Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dokazano.

Dokazano.

Vedno je bilo tako. So se tudi znanstveniki tega lotili in “odkrili toplo vodo”. Moški gledajo lepe ženske, ker lepota je zdravje, večkrat kot ne, vse bolezni se slej ko prej poznajo na videzu, ne mi z redkimi izjemami. Lepa ženska, zdravi potomci. Ženske pa seveda na varnost kar vključuje tudi stabilnost. Največkrat je to denar, tko al drugač, no če imeš kakšen položaj, je to tudi denar oziroma moč spreminjanja/ustvarjanja gnezda, za preživetje potomcev 🙂

To so obupni poskusi pometanja pod preprogo. Ja, moški gledajo na zunanjost, ženske pa na denar in stabilnost. Ni romantike. :)[/quote]

Skjuzmi, ker uletavam… ampak če sedaj izbereva vsak po 50 lepotic (po svojem okusu), se bova strinjala morda okoli 20%, da so lepotice. Za ostale bova pa različnega mnenja. Ene bodo zate lepotice, zame pač ne in obratno. Torej vsake oči imajo svojega malerja. In možno je, da jaz tvoje nebi hotu niti pogledat … ti pa se moje ne bi dotaknil niti z preklo za fižol. :-))

Tko lahko za ene pomeni bogastvo to, da morajo biti na bančnem računu miljarde, za druge milijoni… tretje pa se počutijo bogate že če imajo streho nad glavo, pa brez večjih problemov zvozijo iz meseca v mesec.

Torej, da ga jebeš je vse subjektivno. .-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Watamorvski ne jemlji vse dobesedno pa subjektivno. čLOVEk ti ni govoril o specifični ženski, ampak o razredu. In četudi imata različne okuse se vsaj približno verjetno strinjata za razred žensk kajne? Veš ker rang je kakšna, tud če ti je za pokozlat? Lahko te ena odbija, lahko ti je tudi grda, a veš da je še vedno “iskana” oz obiskana kot postojnska jama. Vpiši v google slike “fat woman” pa “beautiful woman” in verjetno, če nimaš kakšnega fetisha oz blokade, se boš bol nagibal k beautiful. Že res da imamo različne okuse, vendar znamo tudi generalno oceniti katera je hot, katera ne, četudi nam osebno ni 🙂 Meni klasične lepotice niso privlačne a vem, da bi se moški za njih stepli.

Ma nič osebno ne jemljem, ker mi je davno postalo jasno, da najprej jaz osebno nisem vsem všeč (tako po izgledu, mišljenju, pogledih…), torej mi za to samo dol visi. :-))
Zato se tudi ne obremenjujem preveč, če mi drugi niso všeč zaradi tega ali onega razloga. Pač preprosto povedano, tako kot imam jaz pravico na svoje subjektivno mišljenje, svoj okus ga ima pravico tudi vsakdo drugi.
Meni osebno niso všeč nobeni ekstremi pri ženskah… niti suhe, niti debele… niti preveč mišičaste ali zamaščene.

Ma pri takšnih ekstremih pogledam samo vstran, da oko ne trpi… in najdem kaj bolj prijetnega za svoje subjektivne oči :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Po moje so odkriti pogovori na to temo zelo redki ravno zato, ker si “nihce” ne zeli priznati, da njegov partner/partnerka ni noben ideal. Gre kvecjemu za najboljse kar smo v danem zivljenskem obdobju uspeli dobiti oz. zadrzati. Sedaj si pa predstavljajte odkriti odgovor na vprasanje, dragi, zakaj si z mano. Ti pa po vseh upajmo iskrenih razlogih, ker “si lepa, pametna, … in tako krasna”, reces se “in ker si boljse nisem mogel dobiti”. 😀

Fantje, počas se bo treba odločiti :
al hočete da je ženska finančno neodvisna in noče vašega denarja (ampak pol bo treba požret
tudi enakopravnost, pa domača opravila, kavč in računalnik bosta samevala, pa ženski bo treba
dejansko ponuditi kakšno dejansko svojo kvaliteto, namesto keša)
al pa želite nezahtevno življenje, kjer dobite pać največ za svoj denar, kolkor denarja, toliko muzike.

Dejansko ne vidim, v čem je problem.
Imaš moške , pri katerih je denar pač vse, kar lahko ponudijo in imaš ženske, ki so pripravljene
namesto služensja denarja sprejeti delovno mesto “žene”. In taki se najdejo in krasno ujamejo, v
čem je težava?

