Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dodatna dopolnitev družinskega zakonika

dodatna dopolnitev družinskega zakonika

A jebiga, včasih se tudi najboljši namen izjalovi… Dotični gospodični pa sicer lahko poveš svoje mnenje oz. ponudiš nasvete, ampak bi počasi že lahko dojel, da jih bodisi ne rabi bodisi noče, in spet, če bi bila kaj prida psihoanalitik, bi se uporu in/ali odporu lahko izognil. No, vsekakor več sreče prihodnjič! 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A jebiga, včasih se tudi najboljši namen izjalovi… Dotični gospodični pa sicer lahko poveš svoje mnenje oz. ponudiš nasvete, ampak bi počasi že lahko dojel, da jih bodisi ne rabi bodisi noče, in spet, če bi bila kaj prida psihoanalitik, bi se uporu in/ali odporu lahko izognil. No, vsekakor več sreče prihodnjič! ;)[/quote]

Pardon, če bi bil [ti] kaj prida psihoanalitik, bi se uporu in/ali odporu lahko izognil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A jebiga, včasih se tudi najboljši namen izjalovi… Dotični gospodični pa sicer lahko poveš svoje mnenje oz. ponudiš nasvete, ampak bi počasi že lahko dojel, da jih bodisi ne rabi bodisi noče, in spet, če bi bila kaj prida psihoanalitik, bi se uporu in/ali odporu lahko izognil. No, vsekakor več sreče prihodnjič! ;)[/quote]

Senza, še vedno se ni prižgala lučka? Če razlage niso ‘matematično dosledne formulacije’ in nedvoumno jasne kot beli dan. 😀

Senza —————————–VS ———————-Matjazko
direkt/dobesedno/premočrtno VS prispodoba/skrit-pomen/sarkazem

😉 Obilo uspeha pri dešifriranju Sfingine uganke, pardon, Matjaževe uganke. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Senza, še vedno se ni prižgala lučka? Če razlage niso ‘matematično dosledne formulacije’ in nedvoumno jasne kot beli dan. 😀

Senza —————————–VS ———————-Matjazko
direkt/dobesedno/premočrtno VS prispodoba/skrit-pomen/sarkazem

😉 Obilo uspeha pri dešifriranju Sfingine uganke, pardon, Matjaževe uganke. :D[/quote]

Ja, ful se bom trudila.

Matjažko, uničile so te..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vrnil se bo še močnejši in bolje pripravljen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vrnil se bo še močnejši in bolje pripravljen. :))[/quote]

Misliš, da je šel v knjižnico po dodatno gradivo? 🙂

Po zaslugi Senzinega nasveta sem takoj zavil v bližnjo knjižnico in se vračam še pametnejši in bolj poučen o globinski ženski psihi, bolj tako več ne morem biti, po prebrani knjigi, v kateri piše, da moram popuščat ženskam, če se le da, zato ne bom nič napisal. 🙂

Po zaslugi Senzinega nasveta sem takoj zavil v bližnjo knjižnico in se vračam še pametnejši in bolj poučen o globinski ženski psihi, bolj tako več ne morem biti, po prebrani knjigi, v kateri piše, da moram popuščat ženskam, če se le da, zato ne bom nič napisal. :)[/quote]

Ne obljubljaj, česar ne moreš izpolniti.

Po zaslugi Senzinega nasveta sem takoj zavil v bližnjo knjižnico in se vračam še pametnejši in bolj poučen o globinski ženski psihi, bolj tako več ne morem biti, po prebrani knjigi, v kateri piše, da moram popuščat ženskam, če se le da, zato ne bom nič napisal. :)[/quote]

Ne obljubljaj, česar ne moreš izpolniti.[/quote]

Skela, to pa ni enakovreden odnos, kjer en samo popušča. Perfekten moški? 🙂

Ne obljubljaj, česar ne moreš izpolniti.[/quote]

Skela, to pa ni enakovreden odnos, kjer en samo popušča. Perfekten moški? :)[/quote]

Ne. Ne razumeš.
Mislila sem na izjavo, da ne boš nič napisal.
Sicer pa popušča (po pregovoru) pametnejši….in to moški ni, a ne?

Skela, to pa ni enakovreden odnos, kjer en samo popušča. Perfekten moški? :)[/quote]

Ne. Ne razumeš.
Sicer pa popušča (po pregovoru) pametnejši….in to moški ni, a ne?[/quote]

Odvisno v čigavem svetu se gibljemo. Jaz ne živim v tvojem svetu, ga pa poznam preko tvojega pisanja, kjer se bije neizprosna bitka in tekma med spoloma. Pokukaj kaj v mojega, kjer spola zelo dobro shajata in se podita po zelenih travnikih za metuljčki (naga). :)))

To pa zavisi od tega, kolk neumni se za tebe zanimajo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne. Ne razumeš.
Sicer pa popušča (po pregovoru) pametnejši….in to moški ni, a ne?[/quote]

Odvisno v čigavem svetu se gibljemo. Jaz ne živim v tvojem svetu, ga pa poznam preko tvojega pisanja, kjer se bije neizprosna bitka in tekma med spoloma. Pokukaj kaj v mojega, kjer spola zelo dobro shajata in se podita po zelenih travnikih za metuljčki (naga). :)))[/quote]

V sanjskem svetu, torej?

