Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dodatna dopolnitev družinskega zakonika

dodatna dopolnitev družinskega zakonika

Batman si to pač lahko privošči. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dekleta, mogoče pa vam manjka razigran in zabavno ohlapen zračni Merkurjev duh, ki, ne boste verjele, je izključno moški, ki daje polet, svežino in mladostniški utrip forumu (tu mi še On malo pomaga)? :)))

Neke čudne astrološke planetarne postavitve zaznavam, ste same prizemljene in “trde” saturnovke? 😀
S to družinsko konstelacijo (prevladajoč element zemlja) bi morale biti vse poročene z otroki, da bi male merkurčke pestovale in se z njimi izdatno ukvarjale, če bi me hotele razumeti v vsej moji kompleksnosti. :))))

Tiste, ki niste navajene obscenosti, ker že dolgo niste videle razgaljenega moškega v vsem svojem žaru (predvidevam, da kar večina?), ki z desno desno oprijema svojo veliko palico (ne, packe, mislil sem Merkurjevo palico, ovito z dvema gadoma, ki ima mož zdravljenja), prosim, da zamižite na eno oko. 😉

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/16/c0/a2/16c0a2041c95c2deb5742003579e2036.jpg[/img]
Merkur

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti kar potegni za uhe majhne poredne dečke, če pa ne bodo prenehali z nagajanjem, pa čez kolena in šeškanje po nagi riti. Se mi zdi, da imaš ti malo več občutka kot kakšna groba GF in znaš biti tudi nežna? 😀 haha

Ti kar potegni za uhe majhne poredne dečke, če pa ne bodo prenehali z nagajanjem, pa čez kolena in šeškanje po nagi riti. Se mi zdi, da imaš ti malo več občutka kot kakšna groba GF in znaš biti tudi nežna? 😀 haha[/quote]
To je tvoj način pecanja, seriously…?

Matjazko tako ne bo šlo, tako se ne moreš it mnogoženstva. 😉
Z nenehnim ocenjevanjem deklet kakšne ni/so se ne bodo omehčale, niti pod razno ne.
Tega obsojanja imajo že itak vsak dan dovolj.
Boš moral na kake druge strune zabrenkat, da ti bodo vsaj naklonjene, če ti že ne bodo sledile… :)))

A to iz izkušenj?

Matjažko ne peca žensk, ampak jih heca. 🙂

Matjažko ne peca žensk, ampak jih heca. :)[/quote]
Naj se neha hecat, ker to bo novi predlog za spremembo zakona! 🙂
Ampak glede na to, da Matjazku ne uspeva mnogoženstvo niti v hecu in to še s takimi dekleti kot so te na forumu, kako bi to šlo navadnim smrtnikom? 😛
Iz tega sledi, da bi bilo škoda tratit čas z novim predlogom zakona…. he,he,he

Sosedova, pridite še kdaj na obisk in se boste prepričali na lastne oči….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sem gledal in tiste ženske tam skoraj delujejo točno take. Hčerke pa se sploh ne vidijo v takšnih razmerjih.

Moraš pa priznati, da tisti moški je ded na kvadrat in se ne čudim, da jih lahko ima pet. Ga hočem spregledati pa težko kaj najdeš pri njemu, očitno je moški na mestu. Deloven, odgovoren, skrben, družina mu ogromno pomeni,…takega bi še jaz imel haha.

Sosedova, pridite še kdaj na obisk in se boste prepričali na lastne oči….. ;)[/quote]

Ni samo priti, važno je tudi oditi.

matjazko, strašno si glasen po teh kablih. Pazi, da te draga ne zaloti 🙂

Potem bo še dražja, ko bo mastno plačal!…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Draga ali dragi, to je zdaj vprašanje:)).

Dekleta, mogoče pa vam manjka razigran in zabavno ohlapen zračni Merkurjev duh, ki, ne boste verjele, je izključno moški, ki daje polet, svežino in mladostniški utrip forumu (tu mi še On malo pomaga)? :)))

Neke čudne astrološke planetarne postavitve zaznavam, ste same prizemljene in “trde” saturnovke? 😀
S to družinsko konstelacijo (prevladajoč element zemlja) bi morale biti vse poročene z otroki, da bi male merkurčke pestovale in se z njimi izdatno ukvarjale, če bi me hotele razumeti v vsej moji kompleksnosti. :))))

Tiste, ki niste navajene obscenosti, ker že dolgo niste videle razgaljenega moškega v vsem svojem žaru (predvidevam, da kar večina?), ki z desno desno oprijema svojo veliko palico (ne, packe, mislil sem Merkurjevo palico, ovito z dvema gadoma, ki ima mož zdravljenja), prosim, da zamižite na eno oko. 😉
[/quote]

Ah, kakšne kompleksnosti neki; ko človek bere tvoje kvazi analize (ocenjujem rezultat, ne namena), mu je hitro jasno, da si kvečjemu zakompleksan, zato ti prepustim vse palice z močjo zdravljenja tega sveta.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[/quote]

Ah, kakšne kompleksnosti neki; ko človek bere tvoje kvazi analize (ocenjujem rezultat, ne namena), mu je hitro jasno, da si kvečjemu zakompleksan, zato ti prepustim vse palice z močjo zdravljenja tega sveta.[/quote]