:)))))
bo tako nekako in dodal bi, da se včasih na doooOOoolgi rok celo izide:))

Hočemo nekaj, kar ne obstaja. Hočemo “enakopravno, finančno neodvisna žensko, ki noče našega denarja”. Hočemo tako žensko, ki ji zgornje ne bo zneslo maksimalno leto ali dve.

Ah, kaj moski hoce je bolj tko… “sanja svinja o kukuruzu”. 🙂
Pomembno je kaj za kaksno “ceno” lahko dobimo. Potem pa skalibriramo, kje se vidimo, kaj se nam zdi vredno. In zivimo na razne nacine.

Pa da si ne bo kaksna zenska mislila, da to zanjo ne velja. Ista zgodba, samo drugi parametri so vazni… 🙂

No, jaz pa mislim, da ni tako, ampak gre bolj za oceno, da je nekdo “dovolj dober”. S preslabim se, upam, ne sprijaznimo, življenje pa si zgradimo z nekom, ki ima večino tega, kar iščemo pri partnerju. No, ali pa tako dobro seksa, da se drugo pozabi, oziroma ima toliko denarja, da zamižimo na obe očesi … če ste zagovorniki teorije o prodanih ženskah.

Pomembno je kaj za kaksno “ceno” lahko dobimo. Potem pa skalibriramo, kje se vidimo, kaj se nam zdi vredno. In zivimo na razne nacine.

Pa da si ne bo kaksna zenska mislila, da to zanjo ne velja. Ista zgodba, samo drugi parametri so vazni… :)[/quote]

Ma ja. Podobno kot ko kupuješ stanovanje in imaš omejen proračun. Nekje moraš skleniti kompromis, ne moreš večno samo hoditi gledat in upat, da bodo cene padle, da bo na trgu še to ali ono stanovanje, da bo jutri v oglasu kaj boljšega … Izbereš stanovanje, ki je dovolj dobro in nima preveč minusov.

neumneži boste vedno jokcali, kako se babe palijo na denar, zato da opravičite svojo nesposobnost pri nasprotnem spolu (oh, pa samo everčki vam manjkajo, ane, ko ste tako fakin perfect), noben pa se ne pogljablja v odnos in se vpraša, zakaj je ženska z nekom. ker je seveda lažje jokcat, kot nekaj naredit v lajfu. in pol gledate tipe ala kopitar in se smrdujete naš kešurinami, zraven pa mirno pozabite, da je marsikatera punca/žena z bogatašem začela hodit, ko je bil tip še “nula” s finančnega vidika.

Ej lepolaska zdej me pa res zanima ker avto ma tvoj tip k si prej napisala, da bi kulturnež dol padel?
Saj lahko samo okvirno napišeš, razred, cenovni rang (novega), tip vzoila…

zakaj pa te to zanima? 🙂

Valda, poglej tisto Berlussconijevo 25 letnico kako ga je ljubila, ko je bil on še študent 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Opravičevanje ženske grde lastnosti s prikazovanjem moških kot nesposobnih, je slaba taktika. Nice try but no.

Mlajše kot so ženske, manj gledajo na denar, starejše kot so, bolj jih je samo denar.

zakaj pa te to zanima? :)[/quote]

Sem CARfreak, poleg tega me pa zanima kater avto je THE SHIT pri ženskah dandanes. Še vedno SUV?
Macan ampak zanjo, če ga on fura zgleda fag? Cayenne pa je dober za oba ? Športni je za attention whores, medtem k une k bi se rade udobne, varno a še vedno razburljivo peljale prisegajo na SUV in med njimi je KING omenjeni.

Da ne bo pomote, za parckanje prav gotovo ne velja efficient market theory, ce sploh za kaj, lol.

