dolgi lasje
Do katerega leta naj bi ženska imela zelo dolge lase do sredine hrbta ?
Vidim ,da ene imajo zelo dolge lase pol pa skozi nosijo brezvezni čop spodaj zvezan. A ni lepše videti žensko z krajšimi lasmi nekje do ramen, brade, pa pa ima lepšo frizuro, in jo lepšo naredi, kot pa tiste ,ki imajo dolgi čop, kot kakšna 10 letna deklica.
Negovani in primerno postriženi dolgi lasje pristajajo skoraj vsaki ženski. Ne velja za enako dolge mrtve lase, ki žensko obtežijo in postarajo. Vsakih nekaj let se malo spremeni frizura s striženjem, barvanjem. Najdolgočasnejše so dolgolaske z vedno spetimi lasmi in 40let enako frizuro. Enako velja za kratkolaske z vedno enako frizuro. Ženske z redkimi dolgimi lasmi so katastrofa za gledat. Malo krajših resic, ali krajši paž, da je las lažji in že bolje zgledaš. Obraz se z leti spreminja in z njim se spreminja tudi frizura. Če vam pri petnajstih ni pasal paž ni nujno, da vam zdaj ne paše. Ne vem zakaj se ženske tako oklepajo dolgih las, ki so ves čas v čopu, figi ali kiti? Lasje rastejo in frizura se spreminja.
Sem se ostrigla, mi trenutno paše ta sprememba. Vseeno mi je ali dolgi ali kratki, ko želim frizuro, jo lahko tudi s krajšimi lepo oblikujem. Poleti mi dolgi lasje presedajo. Pa zaradi vrta, vadbe in bazena tudi, ker jih dolgo sušim. Zato so mi bolj praktični krajši. Stvar življenjskega stila po mojem. Jaz nisem tip ženske, ki bi sedela v regalu vsa napravljena za razstavo. Rada uživam in preizkusim čisto vse, kar lahko. To pomeni tudi, da se sredi travnika kar vležem tam med rožice, splezam na drevo, vržem v mrzlo reko ali jezero in zaplavam tudi pozimi, pač odvisno od fleša in trenutnega navdiha. Boljše volje kot sem, več takih spontanih dogodivščin doživim. In kako naj potem s tistimi dolgimi lasmi in kam s tisto frizuro, ki se ne sme pokvariti. Ni to zame. Tudi ko imam dolge, jih spnem v kitko, vezice, čop, sam da mi niso v napoto, ker mi je bolj pomemben občutek, doživetje, kot izgled. Tisto sem zdavnaj prerasla. Pa kaj si bo kdo mislil tudi.
soft, 07.01.2024 ob 11:56
Sem se ostrigla, mi trenutno paše ta sprememba. Vseeno mi je ali dolgi ali kratki, ko želim frizuro, jo lahko tudi s krajšimi lepo oblikujem. Poleti mi dolgi lasje presedajo. Pa zaradi vrta, vadbe in bazena tudi, ker jih dolgo sušim. Zato so mi bolj praktični krajši. Stvar življenjskega stila po mojem. Jaz nisem tip ženske, ki bi sedela v regalu vsa napravljena za razstavo. Rada uživam in preizkusim čisto vse, kar lahko. To pomeni tudi, da se sredi travnika kar vležem tam med rožice, splezam na drevo, vržem v mrzlo reko ali jezero in zaplavam tudi pozimi, pač odvisno od fleša in trenutnega navdiha. Boljše volje kot sem, več takih spontanih dogodivščin doživim. In kako naj potem s tistimi dolgimi lasmi in kam s tisto frizuro, ki se ne sme pokvariti. Ni to zame. Tudi ko imam dolge, jih spnem v kitko, vezice, čop, sam da mi niso v napoto, ker mi je bolj pomemben občutek, doživetje, kot izgled. Tisto sem zdavnaj prerasla. Pa kaj si bo kdo mislil tudi.
Js mam dolge in goste in noben problem ni v sec nardit visok čop, pogosto figo s spužvo, al pa kr tk na vrh glave spet v nek frflast stayl. Nardim si kitki, kitko, dva čopa.. pč mešano na žaru, preprosto in enostavno umaknjeno. Kratka ženska frizura je bl zahtevna
CrazY FroG
Js mam dolge in goste in noben problem ni v sec nardit visok čop, pogosto figo s spužvo, al pa kr tk na vrh glave spet v nek frflast stayl. Nardim si kitki, kitko, dva čopa.. pč mešano na žaru, preprosto in enostavno umaknjeno. Kratka ženska frizura je bl zahtevna
Verjetno odvisno od las, meni ni problem. Imam ta mini elastike, cel kup špangic, vezic, enkrat uvite, drugič ravne, kitke, ribje kosti itd itd sam da mi ne gredo v oči in da mi niso v napoto.
