Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dodatna dopolnitev družinskega zakonika

dodatna dopolnitev družinskega zakonika

Zakaj je boga, saj ne strada ljubezni. Imam je dovolj, tudi za tebe bi se morda kaj našlo, da te umirim.
Tako da kar, lahko se mi začneš dobrikat, mežikat, signalizirat, kaj si želiš – pa morda dobiš, kar rabiš… :))[/quote]

Gabiš se mi do onemoglosti.
Grem oči past na Vina Diesla, da si popravim okus.[/quote]

Hudimano, pozabljam, da si 16, meni so takrat tudi bile všeč filmske igralke, pevke in manekenke, o katerih nisem vedel prav nič, videl pa sem samo sliko, ki so jo prodajale preko množičnega medija TV, najbrž le za mokre sanje – Sadni bo vedel več. Oprosti, kar, mogoče bi si pa morala steno oblepit s posterji. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, dej tih bod, ki te je Boh narobe sestavu, k jemas ret tm ki bi mogu met hlavu.

Gabiš se mi do onemoglosti.
Grem oči past na Vina Diesla, da si popravim okus.[/quote]

Hudimano, pozabljam, da si 16, meni so takrat tudi bile všeč filmske igralke, pevke in manekenke, o katerih nisem vedel prav nič, videl pa sem samo sliko, ki so jo prodajale preko množičnega medija TV, najbrž le za mokre sanje – Sadni bo vedel več. Oprosti, kar, mogoče bi si pa morala steno oblepit s posterji. :)))[/quote]

Zdaj jih imam 16, nekaj postov nazaj si mi pa svojo bradavičko (pardon srce) ponujal. Vitan Mal, saj sem rekla …

Vedno bolj sem mnenja, oziroma sem prepričana, da si poln nekega prikritega gnusa, ki ga stresaš vsepovsod z nekimi verbalnimi diarejami, ki si jih samooklical za presežek. Edini.

Saj vem, da je to edini način, da ti sploh katera od žensk odgovarja, ampak oprosti, od tu dalje zaključujem ta “dialog” ali karkoli naj bi že bilo to. Pejt raj drago fajn nabrisat, pa na njej sproščaj te svoje bizarne frustracije namesto, da se z eno 16-letno AnoBanano ukvarjaš.

Kolikokrat 16- letna si? Bo že več kot 2x. Dve najstnici v enem paketu, ki palijo na Vin Diesla, dobro se sliši. 😀

Tako ogaben si, matjazko, ti se Fritzla prekasas.

Kolikokrat 16- letna si? Bo že več kot 2x. Dve najstnici v enem paketu, ki palijo na Vin Diesla, dobro se sliši. :D[/quote]

A sem ti rekla, da bi bil slab lektor?

P.S. AnaBanana, kapo dol za Vitana Mala! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kolikokrat 16- letna si? Bo že več kot 2x. Dve najstnici v enem paketu, ki palijo na Vin Diesla, dobro se sliši. :D[/quote]

P.S. AnaBanana, kapo dol za Vitana Mala! :)[/quote]

Tudi v cinizmu me zdaleč prekašaš. :))
Mogoče pa bi bil boljši ljubimec, če se v lektorriranju ne odnesem dobro? Kaj pravita, punci? 😉

P.S. AnaBanana, kapo dol za Vitana Mala! :)[/quote]

Tudi v cinizmu me zdaleč prekašaš. :))
Mogoče pa bi bil boljši ljubimec, če se v lektorriranju ne odnesem dobro? Kaj pravita, punci? ;)[/quote]

Kar se mene tiče, gre za popolnoma neuporaben podatek, tako da se preverjanja ne bom lotila.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close