Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dokler sem lačen mi dol visi če putin vse pobije

Dokler sem lačen mi dol visi če putin vse pobije

dokler bom jaz v pomanjkanju inn lačen ker sme upokojenec , mi dol visi če putin vse pobije, cel svet. seveda polnoritne svinje se pa sekirajo, vsega prenažrti golazneži. ob priliki sprašujem čigav zastopnik je sušnik, razumem ga, kot da je proti 20 procentnemu povišanju pokojnin, da bi sledile inflaciji in torej proti upokojencem.

Ti si skregan s celim svetom. Ko si v penziji ne rabiš veliko, ni potrebno biti agresiven nergač.

Niti lacen ni

Res bedno in egoistično razmišljanje.

Če bo Putinko vse pobil , boš še vedno lačen , saj ti putinko ne bo sadil krompirja , ti si pa prelen , da bi vstal iz kavča in ga sam pridelal. Torej nehaj nergati , in se primi kakšnega dela , da si zaslužiš za ljubi kruhek , v nasprotnem pa lahko tudi gagneš.

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim Janšo, 25.02.2023 ob 19:45

Če bo Putinko vse pobil , boš še vedno lačen , saj ti putinko ne bo sadil krompirja , ti si pa prelen , da bi vstal iz kavča in ga sam pridelal. Torej nehaj nergati , in se primi kakšnega dela , da si zaslužiš za ljubi kruhek , v nasprotnem pa lahko tudi gagneš.

če pocrkajo taki k si ti sovražim janšo, ne bo nobene škode. kaže da si levičar, levičarji pa so v 30 ih letih uničlili državo in zdravstvo

Odgovor na objavo uporabnika
dokler sem v pomanjka nju, 25.02.2023 ob 17:43

dokler bom jaz v pomanjkanju inn lačen ker sme upokojenec , mi dol visi če putin vse pobije, cel svet. seveda polnoritne svinje se pa sekirajo, vsega prenažrti golazneži. ob priliki sprašujem čigav zastopnik je sušnik, razumem ga, kot da je proti 20 procentnemu povišanju pokojnin, da bi sledile inflaciji in torej proti upokojencem.

Navaden primitiven butelj in daleč od upokojenca.

Putin ne bo vsega pobil. Je že večkrat povedal, da ni v vojni z Malorusi, ki so del ruskega narodnega korpusa.  Je v vojni z ukro-nacizmom in Nato paktom. Torej na vojnem polju pobija slednje.

Ko bo Nato pakt poražen, ukro-nacizem v Galiciji pa pod Poljsko (da jih prevzgojijo za zločine v Volinji), bo vzpostavljen multipolaren svet, evropski narodi pa bodo zopet suvereni. Takrat bo tudi hrana cenejša, pa gorivo in ogrevanje. Vsem upokojencem bo bolje. Do takrat pa bo treba potrpeti.

Aja, tudi v Sloveniji bo treba končno vzpostaviti suverenistično politiko. Potrebujemo nove obraze in resne državnike izven dosega globalistične politike, saj so slovenski volivci vsakič prepeljani žejni čez reko.

Htvaški medij Logično jasno opisuje, da je Golob član WEF, ki sledi njihovi agendi, še posebej pa Izraelcu Haririju, ki ima zelo distopičen pogled na bodoči svet.

New Report

Close