Dokazano.
Ženske hočejo od moških samo denar!
Potrebujejo se Valterja…
https://www.youtube.com/watch?v=TGtruhC6Gvk
Temu dokazu pa se res ne da oporekat.
Škoda, da ni to ženski odgovor :))
Ravno tiste z denarjam znajo biti najdražje. Najprej si bolj domišljajo, da ne vem kaj imajo, ko sploh nimajo. Potem po od moškega še več pričakujejo.
Ravno tiste z denarjam znajo biti najdražje. Najprej si bolj domišljajo, da ne vem kaj imajo, ko sploh nimajo. Potem po od moškega še več pričakujejo.[/quote]
Ne posplošuj. Obstaja več vrst žensk. Želela sem le poudariti, da ženske nismo le za štedilnikom kot je bilo to včasih, ampak tudi služimo denar. Torej ni potrebe, da bi se priklopile na moško denarnico. Moški, ki nimajo, pa bi radi imeli in se ženske ne lepijo na njih, so si izmislili nek izgovor. Tisti, ki pa imajo, radi dajo in v tem ne vidijo slabosti, ampak obojestransko korist.
Ravno tiste z denarjam znajo biti najdražje. Najprej si bolj domišljajo, da ne vem kaj imajo, ko sploh nimajo. Potem po od moškega še več pričakujejo.[/quote]
Ne posplošuj. Obstaja več vrst žensk. Želela sem le poudariti, da ženske nismo le za štedilnikom kot je bilo to včasih, ampak tudi služimo denar. Torej ni potrebe, da bi se priklopile na moško denarnico. Moški, ki nimajo, pa bi radi imeli in se ženske ne lepijo na njih, so si izmislili nek izgovor. Tisti, ki pa imajo, radi dajo in v tem ne vidijo slabosti, ampak obojestransko korist.[/quote]
Takšne, ki radi dajo, imate pa še najraje. 🙂
Po moje manj, kot si ti pripravljena narediti, da ti en daje. 🙂
Po moje manj, kot si ti pripravljena narediti, da ti en daje. :)[/quote]
Manj daš, manj dobiš. 😉
to ponavadi pravijo tiste ženske, ki mislijo, da je “kvalitetan” seks enkrat na mesec dovolj.
če je le v pravem trenutku 😀
kje pa ti? 🙂
kvantiteta je pomembna. zelo. pri vsem.
Po moje manj, kot si ti pripravljena narediti, da ti en daje. :)[/quote]
Manj daš, manj dobiš. ;)[/quote]
Ti nedvomno veš. 🙂
Cena, ki jo ti plačaš, da imaš, kar potrebuješ: tipa, ki ga nikoli ni, ko pa je, ti pa ima kaj dati. 🙂
Cena, ki jo ti plačaš, da imaš, kar potrebuješ: tipa, ki ga nikoli ni, ko pa je, ti pa ima kaj dati. :)[/quote]
Danes pa čutiš, da si prekosil samega sebe, a ne.
pa ravno v odnosih z ljudmi. odnosi, ki jih prakticiraš 2x/leto, so v glavnem en k.urc vredni.
zato veze na daljavo ponavadi ne uspevajo, ker pač ni dovolj, da se “kvalitetno srečaš” vsake 3 mesece ali vsak mesec. razen tiste, ki bazirajo na nerealni predstavi in crknejo takoj, ko “zaljubljenca” začneta preživljat čas malo bolj… kvantitativno. 🙂
Cena, ki jo ti plačaš, da imaš, kar potrebuješ: tipa, ki ga nikoli ni, ko pa je, ti pa ima kaj dati. :)[/quote]
Dobro, da so ti prioritete jasne. Gotovo so tudi njemu. Njegove. 🙂
točno to :))) noben moški ne bo zasipal ženske s (finančno) pozornostjo, če mu bo kvalitetno dala enkrat na mesec :))) no, razen tisti, ki hodijo na k.urbe :)))
Forum je zaprt za komentiranje.