Dolgo cakanje na odgovor
Ocitno res, kot pravis. Dostkrat pogledam sebe in se vprasam….ce mi nekdo ni pri srcu ne odpisem takoj ali pa sploh ne odpisem kdaj. Vec ali manj sem pa toliko postena, da povem, da ne bo nic.
Veš eni se zelo dolgo odločajo o neki simpl stvari. Po drugi strani pa, kar je za tebe simpl, je lahko zanj zelo komplicirano. Na tebi je le, kaj boš storila. Tebi ni treba čakat nanj, kot da je eden in edini. Ti si svobodna, saj pa se mu menda nisi že zaobljubila? 🙂 Pojdi dalje, njega pa daj malo v ozadje, oziroma sebe daj pred njega. Saj ga ni treba čist pozabit, ignorirat. Le nekih mlačnih tipov se ne oklepaj kaj preveč, ker če je mlačen sedaj, boš to potem opazila še bolj, če bi bila kdaj skupaj. Hočem rečt, naj sam pokaže interes (če ga sploh ima), ne da ga moraš ti izsilit iz njega. To pomeni, da moraš razumsko kontrolirati določena čustva, jebat ga, nisi več otrok. 🙂
molimo za uboge na duhu
Oče naš, …
Zdrava Marija …
Res neumen predlog. Kaj bo pa potem, ko bosta v zvezi in fante spet mlačen. Bo vsakič delala fejk profile? Strinjam se z zadnjim stavkom, ampak z načinom, kako to pokazati, pa nikakor ne.
Res neumen predlog. Kaj bo pa potem, ko bosta v zvezi in fante spet mlačen. Bo vsakič delala fejk profile? Strinjam se z zadnjim stavkom, ampak z načinom, kako to pokazati, pa nikakor ne.[/quote]
Tebi se pa vidi, da še nikoli nisi bral nasvetov Žuži Jelinek :))
To so bolj babje finte. Nedosegljivost pa to. Dec se je učil od bab.
Si imela nedostopnega, premalo zainteresiranega očeta, nekako čustveno distanciranega, ki se ti ni veliko posvečal in ti ni bil čustveno dostopen, kakor bi si želela, da te sedaj privlačijo nekako ignorantski, pasivni in premalo ognjeviti moški, ki mogoče celo sadistično uživajo, da ostaja hladen, četudi se ženska ‘meče za njim’. Torej ta tip moškega očitno ni ustrezen zate, ampak je en nedozorel del v tebi, ki ni doživel izpolnjena na relaciji hči-hoče, da sedaj še vedno izbiraš moške s podobnimi karakteristikami, katerih značilnost je ta, da izvisiš pri njih, saj se ne ‘ogrejejo’ dovolj zate.
matjazko
Z očetom sem imela lep odnos. Še sedaj ga imam. Enako s preostalimi člani družine. Sem najmljaši otrok in sem vedno bila deležna pozornosti vseh sorodnikom. Vsi so se mi zelo velik posvečali, me imeli radi in odrasla sem v ljubeči družini. Mogoče pa ravno zaradi tega želim pozornost, ker sem jo vedno imela?
Prej mi je ta fant dajal veliko pozornosti, bil zelo prijazen (sej ni da je zdej nesramen – obnaša se normalno) pa sem se nekako držala nazaj, ker sem imela določene probleme kot sem že prej omenila. Tako, da mi je žal, ker ga nisem spustila čist blizu sebe. O tem sem nazadnje govorila z njim in me je poslušal. Dobil se je z mano z namenom, da se pogovoriva.
Skratka jaz upam na najboljši izzid in ostajam optimist do zadnjega 🙂
Zgodaj zjutraj sem dobila tudi željen sms 🙂
Upam, da dobivaš tudi dovolj moške forumske pozornosti za ohranitev svoje virtualne eksistence?
Že zgodaj zjutraj si dobila SMS, pa zakaj si nas pustila tako dolgo čakati in nas nisi obvestila o morebitnem razpletu težko pričakovane in napete drame, jaz sem bil že v resnih skrbeh, ves na trnih, kaj bo s tabo, če bo SMS prišel šele popoldan danes z večurno zakasnitvijo. Hvala bogu, da si se rešila agonije nestrpnega pričakovanja.
Ma, no, saj, koliko si stara , tam enih 16? Do 20 še zamenjaš enih 10 tipov, potem se se odločiš za tistega z najhitrejšim reakcijskim časom v odpisovanju SMS-ov. In on bo tvoj sanjski moški. Koliko je to adrenalinsko vsa ta pričakovanja SMS-ov, ali bo ali ne bo, bodi močna in zdrži, koliko se ti dogaja, da ne moreš verjeti. 😀
Mislim, da je pri vsej stvari problem v tem, da si bila ti prej zelo zadržana in sedaj ti on to vrača. Ne vem ali iz užaljenosti (moški ponos) ali iz strahu, da se ne bi to ponovno zgodilo. Po vsej verjetnosti pa bo veljalo prvo, ranjen ego ali kot rečemo “milo za žajfo”. Če te ima res rad, ga bo kmalu minilo, tako da počakaj še nekaj časa s tvojo odločitvijo. Če pa ne, pa tako veš, kaj storiti.
Tako kot pravi Dolgonoga. Vseeno pa se ti ni treba zdaj metati na glavo, zato da ga privabiš nazaj. Daj mu čas in to je to. Če si si ga ti vzela zase, pa naj si ga zdaj še on. 🙂
Čas je relativna zadeva, zelo je odvisno na kateri strani vrat od wcja stojiš… in tebe že močno tišči, a ne? 🙂
Njega nekoliko manj in se mu zdi da bi bil preveč vsiljiv, če bi ti pisaril za vsako minuto.