Pri dolgih me moti to sušenje las. Sem precej aktivna in se potim, vsakodnevno pranje pa potem traja…lih zaradi sušenja. Kratke na hitro fr fr in je konc v par minutah.
zdaj bo hudo. zdaj pa bodo babe res popizdile. ampak tko je resnica. dolgi lasje so super, če so negovani, kakovostni, dost gosti. ženska nima visokega čela. ima čs se z tem jebat. to osnovni pogoji za nego. zdaj pa k hudi stvari. dolg ilasje s od o25 leta ok. pol naprej pa je to bolj tko tko. ženska ima rok trajanja od 15 do 25. to je okvirno obdobje ko je lahko sexy hot. žal drage mamike stare 40. dolgi lasje, so samo pika na i. poleg lepega telesa, malo maščobe, atletsko telo, lepi zobje, lepa koža, vglavnem raumemo. dost sexy pol paše poleg dolgi lasje. če j paše sploh to. na debelo rit, grdo faco, slabe zobe pa imet ugabne dolge lase, kerj to kao mladostno. pa je to meni osebno NO GO. za moškega pa sploh no go. edino če je res nek hud mlad 19 letn isurfar na steroidih pa mu res ful paše ma res goste lase, res dobo zgleda, zagoreta koža. ok. za nas normalne pricofukle pa pač policajsko kratko.
postarajo, 07.01.2024 ob 12:08
Dolgi lasje postarajo. Tisti ravno padajoči sploh. Po 50 letu le redko katera lahko nosi dolge lase, ne da bi izgledala starejša. Ni nujno, da se jih na kratko postriže, malo skrajša se jih,a frizura naj bi bila mogoče bolj mehka, ne ravno padajoča.
Eee.. to ja no vidš.. js tut tk mislim. Mene kratka frizura nardi punčkasto. Tu pa vsi nekaj, da dolgi lasje bl pomladijo
xxl182, 07.01.2024 ob 12:12
zdaj bo hudo. zdaj pa bodo babe res popizdile. ampak tko je resnica. dolgi lasje so super, če so negovani, kakovostni, dost gosti. ženska nima visokega čela. ima čs se z tem jebat. to osnovni pogoji za nego. zdaj pa k hudi stvari. dolg ilasje s od o25 leta ok. pol naprej pa je to bolj tko tko. ženska ima rok trajanja od 15 do 25. to je okvirno obdobje ko je lahko sexy hot. žal drage mamike stare 40. dolgi lasje, so samo pika na i. poleg lepega telesa, malo maščobe, atletsko telo, lepi zobje, lepa koža, vglavnem raumemo. dost sexy pol paše poleg dolgi lasje. če j paše sploh to. na debelo rit, grdo faco, slabe zobe pa imet ugabne dolge lase, kerj to kao mladostno. pa je to meni osebno NO GO. za moškega pa sploh no go. edino če je res nek hud mlad 19 letn isurfar na steroidih pa mu res ful paše ma res goste lase, res dobo zgleda, zagoreta koža. ok. za nas normalne pricofukle pa pač policajsko kratko.
Tebi do no-go dolgi lasje na ženski nad 25 let, normalnim ženskam pa je no-go tvoj način pisanja in miselnost.
Videz ob tem sploh ni pomemben, ga preglasi tvoja mentaliteta.
Jaz imam kratko frizuro, sicer goste lase, ampak mi gre na živce, če so predolgi.
Ljudje smo pa različni – in enim se, recimo, po besedah moje bivše sodelavke, ne ljubi zafrkavat okol frizerjev in drago plačevat barvanje in striženje. Od 45-tega leta naprej se ženska ni redno strigla in barvala, nosila je staromodno spete lase kot pred 100-timi leti. Hči ji je enrkat letno postrigla konice. Pa po njenih lastnih besedah si je lase umivala na tri tedne, kar je vsaj zame nepredstavljivo. Ampak njena stvar, če je bilo njej ok, je to to.
Pikra, 07.01.2024 ob 12:51
Tebi do no-go dolgi lasje na ženski nad 25 let, normalnim ženskam pa je no-go tvoj način pisanja in miselnost.
Videz ob tem sploh ni pomemben, ga preglasi tvoja mentaliteta.
Zakaj mu sploh pišeš? Take idiote se da na ignor in se z njimi ne ukvarja.
