Dogodki za samske
http://www.dogodkizasamske.si/
Se je kdo udeležil? Kako je bilo? Izkušnje? Kaj menite, se splača poizkusiti?
Za moj okus je to bolj kot ne nateg. Cilj dogodkov za samske je, da oni zaslužijo, ne da se vi poparčkate. Poglejte si slike na spletni strani, kljub temu da so zamegljene, kako to izgleda in kdo so obiskovalci. Enako velja za ona-on zabave. Še za pogledat ni nobene spodobne ženske, kaj šele da bi se s katero dejansko ujel. Ciljajo na obupance, ker jih pač najlažje oberejo.
zgledajo mi kul in dogodki so mi všeč – tudi slišim, da je pogosto dovolj moških. Ampak od vsakega pobrati 15€ za badminton igrišča in dati 4 na igrišče – najem 1 igrišča pa stane 12€. Saj vem, da marža mora biti ampak vseeno se mi zdi rahlo preveč.
in potem glede na ceno – če jim kdaj ne uspe dobiti dovolj ujemajočih se za kakšno skupino, bodo zadevo vseeno izvedli in isto zaračunali.
Tako sem jaz padla na eno večerjo za mizo kjer nas je bilo premalo (5 namesto 6) in skupnega sem imela z njimi cca 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Še pri ujemanju starosti je sfalilo. So me pač dali za eno mizo, kamor sem približno pasala, da so lahko zaračunali in sem pač pojedla preplačano večerjo in odšla, ko sem videla, da je to pač to. Tako da se potem za naslednje dogodke nisem odločila.
Kaj pa jaz vem, če je to res, da ciljajo na “obupance”. Ciljajo na ljudi, ki želijo koga spoznat. Kolegica se redno udeležuje ona on zabav in pravi, da so fajn. Če bi bila jaz na tej zabavi, tudi ne bi želela, da je moja fotografija na ogled vesoljni Sloveniji. Je že prav, da je malo zamegljeno in zato diskretno.Tako da ne vem ali govoriš iz izkušenj ali je tako po tvojem mišljenju.
Sama sem se udeležila kar nekaj njihovih dogodkov in mi je bilo všeč, res pa je, da še nisem našla svojega moškega…..pa za to ne krivim dogodkov za samske niti koga drugega. Je pa res, da sem šla sama na srečanja popolnoma neobremenjena in bolj da si polepšam večer in priznam, da sem spoznala kar nekaj zanimivih ljudi in z nekaterimi smo še vedno v stiku, ne glede na to, da smo ugotovili, da več kot prijateljstvo ne more biti. Glede cene pa, mislim, da nič ni zastonj in da se vse plača, tako ali drugače, in meni se cene ne zdijo previsoke. Da bi pa nekdo nekoga “nategoval” in obiral pa po moje ne drži, razen za tiste, ki mislijo, da je spoznavanje partnerja kot nakup kile kruha v trgovini (ob upoštevanju, da kruh nima pravice izbire in komentarja), greš v Spar ali pekarna (odvisno kaj hočeš) in potem kupiš natanko takega, kot si si zamislil doma….pa še tu bo velika verjetnost za nezadovoljstvo, ker mogoče izgled ne bo čisto usklajen s pričakovanji
Moja izkušnja je ta imela sem nekaj lepih večerov, za katere sem plačala
če grem s prijatelji pa plačam preko uslug
Za moj okus je to tudi bolj kot ne nateg..zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila..hm..in ko sem prejel rezultate so mi ponudili še xy njihovih možnosti (ne zastonj, da se razumemo), tako, da mi šesti čut pravi, da je njihov edini cilj, da oni čim več zaslužijo..!
upaups, 28.10.2024 ob 14:21
Za moj okus je to tudi bolj kot ne nateg..zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila..hm..in ko sem prejel rezultate so mi ponudili še xy njihovih možnosti (ne zastonj, da se razumemo), tako, da mi šesti čut pravi, da je njihov edini cilj, da oni čim več zaslužijo..!
“Za moj okus je to tudi bolj kot ne nateg..zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila.”
Obtožba ne zveni najbolj logično, če bi bil nateg, bi najbrž naredili glih obratno in bi vas kakšna njihova obkrožila, da bi vam vzbudili lažno upanje in bi prišli še večkrat in plačali vstopnino, če že ne kaj več.
Glede na format takih dogodkov, je najbrž ključen videz, ženske ti ne vidijo v srce, in če nisi atletske postave in/ali dobro oblečen, si jim težko zanimiv za pogledat in te pač ne obkrožijo, ni nujno, da gre za zaroto.
Jaz sem bil enkrat na takem dogodku in so bile ženske lepo zrihtane in spedenane, kot se za večeren družabni dogodek tudi spodobi, tipi so pa v kavbojkah in hoodieju uletel. Pa ne pravim, da bi morali priti v smokingu, ampak obstajajo pravila glede ravni oblačenja in spodobi se priti oblečen priložnosti primerno.
Ravno zato ker dobro izgledam ter dam veliko na stil si veliko zensk zeli biti z mano! Ce bi obstajalo obojestransko zanimanje (da bi se obadva obkrozila) me lahko ne bi bilo tudi nikoli vec.. in posledicno ne bi od mene dobili niti centa vec. Tako da je zagotovo njihov interes, da cim dalj casa isces…saj od tega zivijo..v nasprotnem oz ce bo se vecina poparckala, bi podjetje propadlo