Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dodatni kirurški poseg

Dodatni kirurški poseg

Bila sem na nekem lepotnem posegu leta 2010 takrat operacija ni dobro uspela.
Sedaj bi to operacijo ponovila še enkrat in me zanima ali bi šli k istem kirurgu ali drugam
Ker je recimo takrat kirurg ocenil, da je ta varianta dovolj ampak očitno ni bilo potem dobro in sedaj po toliko letih nisem zadovoljna.
Ali bi šli drugam da bi vam naredili dodatno ekscizijo ali nazaj k istim da popravi.
Hvala.

Ponavadi lepotni kirurgi neradi popravljajo in odpravljajo napake za drugimi lepotnimi kirurgi. Enako, kot zobozdravniki 🙂

K istemu, če ti ni dobro naredil pa tudi verjetno ni za hodit, če nisi bila zadovoljna z njegovim delom že prej. Če ni znal prej, tudi sedaj verjento ne bo kaj bolje.

Kaj pa bi potem predlagali
Bila sem ponovno na pregledu pri tem kirurgu in mi rekel, da takrat je mislil, da tisti del ni potrebno narediti ekscizije
Sedaj ponovno pa bo naredil vse boljše, no vsaj po pogovoru z njim mi je deloval prepričljivo.
Ne vem potem ne znam se opredeliti.

K istemu s popustom, in to konkretnim, če ni bilo narejeno, kot sta se dogovorila.

A ti misliš, da je it k lepotnemu kirurgu tako, kot it v štacuno kupit nov jogij napirmer? 🙂

Banalni primer:
A bi ti šla še enkrat k enakemu trgovcu kupit enak jogij, ki te je tako razočaral, pa mu rekla, pa fejst popust mi dajte? Ne, ne raje kar zastonj, ker prejšnji enak ni bil OK? 🙂 LOL!

Jasno, da ne zaupaš več takemu kirurgu. Vemo, da je problem tudi denar, sploh pri lepotnih operacijah ki niso poceni. In it nazaj enemu samo zato, ker bo morda zdaj kej “cnej”; je absurd Če mu taprvič ni ratalo, vprašanje, kako bo tadrugič ? 🙂

Je pa tudi res, da pri nekaterih lepotneoperacije ne uspeno ne v prvo, ne v drugo, ne v xto… Žal, tudi to je res. Telo se upre, pa delo matere narave tudi pomaga kontra.

Kirurg se očitno boji slabe reklame.

Jaz bi na tvojem mestu šla še vsaj do treh kurirgov, specializiranih za to operacijo, ki si jo imela, mu povedala kdo ti je delal, in realno vprašala, kaj lahko pričakuješ in ali ti oni to lahko napravijo bolje – če ti lahko to popravijo. Če bodo rekli težko, potem veš, da že v štartu ni bila to dobra odločitev in ti je to naredil nekdo, ki morda nima dovolj kilometrine na tem posegu, ali pa si je s teboj nabiral kilometrino. Če ti bodo omenili, da je to za pričakovat, da je to tudi v tistih 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} operirancev možno, potem pač to moraš sprejet, da si bila v tistih 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}… In če je zadeva tako funkcionalno moteča, da moraš še enrkat opravit, boš torej opravila še enkrat.

Kirurg je iz kliničnega centra že starejši sedaj.
Imela pa sem poseg na ušesih zaradi estetskega vidika.
Spodnji del uhljev štrli, zlomljen hrustanec je spredaj…
Ali naj grem popravit njemu ali drugam.

A je mogoče dr. Šolinc? Tudi pri meni ga je polomil……šla čez pol leta nazaj in zahtevala da kar je zaj……naj brezplačno popravi. Po mesecu dni pregovarjanja je le privolil in zastonj ponovil operacijo. Tokrat vse OK.

V tem primeru je res najbolje, da narediš, kot ti svetuje Drmr…

Tako je dr šolinc je delal mi to
Mislim a ni on vrhunski da se ukvarja z rekonstrukcijo….

Naj bi bil……pa vendar se včasih zgodi da ne uspe. Tudi pri meni ga je polomil on sam, kar je na koncu celo priznal.
Ne pusti se mu. Od mene je najprej zahtehal 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cene operacije, potem 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cene operacije…… Potem pa sem šla na nož in mu direkt v ksiht povedala da, ali bomo to popravili brezplačno ali pa se bomo kje drugje pogovarjali glede tega. Čez en teden me je sam poklical, mi povedal datum in smo zrihtali brez da bi mu plačala.

2x k enemu in istemu ne vem
Pač jest bi plačala še enkrat pa recimo za kakšen mali popust.
Tudi kakšen drug kirurg bi popravil, dobro samo ne vem
Šolinc ima baje več izkušenj kot pa te znani kirurgi, ki se reklamirajo.

Če malo povzamem se mi zdi za dodaten poseg, dejansko popravilo zadeve ekscizije je bolje it k istemu.
In da na pregledu dobiš celo zapis na listu papirja kako bi poseg izvedli, kar recimo pri drugih kirurgi ni.

New Report

Close