Dojenčka ubili zaradi verske casti
Anonimno 9526, 26.11.2024 ob 09:28
Kaj se pritožujete? Saj ste za multikulti, migrants welcome Evropo, vsi ki drugače razmišljajo pa so ožigosani kot skrajneži, rasisti,…Pač to je del tega, da se sprejema take ljudi. Ne se pritoževati.
Kaj pa vsi samostani v zahodnem svetu okoli katerih so našli na stotine ali celo na tisoče mrtvih otrok?
Anonimno 9526, 26.11.2024 ob 09:49
Piše se leto 2024, ampak nekateri pa še vedno živijo v preteklosti,…
Ne skrbi, če smo mi napredovali, bojo pa tudi oni čez 100 let takšni kot smo mi danes. Mnogi muslimani in bosne, ki jih danes srečujem so že bolj moderni in napredni v svojih pogledih kot mnogi kristjani iz slovenskih vasi.
krščanstvo je bilo isto, 26.11.2024 ob 10:25
Ne skrbi, če smo mi napredovali, bojo pa tudi oni čez 100 let takšni kot smo mi danes. Mnogi muslimani in bosne, ki jih danes srečujem so že bolj moderni in napredni v svojih pogledih kot mnogi kristjani iz slovenskih vasi.
Se pravi, da moramo 100 ali raje 500 let čakat, da se te maloumne kreature za silo civilizirano. Ta čas pa naj morijo dojenčke, posiljujejo, koljejo.
Musliči imajo degenerirane gene, ker so se veliko parili med seboj, zato pri njih kakšnega napredka ne bo. Tudi do sedaj ga ni bilo, če izvzamemo najbogatejši sloj, ki je obogatel z nafto. Iz pavijana tudi v tisočletjih ne moreš narediti človeka, kaj šele v stoletjih. Pogledaš že njihove tupe face, nizka čela, majmunsko hojo in ti je jasno. Izjema glede videza so Iranci.
Degeneriranih geni, 26.11.2024 ob 13:47
Musliči imajo degenerirane gene, ker so se veliko parili med seboj, zato pri njih kakšnega napredka ne bo. Tudi do sedaj ga ni bilo, če izvzamemo najbogatejši sloj, ki je obogatel z nafto. Iz pavijana tudi v tisočletjih ne moreš narediti človeka, kaj šele v stoletjih. Pogledaš že njihove tupe face, nizka čela, majmunsko hojo in ti je jasno. Izjema glede videza so Iranci.
Kako pa to, da je pri nas slovencih bil napredek, če smo se pa še bolj parili med sabo in incest je bil ekstra razširjen?