Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek doktorsko poročilo

doktorsko poročilo

Mariči , takoj v ordinacijo !!!!!!!!
Dr B..pripravi ampule in prisilni jopič !
Vsem jutro in deževni cmok

Ah, ljubi dr. zajček, ordinacije povsod čakajo …
nekatere polne, druge prazne ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja , in tiste prazne anede Mariči so prazne zato ker v njih ni tistih ki bi morali iskati zdravniško pomoč In tiste polne , so polne ker so tisti ki ne hodijo na preglede noter spravili sebi bližnje. Velja napisano izključno za moški spol.

Drugače pa Mariči v ordinaciji dr. zajčka ti bi bilo lepo veš. En aperitiv bi ob prihodu in tri ob odhodu , vmes pa polno zanimivih stvari.

pa sej to veš anede ?
cmoka

ujej tud jest vem…a čem pol kar pot pod noge in here i come

Točno tkole bova naredile takoj ko preneha deževat ! En dan , en sam dan za naju dve** :))))))))))))

Srat se pojdita, kje smo pa ostale babe, a ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mmm , sej zajček bi da spet mam mau mravljincev , deli mi to :)))))

Ps. Sej Sašk pa Jani sta tud tlele neko ljubezen si izkazovala:)

Ah no ja, unadva sta itak mau … sej veš no! Jest se vanju ne vtikam več, ne morem, očitno se ne smem pa najbrž da se tudi nimam za kaj ….. unadva sta …. unadva … “Saško je moj !!! Jani je moj !!!” Ma, murac, jest pa čem, da so vsi moji, pol pa niso, čem pa jest bit od vseh, pa spet nisem, no, pol se pa dol počim, pa mulo kuham. Tko!

heeheh vsi smo od vseh..kaj ni tak moj bratec za sveto tolkel po mizi!!!

a čmo nekej narest,da se izgrlimo in pomečkamo do nezavesti aaa?

ja lahko naredimo nekaj . Lepo jih damo dol !!!!!

Mmm tole se bere seksi.

ti jaz ne pozabjam..moški so nam dolžni streapteaze..a se spomniš aham jest ne pozabljam obljub!!:)))

New Report

Close