Dojenček joka in joka…
Sam je prilepil in ne zna prebrat ali ne razume tega, da je dojenček vsekakor mlajši od 12 let??? In da tiste tri, 4 kilograme, ki jih ima dojenček, je že nekaj kapljic ogromna količina, ki lahko zelo škoduje. Se nikakor ni za igrat.
Čaja iz žajblja naj ne bi pili otroci pod 12 let.
Odneha pa nikoli glupi Darmun kreza, bo nabijalo in trolalo do jutra, sam s sabo, vsak dan, brez izjeme.
Za dojenčke je blag janežev čaj, ne žajbelj!
[/quote]
Sem na začetku napisal:
Srčno upam, da se še prav spomnem in to pomiri tudi želodček da otroka ne bo zvijalo.
————————————————–
Res je prav imate Janež.
Se globoko opravičujem in sem bedak, ki ne pomne dobro.
————————
–
–
–
–
–
-Še vedno pa malenkost žajblja ne bi smelo povzročiti težav po vsem čtivu, ki se lahko prebere o njem.
Je pa res, dajali smo Janež, pa kumina itd.
————-
še enkrat globoko opravičilo in ja jst sm zaj.
[img]https://trgovina.mercator.si/market/img/cache/products/4159/product_medium_image/00627601.jpg[/img]
Točno to smo mi stalno kupovali in ni bilo nikoli težav s krči. Osnovna sestavina, kumina in janež, le da takrat še ni pisalo bio, je pa isto bil čaj od lumpija in verjetno enake sestavine. Kapljice sem pa pozabil katere, ker težava s krči se običajno pojavi z jemanjem AD3. Ali pa če mama doji in se čudno prehranjuje. To bi pa morala nasvete medicinske sestre in pediatra, upoštevat, o prehrani. Temu kar rečete trendovsko “zdarva prehrana” je vsekaor tu najslabše in bodo največje težave.
O defektnem Drawinu pa škoda besed.
kaj tole.
https://youtu.be/j2C8MkY7Co8
Kako se spomnim se njenega joka zvecer zacne jokat jokat…. Tudi novalac… Ga je imela nekaj casa brez problemov gremo po vozicek vse probamo sem rekla krci bodo….. Ne veste kaj je bilo treba je bilo povecaat dozo.. Je dobila vec in od takrat naprej bila priden dojencek…. Upam da se vasa dojencica umiri….. In ce so krci da cimprej minejo….
so se vžgali v temi.
Avtorica, najbolj bo pomagalo, če dojenčka čimveč pestuješ, si umirjena. Otroci jokajo, ker pri enem mesecu se jim razvijejo vsi čuti in so živčni zaradi velikega števila dražljajev okoli sebe.
nabavi s kakšen wrap ali kengurujčka in ga imej ob sebi. Bližina mame jih najbolj pomirja.
Bom samo to napisala…imam dva otroka 2.5 leta in 5 mesecev.
Z obema delam enako pa so na koncu različni uspehi.
Pri prvi sem ukinila d3 kapljice….pa sem probala 4 razlicne…niso bile nobene dobre.
Pomagalo je edino, da smo jo nosili VSAK vecer do 1h zjutraj. Potem je zaspala. Vsa mleka, ki sem jih sprobala je pila samo prvič. Drugič več ni teorije, da bi pila umetno mleko.
Sem potem forsirala samo sebe, da je dobila čim več mojega.
Sama več nisem smela jest nič, vedno enak učinek.
Pri drugi je tako, da je moje mleko in to je to. Sama samo gledam, da ne jem sploh nobene čebule.
Tako da je odvisno od otroka do otroka.
Tebi je mat dajala žajbelj? Kdo ve kaj ti je še dajala, da si postalo kar si. Žajbelj je strupen, ni primeren za dojenčke. Še za odrasle pretežnoza grgranje pr bolečinah invnetjih grla.
[/quote]
Nisem mislila da bom kdaj napisala, da se strinjam z viharnim, ampak tole ima pa 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav!
Kakšen žajbelj za pit dojenčku a si normalen??? Ni treba odgovorit, mi je poznan odgovor, ker nihče normalen ne bi svetoval kaj takega! Žajbelj ne samo da ne bo pomagal ampak ga lahko celo zastrupi! Še za nosečnice ga odsvetujejo ker lahko povzroča splat, ta psihopat bi ga pa dojenčku dajal za pit, naj ga nekdo končno zapre v eno ustanovo kjer bo pod nadzorom!! Takšni ljudje, ki hočejo otroke zastrupljat se ne smejo prosto sprehajat!
Nam so pomagale Koroške kapljice in mleko (Aptamin iz Müllerja) smo mešali namesto v vodi v čisto blagi mešanici bio Bebe čaja iz DM-ja. Vsebuje kumino, komarček in janež in pomirja želodček in krčke. Najbolj od vsega je pa pomagal čas. Če ni nobene alergije, potem mine, boš videla!!
Svetujem pa tudi, da nehaš menjevati mleko in kapljice, se odločiš za eno in potem vztrajaš. Tudi tako pogosto menjevanje ni najboljše.
