Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dokazano.

Dokazano.

hahahaha ranjen moški ponos :))))))

Eden izmed takratkih, če ti paše, se pa sam poglabljaj še naprej:
http://www.spinal-cord.org/suv-rollovers-spinal-injury.htm

hahahaha ranjen moški ponos :))))))

Eden izmed takratkih, če ti paše, se pa sam poglabljaj še naprej:
http://www.spinal-cord.org/suv-rollovers-spinal-injury.htm%5B/quote%5D
Ženska, če bi bil ranjen ponos ali stvar ega to verjetno ne bi napisal ? Gre za drugo stvar. Vtikaš se v vsemogoče zadeve in misliš, da si povsod težka poznavalka, kar očitno nisi. Jaz imam dejansko nekaj pojma o tem in sem alergičen, da se vsak dela pametnega, sploh na tak način kot ti.

Pa lepo sem te prosil za razlago in poglej kater prostaški odziv si dala. Aha sedaj vidim kaj “si mislila”, bralo se je namreč drugače, tako da dvomim, da si sploh razumela kaj si napisala. Slabost SUV-a, ki si jo izpostavila je rollover in to seveda poveča verjetnost tudi za poškodbo hrbtenjače ja, kot tudi ogromno ostalih poškodb, ko se enkrat avto prevrne…

pa dej ne jokcaj. tak veliki poznavalec, pa te en post in en članek tako zasekirata, hahahah :)))) sami vaški strokovnjaki :)))
visoko težišče = večja možnost, da se obrneš na streho = veliko večja možnost poškodbe hrbtenice (ne samo hrbtenjače), tudi premika vretenc, itd… (upam, da je logično, zakaj si poškoduješ vratni del in ne križa, če na glavo padeš, ane?) point je v tem, da bo limo ali karavan rabil precej več “dela”, da se bo obrnil in je celostno gledano to bolj varen avto (če gledaš izključno bočni nalet pa seveda ne), sploh glede na to, da so visoke hitrosti bolj prisotne na AC in HC – kjer je hudičevo malo bočnih naletov.

No, jaz pa mislim, da ni tako, ampak gre bolj za oceno, da je nekdo “dovolj dober”. S preslabim se, upam, ne sprijaznimo, življenje pa si zgradimo z nekom, ki ima večino tega, kar iščemo pri partnerju. No, ali pa tako dobro seksa, da se drugo pozabi, oziroma ima toliko denarja, da zamižimo na obe očesi … če ste zagovorniki teorije o prodanih ženskah.[/quote]
Mislim, da nas ene par tukaj ne pise nic revolucionarnega. Nenazanje smo le izpostavili tudi znanstveno dokazano teorijo, da denar in status moskega igra glavno vlogo pri zelji dolgorocno se z njim vezati, imeti otroke, itd.

Seveda ne gre za absolutno pravilo. Ne iscejo si vse zenske klasicnega partnerja za druzino, itd. Niti se vse gredo klasicne veze. Potem dajo prednost cemu drugemu, logicno. Potem nekatere zaradi specificnega mentalnega sklopa gledajo na vse kaj tretjega. Uspesen moski jih celo odbija. Itd. Vsi pa se soocamo z realnostjo, da lahko izbiramo le med tistim kar nam je dosegljivo.

In ravno tako kot se moski pogosto raje vezemo z manj lepo, pa kako drugace boljso, se tudi zenske raje odlocite za kombinacijo denarja/statusa in co-operativnosti v odnosu. Kar pa se ne pomeni, da moskim po vecini zenska lepota ni glavna, zenskam pa vecinoma status & denar. Ponavljam, ce iscejo tradicionalno zvezo za ustvariti si druzino, itd.

