in!!!
Cmokov poln cekar!
:-)))))
Sp

kva dogaja?

Nič posebnega,SončeK je prišla za kratek cajt domov in obljublja,da nas bo spet crtala in crkljala tu in v gmajni!
Cmoka Sonči!
tebi pa šapo Jani!
Sp

kul :))) matr.. eni pa uživajo a ne :)))

šapo nazaj !!!

Ja..lepo je…hihihi…ihaaaa!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

RTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sp

Ti, Sonči, a veš, tale že zdaj kar vsaki piše RTI in LT…. zato res ne vem več, če še prav razumem pomen teh kratic?!
:-))))

Smo že skoraj tako kot v limonadah….:-))))
Je pa že boljša tista:
“Mi se imamo raaadiiii, ko plasicki mlaaaaaddddiiiiiiiiiiii……”

:-)))))

Žverčka moja…rada te imam..ljubim pač ne…in naj uživa v svojih kraticah…hihihi!

Pogrešala sem te…!!!!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Vrabc!
Ne me tunkat!
RTI= Romeo Tango India
LT= Lima Tango

A bo zdaj za vedno jasno kaj to pomeni?
Sp

Ej … tebi gre pa kar dobro ta mednarodna abeceda….A Slovenske še ne znaš?

Ne! = November Echo
Sp

Bo treba naučit… A 7a še dela?

In o čemu vidva tole…prosim prevod…cmoka obema…na lička..seve..al pa ne…

Potem…

Mogoče pa res…potem;))

raje počakamo…

Jaz ne znam in nočem čakati…ali ti znaš…lahko čakaš;))??

Ta oznaka pa obstaja,ja!sam mislim,da je od ene eksotične države? 9A je Hrvaška,to vem….
Sp

A sm mislu, da si edn naših(S5), k znaš tko dobro pisat mednarodno abecedo….a, pol pa nič….

Ja sem……..včasih sem bil (celo solastnik) S5-DDO,pa S5-DDY je bila moja ljubezen,neuslišana pa S5-DKL!
Lp
Sp

New Report

Close