Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dokolenke zlezejo dol po nogi

Dokolenke zlezejo dol po nogi

Bom danes probala ene iz Müllerja, 8 den, svetlo rjave barve. Bile so 8 eurov, upam da bodo upravičile ceno.

Če ti vse katere si probala zlezejo dol je velika verjetnost, da ti bodo tudi te. Barva ne igra vloge. Sprijazni se s tem. Imaš še druge možnosti, od hlačnih do samostoječih nogavic. V tem času najboljša rešitev gole noge in stopalke v čevlje.

Ta tema je bila že LEZEJO DOL

Ta tema je bila že LEZEJO DOL
[/quote]

Sem prebrala vse teme o tem, vendar nisem nikjer našla neke uporabne rešitve.

In kako je bilo s temi iz Milerja?
Poizkusi še dokolenke od firme Sisi, te meni še najmanj dol lezejo.

Ja nič, isto sranje, mogoče malo boljše od ostalih. Bom probala še te od Sisi pa da vidim kaj bo. Najboljše so bile od Omse, kupila pa sem jih na Petrolu.

Sem prebrala vse teme o tem, vendar nisem nikjer našla neke uporabne rešitve.
[/quote]

Uporabno rešitev sem ti napisala že nekje na začetku, ampak ti boš prej zapravila 50€, za poskuse, namesto da bi me prebrala na začetku. 😉

Uporabno rešitev sem ti napisala že nekje na začetku, ampak ti boš prej zapravila 50€, za poskuse, namesto da bi me prebrala na začetku. 😉
[/quote]

Ja OK, in katere so te? Menda ne bom prišla v trgovino in rekla, hočem najtanjše in tiste, ki ne lezejo dol. Napiši vsaj proizvajalca, menda ti ni težko.

New Report

Close