Ne vem za druge, ampak jaz tega ne pisem custveno. Sem precej ravnodusen.

pa dej ne jokcaj. tak veliki poznavalec, pa te en post in en članek tako zasekirata, hahahah :)))) sami vaški strokovnjaki :)))
visoko težišče = večja možnost, da se obrneš na streho = veliko večja možnost poškodbe hrbtenice (ne samo hrbtenjače), tudi premika vretenc, itd… (upam, da je logično, zakaj si poškoduješ vratni del in ne križa, če na glavo padeš, ane?) point je v tem, da bo limo ali karavan rabil precej več “dela”, da se bo obrnil in je celostno gledano to bolj varen avto (če gledaš izključno bočni nalet pa seveda ne), sploh glede na to, da so visoke hitrosti bolj prisotne na AC in HC – kjer je hudičevo malo bočnih naletov.[/quote]

Saj bolje, da ti na tisti debilni stavek ne bi odpisal kaj? Tako pa razumeš kot “jokcanje”. Sedaj ti je jasno ja, napisala si pa kot debil, sedaj si le moje prepisala. Še dobro, da prej nisi napisala da so avtomobilski ključi od SUV-a slabi za hrbtenico, ker jih valda vtakneš notr, se pelješ, se na streho obrneš – kar je najbol pogosto seveda oz. “možno”, si hrom :)))

Raj se drži lakov za nohte in lasnih prelivov no. A sedaj si šla pa še na “možnosti” 🙂 Ja res, na streho se res takoj prevrneš, sploh omenjena 2 SUV-a, k jih za kurca ne obrneš na streho, moraš imeti res srečo. Ti pa res znaš še v tako nedolžni temi oz vprašanju najti pesek za kurjo praskanje, ne morš verjet. Na lepo vprašanje takoj začne podjebavat 🙂 Navada je železna srajca. Take gluposti pišeš, da sploh ne vem kje začeti a glede na tvoj odnos nisi vredna razlage, naj se nekdo drug s tabo ukvarja. Za ostale, SUV je “celostno gledano” (pri čimbol podobnih pogojih, ne da potem noriš kot bedak:) bolj varen avto kot limo ali karavan, ključne besede so višina, teža, verjetnost, če se komu da ukvarjat 🙂

P.S. Ni to tema za Tupolaske 🙂

Dejstvo je to,da se casi oziroma prioritete spreminjajo in to absolutno vpliva tudi na izbiro partnerja.Zal ( vsaj zame ) so tukaj custva nekje pri koncu seznama.

Poštena ženska! Če bi le bilo več takih.

se opravičujem, o veliki avtomobilski guru :)))))))))))))
kok si le drznem komentirat take teme :)))))) mar bi se šporheta držala :)))) in lasnih prelivov, ja

Sej vemo da ne znaš kuhat, tist previl je plug-n-play, ker si svetlolasa še svetlit ne rabš, direktno pobeliš sive lase.
Komentiraj že, a ne vzvišeno, sploh če nimaš preveč pojma o stvari 🙂

vidim, da se res na “vse” spoznaš :))) a nohtke na nogicah si tudi lakiraš, al ti jih mami? :))))

vidim, da se res na “vse” spoznaš :))) a nohtke na nogicah si tudi lakiraš, al ti jih mami? :))))[/quote]

Imam avtomatsko menjavo nohtov. Brezstrižne nohte, avtomatsko vse, ko je obrabljen, odstopi, eni temu mehanizmu rečejo garje, jaz pa smatram za evolucijo, da ni potrebno striči. Mam zaposlene glivice pa je.

seksi. povej v katerem delu stanuješ, da se umaknem, ker bodo ziher vrgli gor atomsko bombo, da uničijo zajedalce

seksi. povej v katerem delu stanuješ, da se umaknem, ker bodo ziher vrgli gor atomsko bombo, da uničijo zajedalce[/quote]

Ne moreš, v zameno za delo, ki ga opravljajo, sem jim obljubil, da bodo lahko rodile otroke povsod kje je voda, razumeš? 🙂 Kam se hodiš namakat, ti dam kakšno za posvojit? 😉

Cosmopolitanski tisk ni za vsakogar, da bi prebiral podobne čenče. Za ‘filozovsko razglabljanje’ na področju rumenega tiska in ‘mode bogatih’, ki na vsakem koraku izkazujejo svojo ničevost in ‘krizo duha’, moraš imeti veliko časa, ki se odlično dopolnjuje z dolgočasjem, če nimamo kaj drugega za početi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In, kaj je to zgoraj, moderator? Konstruktivni prispevek k temi? Kaj je smisel taksnega posta?

