Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dokolenke vs žabe vs samostoječe nogavice

Dokolenke vs žabe vs samostoječe nogavice

Katere od teh nosite, kaj so prednosti in slabosti, ob katerih priložnostih jih oblečete in kakšne barve?

Dokolenk (če misliš najlonske), sploh ne, ker me tista elastika na vrhu blazno moti, kratke najlon nogavičke pod hlačami (na prehodu letnih časov), samostoječk tudi ne, od kar sem jih enkrat po cesti lovila, ko so mi na poti v službo malo lezle proti prstom na nogi, tako da žabe, ker 95 % časa nosim obleke. Pozimi pa tudi pod hlačami žabe.

Dokolenke sploh ne nosim, mi niti malo niso všeč že od nekdaj.
Žabe so idealne za takrat ko je res mrzlo ali za pod ozke hlače. Za vse druge oprave in vreme pa samostoječe nogavice. So bistveno bolj elegantne in ženstvene. Ponavadi kozne ali crne barve.

Od naštetega nosm žabe in to sam takrat ko imam oblekco al pa če je uzun hud mraz jih oblečem pod hlače, čeprav imam v tem primeru največkrat pajkice pod hlačami.
V res redkih primerih pa najlonke. To takrat ko oblečm npr oblekco pa uzun še ni tolk toplo da bi bile noge gole 😉

Od naštetega nosm žabe in to sam takrat ko imam oblekco al pa če je uzun hud mraz jih oblečem pod hlače, čeprav imam v tem primeru največkrat pajkice pod hlačami.
V res redkih primerih pa najlonke. To takrat ko oblečm npr oblekco pa uzun še ni tolk toplo da bi bile noge gole 😉
[/quote]

A si ti rada mal gola, da pokažeš ritkico in dekolte, a? Kakšna je tvoja košarca 75 D?

A si ti rada mal gola, da pokažeš ritkico in dekolte, a? Kakšna je tvoja košarca 75 D?
[/quote]

Jah pozim vsa zadekana, polet pa tud mjčkn bolj razgaljena 😉

Če hočeš razvneti šefa, da ti da povišico, obuj samostoječe, črne s črto in se sklanjaj nasproti njega kot da ti je kuli padel na tla.

Piši, kako je bilo potem!

Nosim samo žabe. Dokolenk ne maram, ker mi dol zlezejo, potem pa je vse nabrano okrog gležnja. Kupim pa si raje številko ali dve večje, ker mi je pomembno udobje, ne pa da so napete ali pa da me tiščijo. Kupujem take s čim manj elastana, da me ne srbijo. Barve pa črne in temno rjave, čim tanjše do 15 den. Pozimi pa debelejše iz bombaža.

Jasne staram się nie używać płynów i innych zapachowych specyfików – odjaniepawlać. … G

Samostoječe redko, mogoče 15x na leto. Me moti silikonska čipka, ki se lahko vidi skozi hlače. Dam raje klasične nogavice gor pod pajkice in je to to.
Sicer pa kot sem že prej napisala hlačne nogavice so zakon.

Se mi ni treba na tak način ponižat.
Sicer pa, samostoječih nogavic ne nosim.

Nosim edino hlačne nogavice št 5 ali več. Najraje take s čim več polyamida in čim manj elastana. Barve vse od rjavih, sivih, črnih, tudi take z vzorcem. Debelina nekje do 20 den, pozimi pa črne žabe debele 40 do 60 den.

Najlonk v kakršni koli obliki ne maram. Jih ne nosim. Muka mi je, če jih moram dvakrat na leto oblečt.
Ne vem kako imate ene to lahko non stop oblečene.

New Report

Close