Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti dobrota je…

dobrota je…

Pozdravljeni!
Znašla sem se v zadregi.Pred časom sem prijateljici vzela manjši kredit,seveda na svoje ime,ker je obupno potrebovala denar.Zmenili sva se,da ona plačuje obroke tam,kjer je bil kredit vzet.Prejšnji mesec bi moralo biti poplačano.Danes pa sem klicala tja in zgrožena ugotovila,da je še tričetrt za plačati in da me bodo najbrž tožili.Poskušala se bom pogovoriti z njo,sicer pa,kaj sploh lahko storim?

Formalni kreditojemalec ste vi, kar pomeni, da bo banka zapadle obveznosti terjala od vas. Če s prijateljico ne bosta mogli skleniti pametnega dogovora, lahko povračilo od nje zahtevate po sodni poti, pri čemer vam bodo v veliko korist kakršnakoli dokazila v zvezi s tem, da je bil denar dejansko namenjen njej.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close