Kaj ko bi avtor te v celofan zavite kupcke dreka lepo pobral in se v svoje psihicne probleme raje poglobil v temi o svoji odlicnosti.

visoko težišče = večja možnost, da se obrneš na streho = veliko večja možnost poškodbe hrbtenice (ne samo hrbtenjače), tudi premika vretenc, itd… (upam, da je logično, zakaj si poškoduješ vratni del in ne križa, če na glavo padeš, ane?) point je v tem, da bo limo ali karavan rabil precej več “dela”, da se bo obrnil in je celostno gledano to bolj varen avto (če gledaš izključno bočni nalet pa seveda ne), sploh glede na to, da so visoke hitrosti bolj prisotne na AC in HC – kjer je hudičevo malo bočnih naletov.[/quote]

Problem pri SUV niso avti kot taki, ampak prepotentni vozniki, ki precenijo sebe in avto.
Hm, pravzaprav je tako v 75 odstotkih nesreč, ne glede na vrsto vozila.

Ja to je fora ja. Folk misli, če ima SUV-a, da je potem nesmrten 🙂 Najbolje je voziti kot da imaš nevarno kanto, se pravi previdno, po omejitvah, nesunkovito in imetu močan in “varen” SUV 🙂 Ne pa da potem zato ker imajo relativno malo varnejši avto, norijo ko bedaki. Ker ko enkrat prideš z določeno hitrostjo v določeno oviro, ti nobena stvar ne pomaga. Pa ne sam SUV, saj že pri ostalih avtih potem ljudje mislijo kako so varni in letijo ko sneta skira.

Ja to je fora ja. Folk misli, če ima SUV-a, da je potem nesmrten 🙂 Najbolje je voziti kot da imaš nevarno kanto, se pravi previdno, po omejitvah, nesunkovito in imetu močan in “varen” SUV 🙂 Ne pa da potem zato ker imajo relativno malo varnejši avto, norijo ko bedaki. Ker ko enkrat prideš z določeno hitrostjo v določeno oviro, ti nobena stvar ne pomaga. Pa ne sam SUV, saj že pri ostalih avtih potem ljudje mislijo kako so varni in letijo ko sneta skira.[/quote]

Vmes sem šla na hitrico pogledat statistiko. Okej, je ameriška in ne vem, koliko to lahko prevedemo na evropsko, je pa za obdobje od leta 75 do 13 in v SUV-ih več ljudi umre v čelnem trčenju kot zaradi prevračanja vozila. Razlika je pri prevračanju, zato pa v osebnih avtih toliko več ljudi nastrada pri bočnih trkih.
Glede precenjevanja sposobnosti SUV-ov bo čisto držalo: v 61 procentih smrtnih primerov ni bilo udeleženo drugo vozilo, torej se je voznik suva uspešno zaletel sam, medtem ko je pri osebnih avtih ta odstotek 45 procentov. Se pravi, da ima pameten voznik suva vseeno boljše možnosti preživetja.

Ah kje pa! Tudi kartice sprejemamo 😛

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ah kje pa! Tudi kartice sprejemamo :P[/quote]

A tudi?

Pameten moški, tako točno ve, koliko si zapravila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pameten moški, tako točno ve, koliko si zapravila. :))[/quote]
Če je ženska sposobna ji ni problem zapravit kolkr je bilo gor…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pameten moški, tako točno ve, koliko si zapravila. :))[/quote]

Kaj kolk sem zapravila? Jah .. tolk kolk je blo gor ane? :DD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close