Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dodatna dopolnitev družinskega zakonika

dodatna dopolnitev družinskega zakonika

Kaj je neberljivo? Literatura je tudi umetnost. Mogoče ne razumeš umetnika v meni in mojih abstraktnih literarnih umetnij, ker si preprosta ženska kot Skela? HAHA :))) 😀 Saj razumeš, a ne? :)))

Bolj stil, slog, kako oblikuješ, tvoriš, zapišeš stavek. Mislim, da če to drži, da je Skela prečitala vse velikane svetovne literature, bi pa ji pa tu moralo pero lepše teči, predvsem stilsko in oblikovno. Ker s temi kratkimi ‘po domače’ butni/rukni in povej v ‘fris’ ven na kratko kot v nekakšnem prepirljivem tonu, je stilska sirotinja.[/quote]

Matjazko, nimaš pojma kdo sem, od kod prihajam in kaj znam. Tako da … 🙂

Skela, črveki se zagrizejo v meso sočnih mamljivih sladkih sadežev. Kako dobro poznaš mojo naravo! :)))

Izrazoslovje boš morala malo popraviti (iz grobega agresivnega moškega v mehak ženski z lepim slogom, smislom za umetnost in stil), tako da ne , da ne bi imela težav z moškimi, ampak nasprotno, da jih boš imela , ker ne bodo hoteli splezat s tvojega drevesa, ker sedaj ne ostajajo dolgo gori ob teh robatih in trdih besednih sadežih, bi stradali zgoraj, razen če niso ti tvoji moški ‘kočevski drvoseči’ s slonjo debelo kožo? ;)[/quote]

Pa zakaj to tebe tako tangira, kakšna je ona? Čemu so potrebna ta nenehna ugibanja, insinuacije..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj je neberljivo? Literatura je tudi umetnost. Mogoče ne razumeš umetnika v meni in mojih abstraktnih literarnih umetnij, ker si preprosta ženska kot Skela? HAHA :))) 😀 Saj razumeš, a ne? :)))

Bolj stil, slog, kako oblikuješ, tvoriš, zapišeš stavek. Mislim, da če to drži, da je Skela prečitala vse velikane svetovne literature, bi pa ji pa tu moralo pero lepše teči, predvsem stilsko in oblikovno. Ker s temi kratkimi ‘po domače’ butni/rukni in povej v ‘fris’ ven na kratko kot v nekakšnem prepirljivem tonu, je stilska sirotinja.[/quote]

Sorry, ampak vsako literarno skrpucalo pa še ni umetnost. Kar se tiče “kratkih butni/rukni in povej v fris”, so pogosto veliko boljši način sporočanja kot leporečje, pri katerem dobiš vtis, da ima avtor na razpolago 4000 znakov, njegov prispevek pa nanese samo 2200 znakov, zato tistih manjkajočih 1800 znakov pridobi tako, da uporabi kup pridevnikov, vrinjenih stavkov in (odvečnih) dodatnih razlag, ki ne razložijo nič, le bralci dobijo občutek, da jih ima za debile.
Namesto tega te “kratke butni/rukni in povej v fris” lahko relativno lahko vstaviš v haiku 5-7-5 formulo, recimo:

Ej Matjažek no
pejt v pizdo materno
ker si psihopat

Pa ne pozabi:
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1a/a8/ce/1aa8ce8ba9a2573f9b9d480df279986c.jpg[/img][/quote]

Sedaj si mi podrla svet iz kart, jaz sem pa mislil, da sem skoraj tri-četrt umetnika. 😀
In oprosti, ker te je moj sarkazem užalil, saj samo tiste “trde”, ki zlahka primejo vse. :)))

Matjazko, nimaš pojma kdo sem, od kod prihajam in kaj znam. Tako da … :)[/quote]

Če si ženska, znaš vsaj nekaj – jezik vrteti. Ampak ne vem, če se to šteje za umetnost, razen če nisi pevka? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imaš ti kakšne stike z ženskami izven tega čveka?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Skela, črveki se zagrizejo v meso sočnih mamljivih sladkih sadežev. Kako dobro poznaš mojo naravo! :)))