Glih zadnjič slučajno poguglal Ksenijo Horvat z RTV in ona je primer, kjer so malo daljši lasje in dobro izbran stil las za njen obraz iz sive miške nardil skoraj lepotico, boljš zgleda danes.https://vestnik.svet24.si/clanek/aktualno/ksenija-horvat-redko-z-glavo-skozi-zid-ampak-vedno-nekoliko-po-svoje-940973 kot pred 20 leti, ko je imela neko čudaško paž frizuro in je zgledala k ena kmetička.https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/popkultura/druzabno/ksenija-horvat-je-povila-sina/169545
Mogoče to naredi dobrega frizerja, ne to, da zna strižt lase, to zna vsak in najbrž niti ni tok težko, ampak da zna najdt najboljšo frizuro za nek obraz.
Najslabše so tiste, ki vztrajajo celo življenje pri dolgih laseh, a si predstavljate eno 50 letno z ČOPOM SPODAJ SPETO, pa rep ji visi do srede hrbta.
Nazadnje sem eno tako videla trgovko, pa se mi je zdela prav boga, druge pa so imele krajšo frizuro pa so bile veliko lepše za videti.
Frizura naj bi bila letom primerna, tako kot obleka, a si predstavljate 50 letno oblečeno kot najstnica v tesnih ozkih oblačilih ,ki ji popek gleda ven.
Odgovor xxl182: ti si ena taka moška budala, da mi gre na bruhanje, ko berem tvoje kozlarije. A potem se moramo starejše ženske kar ustrelit, al kaj? Kdo ti bo pa gate pral? Mlada? Kar sanjaj naprej! Sigurno si ena navadna zavaljena svinja, ki je sam doma in nima nikogar, zato se pa izživljaš tukaj gor. Pa navadi se slovensko! ! !
Odgovor uporabnici: dolgi lasje pašejo vsaki ženski, če so urejeni. Čop je zaradi praktičnosti. Delovne ženske si pač čop naredimo, da nas lasje ne motijo. Ko pa gremo na lepše, si zrihtamo tudi frizuro. V trgovini, kjer delam, NE SMEM imeti spuščenih las. Meni osebno spuščeni lasje bolj pristajajo, ker mi zožajo obraz. Sem pristaš dolgih las, se mi zdi, da je bolj ženstveno. So pa tudi kratke frizure prav simpatične. Vendar jaz nimam poguma, da bi poskusila.
Iz vasega pisanja je ocitno, da nimate dolgih las, morda, ker imate lase redke ali slabse kvalitete. Prav tako je ocitno, da iz vas veje zavist. Zavist je nezdravo custvo, ki zelo skodi. Jaz bi vam priporocala, da namesto da si postavljate vprasanje o dolzini las itd., raje delate na ozavescanju svojih obrambnih mehanizmov. To je otrocje in se uvrsca v kategorijo do 10 let.
Guvlaj Monica Bellucci, Sophia Loren, Andie MacDowell, Jannifer Aniston,…
Zenske cez 50 in 60 z dolgimi lasmi.
Meni kratki lasje ne pasejo niti slucajno, paz tudi ne, kratek sploh ne, pri malo daljsem pazu bi se slo, a imam tak las, da bi imela z njim ogromno dela, da bi vsak dan usposobila frizuro za med ljudi. Dolgi lasje so pa top, zdrav, mocan in skodran las vedno lepo zdgleda, poleg tega pa lahko kadarkoli oblikujem frizuro na tak ali drugacen nacin. Dokler se mi bo dalo ukvarjat s pranjem in susenjem las, bom zagotovo imela dolge lase.
Dolgi lasje so zelo lepi na mladih dekletih in na mladih ženskah. Lahko pašejo tudi starejšim, zakaj pa ne. Če so lasje gosti in spleteni v kite in kite okrog glave, je tudi lepo.
Dejstvo pa je, da vse ženske nimamo lepih in ne gostih las. Dolgi, spuščeni sivi lasje niso ravno lepi za videt.
Seveda pa lasje niso lepi v juhi in v hrani. Včasih gledam na TV ali na youtubu, kako ene ženske kuhajo in mesijo testo s spuščenimi lasmi! Takoj jih bi počesala in jim lase spela. Še če imaš krajše lase, je vedno nevarno, da pade kakšna las, da ne govorimo, če so dolgi lasje spuščeni.
In ne, nikakor nisem fouš tistim, ki imajo daljše lase. Ko sem bila mlada, sem jih imela tudi jaz. Ene imajo lepe lase, druge imajo lep obraz, druge spet imajo lepo postavo, skratka, vsaka ima nekaj lepega.
100 % lepotic, ki imajo vse popolno, pa je izredno malo.