Dokolenke lezejo dol
Gre se za najlonske dokolenke. Vse katere sem probala mi zlezejo dol proti gležnju in po stopalu. Ene bolj, druge malo manj. Popravljati si jih moram na vsako uro. Moti me, ker se vidijo izpod hlač in pa te gube, ki se naredijo. Probala sem že z nogavičkami, ampak so prekratke. Najraje oblečem čim tanjše in transparentne dokolenke s čim manj elastana. Ali ima še katera podobne težave in rešitev?
5rra, 10.08.2021 ob 05:53
Gre se za najlonske dokolenke. Vse katere sem probala mi zlezejo dol proti gležnju in po stopalu. Ene bolj, druge malo manj. Popravljati si jih moram na vsako uro. Moti me, ker se vidijo izpod hlač in pa te gube, ki se naredijo. Probala sem že z nogavičkami, ampak so prekratke. Najraje oblečem čim tanjše in transparentne dokolenke s čim manj elastana. Ali ima še katera podobne težave in rešitev?
Nič ne pomaga. Imam enak problem. Ni vazno katere, ampak vse zlezejo dol. Jaz sem se tega že navadila. Gube, ki se naredijo res ne izgledajo ok, še posbej ne pri res tankih, transparentnih pridejo še bolj do izraza, ampak kaj češ, tako je. Dve možnosti imaš, še naprej se ubadaš s tem problemom ali pa jih preprosto več ne das gor in imaš problem rešen. Ta elastan, ki ti ga ena svetuje je eno samo srbenje. Jaz si najlonke kupujem iz 100% polyamida, če se le da, oz. s čim manj elastana max 5%.