Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dojenček kašelj

dojenček kašelj

Moj 4 letnik in dojenček kašljata. prehlad, brez vročine. Pač svečka iz noska (bela) in kašelj.
Že 1 teden.

Dojenček ima jutri itak pregled pri 9 mesecih, pa ga bo zdravnica še pogledala.

Kako domače zdravilo za kašelj?

Kodein pomaga proti kašlju. Resno, se tokrat ne hecam

otrok kašlja ker je to obramba telesa.Če tvoj otrok kašljal ne bi ,bi si lahko zapacal pljuca recimo in bi umrl !

ne vem zakaj je vse treba zatirat ,uu bošček kašlja .
Super da kašlja,kar naj se čisti

Pa ti ni prišlo na misel, da v posvetovalnico ne smeš voziti bolnega otroka? Pediatri v ločenih terminih pregledujejo bolne in zdrave otroke, zato da se zdravi ne bi okužili. Pri nas sta celo ločeni čakalnici. Na sistematske preglede se pripelje zdravega otroka, za bolnega pa pokliči za drug termin.

Pa ti ni prišlo na misel, da v posvetovalnico ne smeš voziti bolnega otroka? Pediatri v ločenih terminih pregledujejo bolne in zdrave otroke, zato da se zdravi ne bi okužili. Pri nas sta celo ločeni čakalnici. Na sistematske preglede se pripelje zdravega otroka, za bolnega pa pokliči za drug termin.[/quote]

prav imaš. Popolnoma prav. Toda jaz sem že večkrat naletela na prehlajene otroke v posvetovalnici. Poleg tega velja tudi pravilo, da se prehlajene otroke lahko cepi. Torej ti prehlajeni otroci morajo najprej prit v posvetovalnico, da se jih lahko cepi. ane?

Bom poklicala in povedala kako je z njim. Ker sem odgovorna.

Nareži čebulo, jo potresi s sladkorjem in jo daj čimbližje vzglavja. Preverjeno deluje.

New Report

Close