Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dojenček in plaža, mivka, senca

dojenček in plaža, mivka, senca

Pozdravček!

Oj! Smo mlada, glede morja neizkušena mlada družinica. Radi bi šli na morje (ne predaleč), kjer bi bila primerna plaža in senca za 10 mesečnico. Fino bi bilo,. da bi bilo v bližini manjše mestece, tako za sprehode in seveda ne preveč hrupno ponoči.
Kdor ima takšne izkušnje, naj mi jih prosim posreduje. Slišala sem, da je Baška dobra… Je res?

Lep pozdrav. Saša

Za dojenčke sem slišala in tudi videla, da jih veliko zahaja na Rab – Rajska plaža – sama mivka – lepo je tam. Nova in stara Baška bi tudi bila (kamenčki), a je treba paziti, ker ni sence in sonce močno pripeka. Tako, da je treba vzeti s sabo senčnik.

lp

Alenka

Ajoj, Saška, če boš šla si prej malo preberi o Loparju na tem forumu, ker smo se o tem že pogovarjali. Meni osebno je katastrofalno v Loparju, na Rajski plaži, ki je vse prej kot rajska, ker je v vodi “svega i svašta”, od plenic, vložkov, steklenic, otroških (predvidevam) “drekcov”, voda je daleč od primerne za otroke (edino kar je o.k. za otročke je, da hodiš 100m, pa imaš še vedno vodo do kolen, kar pa za vaju ne bo), pa še gužva je. Po moje bi bilo bolj, da si poiščete neko plažo, recimo tudi na Rabu lahko, saj jih je veliko, pa da ni tako natrpana s turisti, pa da je dokaj plitvo v morju, vsaj nekaj časa. V Barbatu, Banjolu, v avtokampu je kar nekaj takih plaž, pa še bolj čisto je.

Ampak seveda je to samo moje osebno mnenje in izkušnje.

Predlagam ti Šilo na otoku Krku. Pojdi na http://www.estee.hr in imaš ogromno izbiro apartmajev.

Izgleda, da je odvisno katerega leta si bil na Rabu, v Loparju. Jaz sem bila julija 2000 in je bilo morje blazno čisto. Zakon. Za otroke je pa sploh fajn.

Mi že nekaj let hodimo v Umag – Katoro. Mivka, veliko sence, plaža tako dolga, da se gneča porazgubi, veliko možnosti za sprehode – lahko tudi do Umaga. Skratka, mi gremo letos spet in komaj čakam.

Mi smo bili lani v Šilu na Krku. Mestece je res mirno in imeli smo se lepo, motila me je edino grozna gneča na plaži, si moral že zjutraj rezervirat mesto. Sicer pa nimam pripomb.

mi smo tudi hodili na rab-lopar. vendar je bilo lansko leto porazno. sicer smo šli 1 septembra ( prejšni dve leti v predsezoni) vendar smo šli prav gotovo zadnjič. če te pot slučajno zanese tja ne pozabi “marele” ker na plaži ni sence razen višje v gozdičkih.druge lokacije pa žal ne poznam letos bomo probali mogoče medulin ali rabac.

Če ste finančno OK, toplo priporočam nudistični kamp v Baški. Za razliko od običajnega v centru mesta, je ta malo odmaknjen in prekrasen za otročka. Je pa Baška zelo draga. Pozna kdo podobno, a cenejšo varianto?

New Report

Close