To pa zavisi od tega, kolk neumni se za tebe zanimajo. :))[/quote]

Sam ta najpametnejši izmed neumnih :-))))

Odvisno v čigavem svetu se gibljemo. Jaz ne živim v tvojem svetu, ga pa poznam preko tvojega pisanja, kjer se bije neizprosna bitka in tekma med spoloma. Pokukaj kaj v mojega, kjer spola zelo dobro shajata in se podita po zelenih travnikih za metuljčki (naga). :)))[/quote]

V sanjskem svetu, torej?[/quote]

Povsod je potrebno kanček domišljije, da realistični svet ne postane preveč tog in resen. Rabiš kaj pisanih metuljčkov? 🙂

Misliš, da je šel v knjižnico po dodatno gradivo? :)[/quote]

:))))

Tole se meni čita bolj kot neko povabilo v natripan 3some 🙂

To pa zavisi od tega, kolk neumni se za tebe zanimajo. :))[/quote]

Sam ta najpametnejši izmed neumnih :-))))[/quote]
Ni slabo, a lahko bi bilo boljše. 🙂

Misliš, da je šel v knjižnico po dodatno gradivo? :)[/quote]

:))))

Tole se meni čita bolj kot neko povabilo v natripan 3some :)[/quote]

Glej, zdaj si pa izdala svoje spolne fantazije, moški-ženska-moški, in osupnila moške na MON-u, prej so te imeli za svetnico, zdaj pa bodo mislili, da si packa. Ančka, menda da nisi? 😀

Glej, zdaj si pa izdala svoje spolne fantazije, moški-ženska-moški, in osupnila moške na MON-u, prej so te imeli za svetnico, zdaj pa bodo mislili, da si packa. Ančka, menda da nisi? :D[/quote]

Misliš osupnila tebe?

Hja, glej, meni je že davno zmanjkalo kamenja za metat naprej. Bi se pa z užitkom potrudila in našla ob poti kakšnega, ki bi letel v tvojo glavo. To je pa kar sočen prizor v moji glavi.

🙂

Glej, zdaj si pa izdala svoje spolne fantazije, moški-ženska-moški, in osupnila moške na MON-u, prej so te imeli za svetnico, zdaj pa bodo mislili, da si packa. Ančka, menda da nisi? :D[/quote]

Misliš osupnila tebe?

Hja, glej, meni je že davno zmanjkalo kamenja za metat naprej. Bi se pa z užitkom potrudila in našla ob poti kakšnega, ki bi letel v tvojo glavo. To je pa kar sočen prizor v moji glavi.[/quote]

Ja, kamnov hitro zmanjka, ampak če z ljubeznijo ometavaš druge, ti je pa nikdar. Tako da raje ljubezenske projektile usmeri proti meni, na katerih so narisani rdeči srčki in rožice, joj, kakšne eksplozije to bodo. Evo, odpel sem si gumbe na srajci in razgalil levo bradavičko, pod katero se skriva sce. Zdaj pa zadeni! Ampak upam, da niso kamni, s katerimi bolje ciljaš? 🙂

Misliš osupnila tebe?

Hja, glej, meni je že davno zmanjkalo kamenja za metat naprej. Bi se pa z užitkom potrudila in našla ob poti kakšnega, ki bi letel v tvojo glavo. To je pa kar sočen prizor v moji glavi.[/quote]

Ja, kamnov hitro zmanjka, ampak če z ljubeznijo ometavaš druge, ti je pa nikdar. Tako da raje ljubezenske projektile usmeri proti meni, na katerih so narisani rdeči srčki in rožice, joj, kakšne eksplozije to bodo. Evo, odpel sem si gumbe na srajci in razgalil levo bradavičko, pod katero se skriva sce. Zdaj pa zadeni! Ampak upam, da niso kamni, s katerimi bolje ciljaš? :)[/quote]

Boga tvoja ženska 🙁

Ja, kamnov hitro zmanjka, ampak če z ljubeznijo ometavaš druge, ti je pa nikdar. Tako da raje ljubezenske projektile usmeri proti meni, na katerih so narisani rdeči srčki in rožice, joj, kakšne eksplozije to bodo. Evo, odpel sem si gumbe na srajci in razgalil levo bradavičko, pod katero se skriva sce. Zdaj pa zadeni! Ampak upam, da niso kamni, s katerimi bolje ciljaš? :)[/quote]

Boga tvoja ženska :([/quote]

Zakaj je boga, saj ne strada ljubezni. Imam je dovolj, tudi za tebe bi se morda kaj našlo, da te umirim.
Tako da kar, lahko se mi začneš dobrikat, mežikat, signalizirat, kaj si želiš – pa morda dobiš, kar rabiš… :))

Boga tvoja ženska :([/quote]

Zakaj je boga, saj ne strada ljubezni. Imam je dovolj, tudi za tebe bi se morda kaj našlo, da te umirim.
Tako da kar, lahko se mi začneš dobrikat, mežikat, signalizirat, kaj si želiš – pa morda dobiš, kar rabiš… :))[/quote]

Gabiš se mi do onemoglosti.
Grem oči past na Vina Diesla, da si popravim okus.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close