Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dogrevanje kopalnice

dogrevanje kopalnice

V hiši imamo centralno kurjavo na nafto. Ko ni preveč mraz grejemo s klimo.

S čim bi dogrevali kopalnico? Je majhna,  bolj stara, ima infra peč, ki pa se jo bojim uporabljati.

Mogoče IR panel? Torej nekaj, kar prostor hitro segreje.

A ja, pa ne tuširam se vsak dan, ha, ha.

P.S. Kar je obnovljen čvek ne znam najti teme. Mi pomagate prosim?

Mi nimamo centralne kurjave. Kopalnico ogrevamo z električnim radiatorjem lojtrco, ki jo hkrati porabimo še za sušenje brisač. Nam zadostuje.

Jaz prižgem fen 5 min preden grem pod tuš in je ok. Je pa tako segreto stanovanje od sosedov, da sploh še nisem vključila radiatorjev.

Jaz imam Ir panel, za majhno kopalnico je super.

Odgovor na objavo uporabnika
Hannah306, 13.10.2021 ob 19:47

Jaz imam Ir panel, za majhno kopalnico je super.

A se hitro segreje? Smo v hiši in je res hladna. Je majhna kot sem že napisala.

še ENA V PENZIJI, 13.10.2021 ob 20:00

A se hitro segreje? Smo v hiši in je res hladna. Je majhna kot sem že napisala.

Par minut kar traja, toploto seva kot infra savna.

Ma en kalorifer oz. keramični grelnik si kupi in imaš takoj toplo.

ali pa, 13.10.2021 ob 20:26

Ma en kalorifer oz. keramični grelnik si kupi in imaš takoj toplo.

Res je. Imam takšnega mini iz obija za 12 €.

V treh minutah je toplo.

Tako dogrevamo sedaj. Ker je majhna moram pečko in podaljšek kabla vedno vleči ven in noter. Zato sem mislila če bi se dalo kaj montirati na steno kjer je stara infra peč.

Sicer imamo centralno, ampak za vmesno obdobje uporabljamo kalorifer. Vklopim, ko grem pod tuš, ko stopim ven izpod tuša, je kopalnica ponavadi že zelo topla.

še ENA V PENZIJI, 15.10.2021 ob 12:33

Tako dogrevamo sedaj. Ker je majhna moram pečko in podaljšek kabla vedno vleči ven in noter. Zato sem mislila če bi se dalo kaj montirati na steno kjer je stara infra peč.

Da se.  Imajo keramične grelnike in kaloriferje, ki jih lahko montiraš na steno.  In prav tako prižgeš s stikalom za infro,   Ali pa prižigaš direkt. Vse se da, samo en bolj spreten naj montira .

IR panel bo grel tebe, te prostora. Ko ga ugasneš, je takoj spet mraz, za kopalnico ne priporočam. Meni je nasplošno bil obupno slab občutek, ko je grel in sem ga vrgel ven. Boljša rešitev je električni radiator, ki potem suši tudi zrak in brisače.

New Report

Close