Izrazoslovje boš morala malo popraviti (iz grobega agresivnega moškega v mehak ženski z lepim slogom, smislom za umetnost in stil), tako da ne , da ne bi imela težav z moškimi, ampak nasprotno, da jih boš imela , ker ne bodo hoteli splezat s tvojega drevesa, ker sedaj ne ostajajo dolgo gori ob teh robatih in trdih besednih sadežih, bi stradali zgoraj, razen če niso ti tvoji moški ‘kočevski drvoseči’ s slonjo debelo kožo? ;)[/quote]

Pa zakaj to tebe tako tangira, kakšna je ona? Čemu so potrebna ta nenehna ugibanja, insinuacije..[/quote]

Spider, zakaj smo moški tu na forumu? Da pomagamo ženskam, a ne. 🙂
Skeli ponudim roko, da jo izvlečem iz blata, in evo, ugrizne, namesto bi bila hvaležna in si pogledala dokumentarec od Alejandra Jodorowskega, ki bi ji razširil zorni kot. 😀 Mogoče je pregloboko zabredla, za AnoBanano še ni prepozno. :)))

Matjažko, spet so te pogruntale. Enkrat psihopat, večno psihopat.

Ne, saj zvesto prisluhnem tvojim veteranskim nasvetom in se zavedam nevarnosti stika z nasprotnim spolom, če ni izrecno omejen na telesnost, ker kakor čustva vpletemo, je po nas…
Ti si imel srečo in si jih odnesel le z brazgotinami. 😉

Matjazko ti si skozi to temo, pokazal kako bi v reali izgledalo mnogoženstvo.
Punce bi te oprale, spucale, nafotrale, in položile za tren oka bi bil upedenan 😀

Si predstavljaš, da imaš Skelo, Senzo, AnoBanano, in Fiško v hiši? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ima že mamo, babico, prababico, da ga pedenajo spredaj in zadaj. Kaj si mislil, da živi sam kot volk samotar?:)))) Phe.

Ja ja…. ampat te so mile ženske! Take nezahtevne, mu ugajajo… kaj pa ve? 😉
Ve pa ves kontra in samo tolčete po njem…. on se pa tako trudi, da bi vas vsaj za hip očaral… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, na trenutke sta si močno podobna:). Kot recimo sedajle…bluziš v tri krasne. Sigurno je krivo tvoje otroštvo, odsotnost očeta…ni da ni:))).

Seveda, nekako takole (jaz sem v sredini s šibo):
[img]http://shrani.si/f/2q/He/1hFHAXlZ/slonice.jpg[/img]

Hočeš povedat, da je možno, da imava istega očeta? 😀

No ja, se ti ne zdi da si malo preveč posplošila sestrica? 😉

Ps
Pa kdo ne bi bluzil, ko se pa nihče ne drži zastavljene teme? Sploh pa sem s svojim bluzenjem želel obrnit debato nazaj. 😛
Sedaj imaš priliko, da poveš kako bi zgledalo mnogoženstvo, ki sem ga omenili 😉
Matjazko bi bil preblag, da bi vas handlal? :))

Majazko ok, ampak mislim, da imajo vse preveč odprta usteca…. 😀

Poglej si na TLC, naslov oddaje Mojih pet žena. Mene to ne zanima, moškega ne bi nikoli delila. To si morajo omisliti šibke, nesamozavestne osebe, ki se predvsem nimajo rade.

Mlado šibo še lahko upogneš in usmeriš na prosojno stran, te malo starejše, nekatere že tudi malo grčaste. pa …. Stari modri ljudje so vedeli, zakaj mora imeti moški vedno mlajšo žensko, da jo usmerja, vodi, kaže pravo pot, daje napotke… 🙂 Dopovej sedaj tem kaj? 😀

Sem pogledal par oddaj. Ni mi jasno kako jih tip uspe prepričat, da se odločijo za kaj takega, ker ženske (in moški) v tistih odnosih doživljajo (nehote?) polno travm, nelagodja, čustvenega zapostavljanja…. če so že finančno preskrbljeni.

