dolg in debel
Velikokrat pišete o penisih svojih bivših in sedanjih moških. In, ko katera napiše, da ima pa njen npr. 16cm dolgega, se jih vedno javi nekaj, ki trdijo, da njen ima pa še daljšega. In potem se jaz s svojimi trinajstimi centimetri(sicer trdimi) zelo slabo počutim.
Zato vam tule dajem primer, za moje pojme res dolgega tiča:
A imate doma še daljše?
hihihi, jaz pa sem z 18 imel neenkrat težave! V pasjem sem vedno moral držati dlani med mano in njeno ritjo, da nisem prodrl pregloboko, pa tudi kadar me je dobro “zagrabilo” nisem smel biti preveč “globinsko aktiven”… No, vse to je odvisno, verjel ali ne od ženske konstitucije, nekatere imajo prav tako kratke, nekatere dolge, da nemoreš verjet in spraviš notri vseh 25cm vibratorja pa še kaj več… Tako, da sem ugotovil, da vse skupaj ni odvisno ne od dolžine, ne od tehnike ampak od medsebojnega ujemanja. Če imaš doma mrho, ki si jo voljan dobro nabrisat, boš to tudi storil neglede na to ali ti seže nad ali čez 10 cm, prav tako se pri kratkih vaginah ne boš spuščal v neke boleče položaje… le zakaj bi se? Vedno je pomembno duševno ujemanje in ne fizično. Če bi jaz iskal žensko z balon-joški bi verjetno zelo dolgo iskal, ko pa bi našel, pa ni nujno, da bi našel “ujemajočo”. Tako, da se splača sprijazniti s povešenimi, prekratkimi ali prevelikimi joški – če seveda je to tvoj pravi partner.