Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolgi lasje

Dolgi lasje

Pozdravljene, dolgolaske!

Eno vprašanje imam za vas: ali si konice vedno greste postrič k frizerju? Jaz imam za odstranit samo konice, rada bi imela zadaj ravno postriženo, lase imam nekje do sredine hrbta. Na yt sem našla nekaj posnetkov, kako se lahko sama postrižem zadaj, a vse te tehnike spenjanja čopkov itd… pride zadaj seveda dalje, na V, če se lahko tako izrazim.

Ali ima katera kako dobro tehniko, ker mi res ni spet plačevati frizerja za 2 cm striženja konic…

Pa še eno vprašanje:

uporabljam Gliss kur šampone in balzame, so mi sicer super, rada bi si pa tu in tam naredila masko za obnovo las. Kakšno priporočilo? Cena tega ni važna, samo, da res deluje. Ker večino časa nosim čop, imam tudi na področju elastike čopa malo “scufane” lase. Če bi hotela pa to odstraniti, bi se pa mogla postrič na kratkega paža oz. na kratko, kar pa mi ni všeč oz. meni ne paše.

Hvala za vse odgovore že vnaprej!

Med korono sem se strigla sama. Ni primerljivo. Samo striženje ni drago in ni potrebno pogosto. Samo škarje če kupiš taprave boš dala 100+.

Masko kupi glede na to kakšne lase imaš. Uporabljaj vsaj enkrat tedensko, in po maski še balzam da zapre las.

Pa nehaj navadne elastike za lase uporabljat! Svilene kupi.

Poskusi pač. Saj če imaš dolge lase in še v čopu, ne moreš nič pokvariti, v najslabšem primeru greš k frizerju popravit. Jaz se sama. Nekaj časa sem imela v glavi, da me moram frizer “za ziher” občasno, ampak nazadnje pred velikim dogodkom (mislim en teden prej) sem se tudi sama in sem bila zadovoljna. Res ne rabiš nekih terminov iskat, meni to nikoli ni bilo v užitek.

Postrižem pa se pogosteje kot prej, ker je prav dober občutek. Uporabljam škarje za 20€ – samo jaz.

Škarje so najboljše prijateljice uničenih las. Zaradi čopov imamo poškodovane lase in lasišče, saj so lasje ves čas nategnjeni in tam začnejo izpadati.

Postrizi se na frizuro, ki jo boš zmogla urejati. Lasje v čopu so lena verzija frizure. Lepi lasje so spuščeni in sijoči.

Jej več zelenjave in sadja, uporabljaj šampone brez sulfatov in parabenov. Kot masko za lase uporabi eko olivno olje, namaži na cele lase, ovij v brisačo in pusti vsaj 4 ure. Nato normalno umij lase.

Za bleščeče lase pomaga če si jih na koncu izpereš z jabolčnim kisom ali pivom. Oboje se razdiši po parih urah.

New Report

Close