Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dojenček joka in joka…

Dojenček joka in joka…

Aja, pa nikar ukinjat d3kaplic. Nimajo veze s krci, razen da casovno sovpadajo. Sonca ni dovolj. Potem so pa zalezane glavice, mehke kosti in kup drugih problemov.

Se strinjam! D3 se daje z zelo dobrim razlogom! Mi smo zamenjali z biogaia kapljicami (probiotiki) z dodanim D3.

Tudi mene je pred 11imi leti rešilo DMovo mleko.
Prej Novalaci, Aptamili, tisto iz Muellerja-vse, kar se je kupiti dalo, res!
DM je pil, KONČNO začel normalno odvajati (prej zaprtje za zaprtjem).
Krče sem pa reševala s Koroškimi kapljicami.

No, ti si takotumpasto kot Darwinvisiljivi defektni trol, ,ki se rine v teme, pa nikoli imel otrok, saj je sam večni otrok.

Kumina vsekakor v kombinaciji z janežom.Kumina namreč deluje proti napenjanju. Teleta seveda ničesar od tega ne veste, kar je včasih vedela vsaka ženska.
[/quote]

Ti p.ra.se staro se ne oglašaj, če nisi dojenčku nikoli čaja kuhal. Ker če bi ga, bi vedel kaj smo takrat kuhali: janež+komarček+kamilice. Menda bom vedela kaj sem svojim trem kuhala. Prekleta zloba stara!

Da se čisto malo pa odj. že gnus od človeka, ki drugim samo slabo želi.
[/quote]

Žajblja se dojenčku ne daje, ti je viharc povedal zakaj. Tudi za nosečnice ni priporočljiv.

Avtorica, jaz tudi mislim, da so to pač tisti običajni krči, ki jih da čez večina otrok. Je izjemno hudo, a tako je. Gre mimo. Preprečila ne boš, lahko pa malo omiliš. Kot prvo, takoj nehaj dajati D3 kapljice, ker močno napenjajo. Kupi Bio Gaja probiotične kapljice z dodatkom vitamina D. So drage, a je dosti bolje. Ubiješ dve muhi na en mah: otrok dobiva vitamin D, probiotiki pa pomagajo hitreje vzpostaviti ravnovesje v črevesju in krči prej minejo. Pa v lekarni vprašaj za kaj proti krčem.

Pri nas so pomagale kapljice mylicon in mleko posebej proti krčem. Pa masaža trebuščka proti krčem in nošenje na roki tako, da je hrbet zgoraj. Srečno, minilo bo!

Sem na začetku napisal:
Srčno upam, da se še prav spomnem in to pomiri tudi želodček da otroka ne bo zvijalo.
————————————————–
Res je prav imate Janež.

Se globoko opravičujem in sem bedak, ki ne pomne dobro.
————————

-Še vedno pa malenkost žajblja ne bi smelo povzročiti težav po vsem čtivu, ki se lahko prebere o njem.

Je pa res, dajali smo Janež, pa kumina itd.

————-
še enkrat globoko opravičilo in ja jst sm zaj.
[/quote]

Jz sem takoj vedla da mislis na janez ne zajbelj.
Res pa je tudi da mal zajbla ne skodi.
Tko da pusti u kurca norga viharnega bezobraznega. Ki pise pod multiniki da te zmerja.ti se fejst dedec .

Večkrat po malo jo hranite, privzignite vzglavje na postelji, vsakič obvezno kupčka podrite, pa če imate možnost jo peljite na Bownovo terapijo.

New Report

Close