V hiši imamo- kar prišla je, tujka? Angelčka? Je kdo umrl?
Doji jo. Dojenje ni samo hrana in vsaka lahko doji, potrudi se. Očitno to rabi. Tebe rabi, ne flaše z mlekom.
[/quote]
A misliš da ne bi dojila, če bi šlo? Zakaj se nekatere počutite poklicane sodit o tem zakaj dojit ali zakaj ne?
Sem dojila do 14 meseca, ampak nikoli ne sodim drugih zakaj da ali ne.
Nisem mislila da bom kdaj napisala, da se strinjam z viharnim, ampak tole ima pa 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav!
Kakšen žajbelj za pit dojenčku a si normalen??? Ni treba odgovorit, mi je poznan odgovor, ker nihče normalen ne bi svetoval kaj takega! Žajbelj ne samo da ne bo pomagal ampak ga lahko celo zastrupi! Še za nosečnice ga odsvetujejo ker lahko povzroča splat, ta psihopat bi ga pa dojenčku dajal za pit, naj ga nekdo končno zapre v eno ustanovo kjer bo pod nadzorom!! Takšni ljudje, ki hočejo otroke zastrupljat se ne smejo prosto sprehajat!
[/quote]
povedal je da se je zmotil, da je mislil, drugega in se napačno izrazil in poimenoval, se opravičil… ti pa s takimi izrazi in obsodbami,da bi želel pobijati nekoga. S takim odzivom, vprašanje če nisi ti za v kakšno ustanovo za po pomoč, saj tako napadati nekoga, ki se zmoti, napako prizna in se opraviči, je naravnost znak resnih težav in motenj.
povedal je da se je zmotil, da je mislil, drugega in se napačno izrazil in poimenoval, se opravičil… ti pa s takimi izrazi in obsodbami,da bi želel pobijati nekoga. S takim odzivom, vprašanje če nisi ti za v kakšno ustanovo za po pomoč, saj tako napadati nekoga, ki se zmoti, napako prizna in se opraviči, je naravnost znak resnih težav in motenj.
[/quote]
Pametuje v tri krasne, ker živi v internetu ne v realnem življenju. Sedaj pa kumino not tlači ker je ena pomotoma svetovala kumino namesto komarčka.
Pametuje v tri krasne, ker živi v internetu ne v realnem življenju. Sedaj pa kumino not tlači ker je ena pomotoma svetovala kumino namesto komarčka.
[/quote]
No, ti si takotumpasto kot Darwinvisiljivi defektni trol, ,ki se rine v teme, pa nikoli imel otrok, saj je sam večni otrok.
Kumina vsekakor v kombinaciji z janežom.Kumina namreč deluje proti napenjanju. Teleta seveda ničesar od tega ne veste, kar je včasih vedela vsaka ženska.
[/quote]
Ne trolaj. Kaj se rine v teme, če debil ne ve nič in sploh nima otrok in jih ne bo nikoli imel. Ni se zmotil, ampak je vztrajal deset postov v svojem.
[/quote]
Ata mama teta stric cuzl muz popk špric.
Kva je a vam ni dost da sm priznal da sm se zmotu, da sm zamešal in se opravičil moraš še kar srat govedo. Živ človk zmer lahk kaj pozab al pa se zmot. Pa nisem bil dolgo v zmoti ker mi je bilo pomembno in sem šel prvotni vir povprašat in to sredi noči, da sem osvežil spomin.
Če sem se pač motil sem zmoto tudi priznal.
Ti se pa v življenju nisi zmotil/a ali pa viharc, ki se vsakodnevno pa mnogi drugi ko pljuvajo po nekaterih komentarjih ob tem pa trdijo da sem jaz za njimi.
Ja še vi priznajte vsi skupaj da znate bit bedaki pa vrže naj kamen kdor je brez greha.
[/quote]
ustavi se v tvoji h obsedenih napadih, ker očitno nimaš pojma
https://www.gorenjske-lekarne.si/svetovanje-clanek/navadna-kumina…
Avtorica,
Starost okoli enega meseca je pac obdobje krcev. Tako je. Traja do max 3 meseca. Kar je vec, so vzroki drugi, ne krci.
Kaj pomaga: po mojih izkusnjah, bolj malo. Gre namrec za nezrelo crevesje, ki se ni sposobno usklajevati stiskanja in sirjenja, ko kakec potuje po njem.
Pomaga malo podiranje kupckov, meni je pomagalo izogibanje kravjem mleku (blazno jih je napenjalo po njem), glede na to, da ne dojis, nimas kaj veliko za probavati. Kaplice so blazev zegen. Tistih avstrijskih pa nisem dajala, ker so zdravilo in ne dodatek. Zato npr jih pri nas ne mores dobit v prosti prodaji.
Pa nosit in tolazit, predvsem pa imeti v mislih, da BO MINILO. Kmalu. Potem je vse drugace.
Zdrzite, bodite mirni in bo. Kot se pri vseh.