Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute dolarji, kje se jih splača kupiti

dolarji, kje se jih splača kupiti

ker nameravam tam čez zapraviti kar nekaj denarja me zanima, kje se jih najbolj splača kupiti, pri nas, ali eure menjati kar v ZDA. Vprašanje je seveda za tiste, ki ste bili v kratkem čez lužo.

hvala

Midva sva vse dolarje kupila doma. Sabo nisva vzela le gotovine, pač pa tudi Travelers čeke in kartico. Imej dovolj “zaloge”, saj te verjetno poleg fantastične narave na Floridi čaka tudi početje, imenovano: “shop till you drop”. 🙂

ja, saj me je malo strah tega. Mislim, da bo zaloge kar dovolj, midva imava vsak svojo american express kartico, upam, da me ne bo kap, ko se vrneva domov.

če imata pa american, sploh ni problema.
jaz sem usd kupila doma. zdaj se res splača it zapravljat, ker je dolar tako poceni, uživaj:)

---------- le vent nous portera...

najbolj se splača kupovat na kartico, ker ti zelo ugodno obračunajo na banki ( preverjeno smo glih nazaj)
s kešom je bolj problem k ga ne vidjo prou radi, bencina pa sploh ne morš kupit na keš niti rent a car.

pa splača se ful kupit cunje, zelo so poceni, še posebi na nizek dolar

hvala za nasvete. bomo pa mal denarja rajši na banki pustili, pa na veliko na american zapravljali.

pa pustite doma še pol cunj kot jih nameravate vzet, ker boste imel probleme z prtlago (ker boste tolk nabavl) usa predpisi dovoljujejo le 20 kg na osebo 1x

Lufthansa pa 2x 23 kg na osebo

… ko ste že tako prijazne. Kje pa se da v Sloveniji kupit pretvornik iz 220 na 110 za elektriko. Kamera bo gotovo hitro prazna, pa tudi baterije za fotoaparat. Ali je to zadevo možno kupit na letališčih?

ja to imajo že na letališčih Frankfurth sigurno ima . Iz kje pa letiš?
Ker na njihovih letališčih ni glih nekih free shopov razen hrane
NA Evropskih letališčih prodajajo take k velja za vse mogoče vtičnice…

meni so dali za mobi polnilec (nokia) kar v hotelu

---------- le vent nous portera...

letim iz Brnika do Frankfurta, nato pa naprej. Bom torej kar na letališču pobrskala, saj mam dve uri časa.

hvala

Itak da lshko rentacar vzameš “na keš”. Fora je samo v temu, da hočejo (za marsikaj, tudi npr. v hotelih) imeti tvoj mastercard zaradi garancije. Enako tudi pri sposoji kolesa. Kasneje, ko zadeve vrneš, pa lahko brez problema plačaš z gotovino.

kaj se pa toliko hvališ, pa na florido greš, pa mastercard imaš pa ful keša..jejjej a misliš, da si edina al kaj ap pejt koga briga kam greš in kakšne kartice imaš.a veš,koliko ljudi nima za kruh ti se pa tukaj hvališ kako boš zapravljala sraqm naj te bo

Polnilec za mobitel dobro poglej. Na mojem je pisalo, da dela na napetosti od 110 do 220 V in sem ga tako lahko v ZDA uporabljala kar takega, kot je, brez kakšnega adapterja.

Dolarje sva kupla tle….Pa itak lahko kupuješ s karticami…. na pretvornik pa nisva pomislila in sva ga mogla kr tam kupit…. :))

New Report

Close