Nisem psihička, ki bi jo zadovoljevalo, če se nekomu podre iluzija, tako da res sorry, če si se doslej precenjeval. Užaljena pa tudi nisem, konec konec smo na forumu, ne pa na nekem literarnem tečaju, da bi se po tleh metala, če moj stil pisanja nekomu ni všeč. Pa upam si trditi, da Skela tudi ne.

Za tisto o “trdih”, ki zlahka primejo vse, pa ne potrebujem razlage, očitno gre za trening izrazoslovne revščine. Talent vsekakor imaš, ni kaj. 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nisem psihička, ki bi jo zadovoljevalo, če se nekomu podre iluzija, tako da res sorry, če si se doslej precenjeval. Užaljena pa tudi nisem, konec konec smo na forumu, ne pa na nekem literarnem tečaju, da bi se po tleh metala, če moj stil pisanja nekomu ni všeč. Pa upam si trditi, da Skela tudi ne.

Za tisto o “trdih”, ki zlahka primejo vse, pa ne potrebujem razlage, očitno gre za trening izrazoslovne revščine. Talent vsekakor imaš, ni kaj. ;)[/quote]

Če bi ti dobesedno razložil po linearni poti, bi sarkazem izgubil ves smisel, ki je bolj vijugast. 🙂
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a3/af/f7/a3aff7751ee463351e9f67af6bc0fc9f.jpg[/img]

Za tisto o “trdih”, ki zlahka primejo vse, pa ne potrebujem razlage, očitno gre za trening izrazoslovne revščine. Talent vsekakor imaš, ni kaj. ;)[/quote]

Če bi ti dobesedno razložil po linearni poti, bi sarkazem izgubil ves smisel, ki je bolj vijugast. 🙂
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a3/af/f7/a3aff7751ee463351e9f67af6bc0fc9f.jpg[/img][/quote]

Matjažko, je že v redu, res mi ni do razlage. Sarkazem gor ali dol, moje navedbe držijo. 😛

P.S. Zanimivo, kako raje verjameš, da ga nisem dojela, kot pa da bi pomislil, da sem sarkazem ignorirala. Če bi bil res kaj prida psihoanalitik, bi vedel, zakaj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dajte no pokazat malo razumevanja in poglejte na zadevo še z druge plati. Fant vneto čaka, da ga opazi kakšna še neubrana rožica, a ga je po drugi strani strah da bi poročna noč izpadla kot pravi dizaster. Zato si vroče želi, da bi ga kakšna izkušenejša ženska “popeljala v svet ljubezni”, da si nabere malo prakse, da bo na tisti dan lahko pritisnil tak neizbrisni pečat, ki jo bo na vekov veke vezal nanj.

Matjazko, ljubček. Saj tvoj trud šteje, saj te vsi opazimo.
Ampak imam pomisleke o tvojih literarnih presežkih … Glede na tvoj izbor vzdevka, s katerim se predstavljaš in sličice majhnega dečka z duckface, ti trenutno lahko pripišem le asociacijo na Vitana Mala. Bo stric punčki piškotkov dal? 🙂

Njegov nick je njegovo ime, torej so mu ga mati dali ob rojstvu:). Glede fotke…ukradu jo je:). Misli, da je batman.

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/bb/ee/b0/bbeeb0ce221e88176d83c50f3b12e432.jpg[/img]

Sej je v bistvu vseeno, ali je pravo ime ali ni in ali je prava fotka ali ne – bistvo je, da se je (kao) odrasel moški s svojim izborom namenoma poistovetil z majhnim dečkom.

In zdaj nas čaka njegova strašna analiza naših vzdevkov :)))))

Pravzaprav ni vseeno…vsaka stvar prispeva k celoti:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close