Prav danes sem prebral, da se en African locuje, ker ga je zena pred poroko zavedla z umetno oblazinjeno ritjo. Pa pred casom je nek Kitajc tozil zeno, da ga je prelisicila s plasticnimi operacijami, ko otroci niso ispadli najbolje. Zanimivo, a ne? Vcasih so bili le push up modrci, potem umetno povecanje prsi, sedaj je modrcev ze malo morje, podobno pa se pocne ze z ritjo, da ostalih plasticnih operacij, ipd niti ne omenjam. Cemu vse to? Za svojo duso? Ja, seveda… 🙂

Zenske nategujejo glede “videza”, stevila partnerjev. Moski glede “denarja”, statusa. Pravijo, follow the money, pa ti bo jasno koliko je ura, oz. v tem primeru, kaj je pri komu najbolj pomembno. 🙂

zame to absolutno ni pojem udobne, razburljive in varne vožnje. če hočeš udobje, boš vzel limo/karavana oz. “potovalni” avto, poleg tega suvi dajejo občutek lažne varnosti, ker je ravno tu pri nesrečah največ poškodb vratne hrbtenice zaradi (pre)visokega težišča (carfreak? 🙂 yeah, right)

ni porsche :))) cena je pa taka, da povprečen slovenec niti ne dobi dovolj kredita, da bi ga kupil 🙂 oz. raje nabavijo stanovanje, če že.

če me po osebnem mnenju sprašujejš, mustang je kjut, ko so mu popravlil mal vozne lastnosti za na “naše” (EU, ne slovenske ceste), glede performanca pa zame nekaj švedskega. in nobenega od teh nima :)))

zame to absolutno ni pojem udobne, razburljive in varne vožnje. če hočeš udobje, boš vzel limo/karavana oz. “potovalni” avto, poleg tega suvi dajejo občutek lažne varnosti, ker je ravno tu pri nesrečah največ poškodb vratne hrbtenice zaradi (pre)visokega težišča (carfreak? 🙂 yeah, right)

ni porsche :))) cena je pa taka, da povprečen slovenec niti ne dobi dovolj kredita, da bi ga kupil 🙂 oz. raje nabavijo stanovanje, če že.

če me po osebnem mnenju sprašujejš, mustang je kjut, ko so mu popravlil mal vozne lastnosti za na “naše” (EU, ne slovenske ceste), glede performanca pa zame nekaj švedskega. in nobenega od teh nima :)))[/quote]

IMHO: “You are full of shit”.

Pa da si ne bo kaksna zenska mislila, da to zanjo ne velja. Ista zgodba, samo drugi parametri so vazni… :)[/quote]

Ma ja. Podobno kot ko kupuješ stanovanje in imaš omejen proračun. Nekje moraš skleniti kompromis, ne moreš večno samo hoditi gledat in upat, da bodo cene padle, da bo na trgu še to ali ono stanovanje, da bo jutri v oglasu kaj boljšega … Izbereš stanovanje, ki je dovolj dobro in nima preveč minusov.[/quote]
Ja, tako kot pri kupovanju stanovanja. IZBERES NAJBOLJSEGA, KI TI JE DOSEGLJIV. 🙂

aja, to je tista kao fora, da se slovenke ful palijo na tujce? 🙂
daj, probaj raje v asu pri tistih, ki imajo pasjo rutko ovito okrog bokov namesto obleke, šunka-style nogavice in pod rokco zlatnu torbicu 😉

poleg tega suvi dajejo občutek lažne varnosti, ker je ravno tu pri nesrečah največ poškodb vratne hrbtenice zaradi (pre)visokega težišča (carfreak? 🙂 yeah, right)[/quote]

Hvala za obširen odgovor. Ni se pa treba norca delat iz mojega poznavanja avtov, ker sem na to občutljiv. Prednost pri SUV-u je predvsem ta, da te ne more vsak k ma 500EUR za avto ubit, sploh bočni nalet. Ja res dajejo lažni občutek varnosti, ampak pri avto-avto situaciji, sploh če ti nekdo prileti bočno, pa je zelo dobrodošlo biti višje. Tisto o poškodbah vratne hrbtenice, visokem težišču pa mi prosim razloži, kakšen vir bi bil dobrodošel.

aja, to je tista kao fora, da se slovenke ful palijo na tujce? 🙂
daj, probaj raje v asu pri tistih, ki imajo pasjo rutko ovito okrog bokov namesto obleke, šunka-style nogavice in pod rokco zlatnu torbicu ;)[/quote]

Ne, to je tista kao fora “You are full of shit”.

Definition (Urban Dictionary): “A personal conjecture towards another informing them that you do not believe what they are saying. A way of telling someone that what they are telling you is a big steamy pile of smelly bullshit”

https://www.youtube.com/watch?v=E9KlSQXqbwM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close