Kakšne kvazi analize, misliš na moje inteligentno pronicljive strokovne analize, ki so izjemni intelektualni izziv za profesionalce iz področja psihologije, kaj šele za navadne uporabnike MONa!!? Zakaj imam občutek, da me malce podcenjuješ, čeprav tega ni moč razbrati iz tvoje replike, ampak se mi zdi, da sem med vrsticami zaslutil nekaj? Prijatelja sva lahko samo v primeru, da razumeš sarkazem. Mi je žal… :)))

[img]http://image.slidesharecdn.com/asperger-120311230546-phpapp01/95/asperger-25-728.jpg?cb=1331527078[/img]
Monovke, mas, kakšni trdi oreščki ste. 😀 :)))

[img]http://shrani.si/f/A/fi/21i1GvUl/mon.jpg[/img]

Dobro ti gre za začetek, Ana. Zelo modro, če se učiš od pametnejših. 😀

Matjazkova “finta” je v tem, da je čustveno na ravni otroka. Ne bom se spuščala v analize, kakšne silne družinske
razmere so temu botrovale, dovolj je to, da je gospod umsko, čustveno in zelo verjetno tudi telesno nerazvit.
Njegovo pisanje tukaj ima vse znake “cukanja za lase” deklet v prvih razredih OŠ…ko drugače ne zna pritegniti
pozornosti…to je glede čustev.
Umska nerazvitost se kaže v ponavljanju…skoraj copy-paste…če bi se mi dalo ukvarjati s tem, bi lahko prilimala
vsaj deset njegovih postov namenjenih meni, kjer je vse identično….od “družinske anamneze”, do nasvetov, kako naj “spremenim izrazoslovje” v bolj ženstveno, bla bla…
In telesno…gospoda jaz vidim kot drobnega (60 kil max), tenkih kosti in majhnih, vedno potnih ženskih dlani…z očali, rahlo sključene postave in zelo redkih temnih las,skozi katere proseva lobanjica….

Skela, nekoliko pusto napisano (slogovno slabo dodelano, nametano po alinejah, mašila, golo naštevanje, ponavljanje, preveč resen podton s pomanjkanjem igrivosti in humorja), ker manjkajo ‘besedne začimbe’ – stil, ki oživlja besede in poživlja stavke z živostjo barv.

Skela, nekoliko pusto napisano (slogovno slabo dodelano, nametano po alinejah, mašila, golo naštevanje, ponavljanje, preveč resen podton s pomanjkanjem igrivosti in humorja), ker manjkajo ‘besedne začimbe’ – stil, ki oživlja besede in poživlja stavke z živostjo barv.[/quote]

Seveda manjka humor…ker jaz tole isto resno mislim….

sej zdej v zvezah, zakonih … ni več moških in žensk
so samo osebe ☺

Pa še takrat je bil potem tepen verjetno 🙂

Skela, nekoliko pusto napisano (slogovno slabo dodelano, nametano po alinejah, mašila, golo naštevanje, ponavljanje, preveč resen podton s pomanjkanjem igrivosti in humorja), ker manjkajo ‘besedne začimbe’ – stil, ki oživlja besede in poživlja stavke z živostjo barv.[/quote]

Še kot lektor bi bil slab, saj bi ti vsak pisec (pa tudi urednik) upravičeno očital, da posegaš v avtorjevo integriteto.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še kot lektor bi bil slab, saj bi ti vsak pisec (pa tudi urednik) upravičeno očital, da posegaš v avtorjevo integriteto.[/quote]

Oh, ne , tudi ti Brut!? :)))
Vse počnem z dobrim namenom, če avtor nima samorefleksije, sem pač jaz tisto ogledalce, ogledalce na steni povej, da ji malo pomagam uzrti dejansko lastno podobo… 😀 Ne rabimo pisati zgolj odsekane jezorite napadalne poste, kakor je gospodična zaznavana s strani moških na forumu, z malce OBČUTKA lahko začinimo in omehčamo nasršeno resnobnost s humorjem, seveda če smo za trenutek sposobni stopiti iz filma ‘boj med spoloma’ in ozke škatlice ideološkega feminizma.

Še kot lektor bi bil slab, saj bi ti vsak pisec (pa tudi urednik) upravičeno očital, da posegaš v avtorjevo integriteto.[/quote]

Oh, ne , tudi ti Brut!? :)))
Vse počnem z dobrim namenom, če avtor nima samorefleksije, sem pač jaz tisto ogledalce, ogledalce na steni povej, da ji malo pomagam uzrti dejansko lastno podobo… 😀 Ne rabimo pisati zgolj odsekane jezorite napadalne poste, kakor je gospodična zaznavana s strani moških na forumu, z malce OBČUTKA lahko začinimo in omehčamo nasršeno resnobnost s humorjem, seveda če smo za trenutek sposobni stopiti iz filma ‘boj med spoloma’ in ozke škatlice ideološkega feminizma.[/quote]

LOL
A če te vidim kot majhnega, potuhnjenega, žleht škratka nerazvitega duha in telesa,, sem na
lepem ratala “ideološka feministka”?
Tolk o ogledalih…LOL…
Grem poguglat, kaj pomeni “ideološka feministka”….lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close