Dolgo cakanje na odgovor
Zanima me zakaj moski, ki ti je zelo vsec in pri srcu, odgovari na sporocilo sele nekaj ur kasneje (10h, 12h) ali celo naslednji dan? Ostalim recimo odgovori v trenutku ali nekaj minut kasneje.
Ali moski to pocnete, ker niste zainteresirani za osebo?
Goldfish kaj torej predlagas? Da mi neha bit vsec in bo odpisal 🙂
Dva dni mu daj, da zadiha. Saj vem…težko za razumeti, ker je sigurno prlepljen na telefon in se sprašuješ, kaj ves čas počne. Moški drugače funkcionirajo.
Zresek je dobro dolgo marinirati
Razumem in hvala za nasvet 🙂
Ampak dlje kot cakam bolj se pocutim nezazeljeno. Ne vem, ce vztrajat naprej ali ne. Tudi razpolozenje mi niha zaradi tega. Moski so res tezki za razumet…
Da, mlada in neizkusena v teh stvareh. In taksne je najlazje zaj….
Bolj si dober, slabse je
ce moski pokaze navdusenje je v ….. d…. Torej takticna poteza. On ze ve kaj dela 🙂
To nima veze z dobroto. Loti se analiziranja moških. Saj več kot za dva dni ne boš imela dela. In potem boš vedela za vse večne čase, kako funkcionirajo.
:)))
Torej nasvet je…..da pustim vse skupaj, se ohladim in najdem drugega? 🙂
Neeee. Glej, učila se boš kasneje, ker zdaj itak nisi zbrana za sprejemanje globokih resnic. Ničesar ne izpusti, samo opazuj. Ne delaj korake v naprej. Ostani vroča, korak zadaj in fokusirana zgolj na njega.
Koliko sta vidva stara?
Kaj je lepšega, če vidiš, da ženska caplja za tabo in jo pustiš, da trpi nadaljnih 10,12 h? 😀
Neizmeren občutek moči in kontrole nad ženskami… :)))
Ne vem, kaj imaš ti to za fanta. Mogoče pa išče prave besede, potem pa dobiš čez 10,12 h pesniško različico odgovora z globoko izpovedjo čustev? 😉
Ahaaa, razumem popolnoma 🙂 To sem rabila slisat, ker se mi zdi, da vcasih rinem prevec naprej, on potem poriva nazaj in potem niti sama ne vem kako se pocutim ob tem. Malo zagreta, pa se potem ohladim….in ti valovi me potem spremljajo skozi cel dan. In tako mi razpolozenje niha. Malo prijazna….malo pa jezna in razburjena 🙂
Malo me je strah, da mu ni do mene oziroma, da me zeli samo izigrat. Sej ves kaksni so moski, kadar zelijo, da dobijo kar zelijo. Ne izkljucujem pa tudi dejstvo, da je mogoce druga v igri, ki mu je bolj vsec.
27 let. Naj se omenim, da pred tem sem vse niti drzala v rokah jaz, ampak sem imela nekaksne probleme in sem ga res zapostavljala. Vcasih sem bila malce prevec groba ampak sem obljubila, da se bom spremenila in sem se spremenila. Po vsem tem casu se res trudim, da pokazem, da nisem vec taksna kot prej.
Ženska ne sme plesti teorij in premlevati, ona mora začutiti, kakšen je moški, ko je vnjegovi bližini in ga nekaj časa pozna – se pravi, zanesti se mora na notranji občutek. Zdaj če mene čitaš, je ta notranji občutek zagotovo zelo pozitiven, veš, da lahko daš roko v ogenj zame, se predaš in mi popolnoma zaupaš, kaj pa ti govori za tega fanta? 😀
Če se obaša v nasprotju z utečenimi stalnicami, ki so bile takojšnji odgovori na SMS, pri tebi pa počaka, si zatresla njegov “avtomatizem”, da je spremenil nekaj. Nihanje v razpoloženju praviš? A si kakšna bolj vročekrvna, sredozemskega temperamenta, sodeč po imenu, on pa je nek plašen Ljubljančan? Verjetno bi ti kak Štajerc takoj odpisal in te povabil na pivo, ne pa toliko mencal in se te celo ustrašil. 🙂 Zgleda, da deliva podobni usodi, pri meni je isto, skoraj vse MON-ovke imajo mojo tel. št., ampak samo z Goldfish bova pekla kokosovo potico skupaj, ampak kaj, je rekla, da bo improvizirala, tako da mogoče niti dobra ne bo…
Haha matjazko, kako si me lepo nasmejal pred spanjem :)))
Ja res je, vrocekrvna sem pa res. In potrpezljivost ni ravno moja vrlina, zato tudi pritiskam nanj in stiskam kot mivko v pest….a bolj kot stiskam, bolj mi polzi iz rok. In bolj mi polzi, bolj bi ga imela zase 🙂
Sicer sva ze bila skupaj veckrat…me je povabil veckrat na srecanje in je bilo zelo lepo. Zdej me ne povabi vec.
