Dokolenke zlezejo dol po nogi
Ah samostoječih nogavic pa res ne bom oblekla za v službo.
Sem pročakovala kakšne bolj konkretne odgovore.
[/quote]
Ja. Debele noge imaš. Bolje rečeno, kobalaste. Ko se ti špeh trese, noga ni vedno istih oblik in to najlonke vleče dol. Shujšaj v tace
In kako to izgleda, ko ti dol zlezejo?
Sploh si ne znam predstavljat,verjetno se samo skrčijo. In kje se naredijo te gube.
[/quote]
Kako izgleda? Kako pa naj izgleda 50 cm štunfa, ko se razporedi na 30 cm, en kup gubic nad gležnjem, ki počasi lezejo čez gležen na stopalo. Ko so na stopalu začutim gubice si ji spet lepo potegnem nazaj gor in čez približno 1 uro je spet vse zlezlo dol. Saj pri rjavih ni tak problem, ker se te gubice bolj malo vidijo, večji problem je pri črnih, kjer so te gubice kontrastno črne, proti transparentnemu delu nogavice. Vodijo se kot kakšne črne črte nad, čez in pod gležnjem. Nevem kako naj ti še drugače opišem.
Kako izgleda? Kako pa naj izgleda 50 cm štunfa, ko se razporedi na 30 cm, en kup gubic nad gležnjem, ki počasi lezejo čez gležen na stopalo. Ko so na stopalu začutim gubice si ji spet lepo potegnem nazaj gor in čez približno 1 uro je spet vse zlezlo dol. Saj pri rjavih ni tak problem, ker se te gubice bolj malo vidijo, večji problem je pri črnih, kjer so te gubice kontrastno črne, proti transparentnemu delu nogavice. Vodijo se kot kakšne črne črte nad, čez in pod gležnjem. Nevem kako naj ti še drugače opišem.
[/quote]
Imam popolnoma enak problem.
Lahko ti povem samo to, da obstajata dve možnosti, da jih nosiš in se s tem sprijazniš, da ti zlezejo dol in si jih vsake toliko časa popraviš nazaj gor ali pa, da jih pač ne nosiš.
Jaz jih dostikrat pustim kar doli nagubane, popravim si jih samo toliko, da se ne vidi zgornji rob izpod hlač. Mene te male gubice niti več ne motijo.
Imate pa res probleme za dramatiziranje. Meni nobene dokolenke dol ne lezejo, hvala bogu.
Sem pa že videla ženske z nagubanimi najlonkami na gležnju. Verjetno je to ta problem. Jaz se nebi prav obremenjevala z njim. Če zlezejo dol, pač zlezejo dol. Sprijazni se s tem, ali jih pač ne nosi. Če pa koga te gube motijo, pa naj ne gleda pod noge.