dolce gusto ali tschibo kavni avtomat
Kapsule niso drage za kvaliteto, ki jo ponujajo. Okus napitkov je izreden, imaš več okusov na razpolago, avtomat mleko fenomenalno speni. Aparata ni potrebno posebej čistiti, vodni kamen se ne nabira, kava je zmeraj odlična. Čokolada tudi.
Čista uživancija.
Chibo aparata pa osebno ne bi priporočala, saj poznam kar nekaj nezadovoljnih ljudi, ki so se dobesedno uštele z nakupom le tega in jim sedaj samo prostor na pultu jemlje.
Kapsule niso drage za kvaliteto, ki jo ponujajo. Okus napitkov je izreden, imaš več okusov na razpolago, avtomat mleko fenomenalno speni. Aparata ni potrebno posebej čistiti, vodni kamen se ne nabira, kava je zmeraj odlična. Čokolada tudi.
Čista uživancija.
Chibo aparata pa osebno ne bi priporočala, saj poznam kar nekaj nezadovoljnih ljudi, ki so se dobesedno uštele z nakupom le tega in jim sedaj samo prostor na pultu jemlje.[/quote]
Ne vem no. Mi smo kar zahtevni kavopivci in smo popolnoma zadovoljni za Tchibo aparatom. Pa še kapsule so cenejše.Tako, da če si želiš predvsem dobro kavo, je vseeno kateri avtomat kupiš Če boš delala pa še čokolado, pa tisto umetno mleko, potem pa je res bolje, da kupiš DG.
mamo tud tchibota in je bil mož najprej skeptičen, zdej ga pa uporablja več kot jaz. Men je super, enostaven, čist.. Kava je tud ful dobra in za 66 eur, kolikor sem plačala zanj in 2,79 eur, kolikor stane 10 kapsul, nimam pripomb.
Ne kupim pa nikoli unih macchiato kapsul, kjer je zraven mleko v prahu. Sem samo 1x, pa je zanič. Si rajši spenim pravo mleko na uni zadevci za čaj.
Jaz tscibo in zelo zadovoljna,kava odlična. Imajo pa v Avstriji že barvne lila, roza, rumeni, oranžne, , zelene, modre, rdeče, črne, zlate itd.Je pa malo višja cena pred novim letom za 2 kom 119 evrov plus 30 kapsul plus držalo za kapsule, pri nas pa cena 99 evrov za komada, samo srebrno sive barve. Poskusi dobit še enega kupca, samo ta ponudba je samo še nakaj dni, vsaj pri nas je tako, za Avstrijo pa ne vem do kdaj je.
di mi imamo Tchibo avtomat že natanko dve leti in pol. Kupili smo ga še v Nemčiji, ker ga pri nas še niso imeli.Kava je super pa ne zato ker jo imamo mi, samo od DG je res dobra samo prvič ko jo popiješ sicer je pa vsa umetna in pocasta. Vem ker jo imajo prijatelji. Njim je žal, da nimajo avtomata od Tchiba.
Tudi vzdrževanje je enostavno, pa ne verjamem, da Dg ni potrebno občasno očistit z sredstvi proti vodnemu kamnu. Poročajte po več mesecih uporabe.
Jaz pa imam avtomat na reverz….ni kapslnov ampak prava kava v blazinicah……..in noben zvarek (instant) v kapslnih ne more tega nadomestit…..:)
Jaz imam dolce gusto je zelo dober kavni avtomat imaš več različnih okusov glede na kapsule so drage ampak so kvalitetne z tem avtomatom je navdušena vsa druzina imam ga ze 1 mesec in ga redno vzdrzujemo z njim se prebujamo vsako jutro ob prijetnih kavah in upam da boste se kmalu tudi vi ker je ta kavni avtomat res najboljše en lep kavni pozdrav LP David