Sem se opogumila in ga prvic povabila jaz. Pa potem se ene dvakrat. Samo sem mogla kar cez nekaj zavrnitev prvo. Pred kratkim, par dni nazaj, ko sem pa skoraj ze vrgla pusko v koruzo, je pa sprejel in sva se videla in je bilo spet lepo. Ampak vse lepo se enkrat konca pravijo in zdej spet cakam 🙂 Sms bo pa jutri prispel….zvecer. Verjetno 🙂
Včasih je to taktika nesamozavestnih moških, ki jih taka povabila ponesejo v nebo. ..
Če vprašaš mene, naredi si en moški fb profil in se potrudi, da bo zgledal čimbolj kredibilno.
Na to si s tega profila zalepi kakšno pesem na svoj zid in dodaj komentar v stilu “ta pesem mepa vedno spominja na te in potep po Dolenjski”.
Bo že podvizal rokave ta fant, ki te drži v precepu :). Čeprav si malo kriva tudi sama.
V glavnem moraš pokazati, da se ne vrti cel tvoj svet okoli njega…
SpecialOne ti pa si perla 😉
Že tako je njen odnos do tipa, ki ji je pri srcu, milo rečeno slab. Več manipulacije, da ne rečem, spletkarjenja, odnosa ne bo ravno popravilo.
Pomagalo bi edino, če bi tipa pustila lepo pri miru, porihtala samo sebe (precej dela, kolikor je prebrati), in pustila življenju, da ji prinese, kar ji pripada, brez pretiranega siljenja v eno ali drugo smer.
Eno vprasanje. Kako ves, da ostalim odpise takoj, tebi pa ne? Kakorkoli, ce je tako, si zanj nekaj posebnegs. Ne vem, ce v plus ali minus.
Jutro 🙂
SpecialOne, sem razmisljala tudi v tej smeri ampak potem, ko dobro premislim…prvic niti se mi ne da pretirano spuscat v to in drugic mislim, da bi samo sebi slabo nardila. Tako ali tako je ze zakomplicirano in nocem poslabsat zadeve.
Boldrik vem, da moram delat na sebi. Poiskat se kaksen dodaten hobi, da ne razmisljam prevec. Sem poskusila….pred kratkim recimo sem si rekla, da se malo umaknem in po dveh dneh se je javil malo panicen. Se je zacutilo. Ne vem, zelim si veliko vec kot samo to kar dobim.
Marko vem in vidim. Tel ima vedno pri sebi ali ob sebi ali blizu sebe. Ni da dela v rudniku in da ne more 12 ur odgovorit na vprasanje. Vcasih recimo odpise isto sekundo in potem naslednje sporocilo ignorira nadaljnjih 15 ur. Sej mene ne moti in popolnoma razumem, da ima clovek svoje delo, hobije, prosti cas. cas. To mu pustim in se ne vmesavam.
Rada bi samo, da bi se odlocil, da vem na cem sem in potem, ce nisem na nicemer, da grem naprej.
Saj on se je po mojem že odločil, samo ti nekako nočeš dojeti.
Ne vem no, a ni tako, da če ti je do nekoga, mu to tudi z veseljem pokažeš, si rad čim več z njim, si prijazen, pozoren? Vsaj v mojih časih je bilo tako. A danes je pa treba spletkarit, taktizirat, načrtno čakat 12 ur, pajcat drugo osebo?
O moj bog, kakšen blesav predlog.
O moj bog, kakšen blesav predlog.[/quote]
Dobro, da obstaja bog :)))
Forum je zaprt za komentiranje.