Dodatno delo za zaslužek na internetu
Ali kdo ve, če je sploh to možno, da se zasluži z delom preko interneta in kje? Nujno bi rabila dodaten zaslužek. Poskusila sem z anketami in je sicer nekaj, ampak žal veliko premalo. Veliko je reklam o tem, da plačajo za gledanje videev, pa da bi bili neki priporočitelji za različne firme…
Ve kdo za kakšno resno delo preko neta? Angleščina ni problem. Hvala.
Jaz sem dobila ponudbo, da preskušaš neke izdelke, da ti jih pošljejo zastonj, jih ocenjuješ… mislim, da ni bilo plačila. Samo se nisem odločila, ker je bilo treba vnesti kreditno kartico.
Sicer ni denar, so pa izdelki. Samo, če je kaj takega, da te ne vprašajo po kreditni. Ker to mi pa smrdi po nategu.
videla sem, 26.05.2024 ob 19:38
Jaz sem dobila ponudbo, da preskušaš neke izdelke, da ti jih pošljejo zastonj, jih ocenjuješ… mislim, da ni bilo plačila. Samo se nisem odločila, ker je bilo treba vnesti kreditno kartico.
Sicer ni denar, so pa izdelki. Samo, če je kaj takega, da te ne vprašajo po kreditni. Ker to mi pa smrdi po nategu.
In zakaj naj bi zahtevali kreditno kartico, če pa niso nakazali denarja? Ne nasedajte.
Če je kakšna mlajša (19 do 35) dejansko zainteresirana za serijo fotografij in nekaj videov za ONLY FANS, in to dobrih, provoaktivnih in ne narejenih od “frenda”, ki fotka “že pet let z mobilnim telefonom”, naj se javi fotografu in snemalcu z 25-letnimi izkušnjami.
Če bo interes, dodava kakšen e-mail za komunikacijo,
Ja, sva dva, fotograf in snemalec.