Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dodo pizza

Dodo pizza

Je že kdo poizkusil Dodo pizzo?

Katastrofa!

pizza zanic, krompir obupen, pozabili omako… nikoli vec!!

Meni Dodo smrdi, sem živela blizu, pico smo sicer naročili, ampak ni bog-ve-kaj…

Kva je sploh to ?

Smo jo ze veckrat narocili, cist fajn pica, nic ji ne manjka, ni pa tudi noben presezek pice, ampak meni itak nobena kupljena ni presezek, doma narejena je pa druga zgodba.

Drugace od vseh picerij, ki so nam do zdaj dostavile pice, je Oliva najmanj slana in tu jim dam velik plus, drugace pa je tudi njihova pica samo pica.

Narocili smo tudi ze nekaj trenutno kao najboljsih pic v Ljubljani, pa tudi niso nic posebnega, nic wow in da dol pades, kako je dobra

Odgovor na objavo uporabnika
Delta875, 31.12.2021 ob 16:59

Kva je sploh to ?

Ruska franšiza hitre hrane z lastnim sistemom dostave.

Pamparapam, 05.03.2019 ob 16:26

Je že kdo poizkusil Dodo pizzo?

Jaz. Tako zelo so jo hvalili, pa me je zelo razočarala. Sama slabše pice nisem jedla. Kot pogreta zamrznjena iz Lidla.

cist spodobna, 31.12.2021 ob 17:20

Smo jo ze veckrat narocili, cist fajn pica, nic ji ne manjka, ni pa tudi noben presezek pice, ampak meni itak nobena kupljena ni presezek, doma narejena je pa druga zgodba.

Drugace od vseh picerij, ki so nam do zdaj dostavile pice, je Oliva najmanj slana in tu jim dam velik plus, drugace pa je tudi njihova pica samo pica.

Narocili smo tudi ze nekaj trenutno kao najboljsih pic v Ljubljani, pa tudi niso nic posebnega, nic wow in da dol pades, kako je dobra

Naročati moraš pizzo s kuhanim pršutom in mocarelo, je vse skupaj veliko manj slano.  Takoj ko naročiš klasično sir-šunka pa dobiš najcenejši in najbolj slan/masten sir in šunko.  Tudi testo nekateri preveč solijo, ampak glavnina soli je NA pizzi.

New Report

Close