Sploh pa, a mu je problem napisat, da ti je lepo z njim, da komaj čakaš, da ti odpiše, da bi bila vesela, če bi se večkrat srečala…itd.itd, vse to kar si tu napisala?
Seveda tvegaš zavrnitev, a če želiš iskreno zvezo bi bila to, po moje, najbolj prava pot, bolj kot pa to, da ovinkariš kot mačka okol vrele kaše oz, da bi ga ujela v čustveno odvisnost.
Dejansko ti je težko svetovati, ker ne vemo, kakšno je bilo tvoje SMS sporočilo namenjeno njemu.
Najbolje bo, da uporabiš empatijo in se poskusaš postaviti v njegovo pozicijo in poskusiti razumeti, kako je on razumel tvoje sporočilo po vsem dogajanju med vama. Lahko gre od tega, da te malce “marinira”, preko določene užaljenosti, pa vse do tega, da ne želi preveč siliti vate, ker je morda tako razbral tvoje signale v preteklosti.
Sogovorniki so ti do sedaj dali veliko dobrih in koristnih nasvetov. Jaz bi ti le svetoval, da se čim prej dobita in temeljito in odkrito pogovorita.
Hvala vsakemu posebej za nasvet. Mi koristijo zelo 🙂
Tako…rekel je, da upa, da sem se kaj naucila iz svojih napak in da ga veseli, ker se trudim, ampak da naj ne pricakujem zdej, da bova kar par ze jutri, ker mu rabi cas, da se poda v to. In da pri njemu ni izkoriscanja in manipuliranja kot sem to (po njegovo) pocela.
V tem stilu…ampak precej bolj strogo se je slisalo iz njegovih ust 🙂
To, kar smo nekateri predvidevali. Odkrit pogovor z njim ne bi škodil.
Super, oba sta za kazenske S&M variante https://en.wikipedia.org/wiki/Sadomasochism . On se uveljavlja v vlogi strogega gospodarja, ki te s čustvenim odtegovanjem kaznuje oz. disciplinira kot otroško nepuslušno žensko, ki se udinjajo in pokoravajo njegovi volji, tako da glej, da boš dobra sužnja, ker ko mu spet ne bo kaj prav, se bo namulil oz. povesil surlo in se zavil v molk, ti boš pa rabila 1 mesec za dešifracijo iskanje krivde v sebi, kaj si skesana nehvaležnica narobe naredila ali rekla (po njegovo), ker gospodar ima tako vedno prav, tudi ko se moti. 🙂
matjazko ne biti tako krut 🙂 Sej bom zivela dalje (brez stresiranja) in kar bo pac bo.
To, ali kaže navdušenje ali ne boš sama ugotovila iz pogovora, obnašanja. Moški kasnejše dopisovanje uporabljamo za osvajanje. Prvi cilj je, zlesti pod kožo
Pusti tega tipa. matjažkota vzemi, bo situacija obratna. On se bo po kolenih plazil okoli tebe, samo da bi mu občasno dovolila malo povohati.
Pusti tega tipa. matjažkota vzemi, bo situacija obratna. On se bo po kolenih plazil okoli tebe, samo da bi mu občasno dovolila malo povohati.[/quote]
🙂 Ali ali Booma, te bo zagotovo ogrel s tem, ko ti bo tipično za njega postregel s suhoparno statistiko, cinizmom in ostalo sila zanimivo razumarsko pretegovanje in miselno vzorčno drobnarijo (v okrepitev mu bo mogoče celo vskočila Senza), ki je menda tipična za ‘ognjevite in spontane ljubimce’ v letih, ko poskušajo ogreti termofor z vodo ob vznožju nog na mlačno temperaturo, ta jih zaziblje v globok spanec ob svoji ženi in popelje v sanjski svet, kjer s posebno naslado obujajo spomine na nekdanjega padlega borca, ki še od časa do časa dvigne glavo čez zelo razrahljano zakonsko rjuho, kakor sedaj krokosi na spomlad pokukajo iz zemlje – en mesec v letu jih vidiš, potem pa spet izginejo ko kafra 😀
Pusti tega tipa. matjažkota vzemi, bo situacija obratna. On se bo po kolenih plazil okoli tebe, samo da bi mu občasno dovolila malo povohati.[/quote]
🙂 Ali ali Booma, te bo zagotovo ogrel s tem, ko ti bo tipično za njega postregel s suhoparno statistiko, cinizmom in ostalo sila zanimivo razumarsko pretegovanje in miselno vzorčno drobnarijo (v okrepitev mu bo mogoče celo vskočila Senza), ki je menda tipična za ‘ognjevite in spontane ljubimce’ v letih, ko poskušajo ogreti termofor z vodo ob vznožju nog na mlačno temperaturo, ta jih zaziblje v globok spanec ob svoji ženi in popelje v sanjski svet, kjer s posebno naslado obujajo spomine na nekdanjega padlega borca, ki še od časa do časa dvigne glavo čez zelo razrahljano zakonsko rjuho, kakor sedaj krokosi na spomlad pokukajo iz zemlje – en mesec v letu jih vidiš, potem pa spet izginejo ko kafra :-D[/quote]
Mogoče, menda, bla-bla-bla.
Kot kaže se je matjažko začel zavedati minljivosti in ga zelo skrbi, da bo na stara leta ostal brez spominov. Saj ima fant voljo, ampak nikakor ne rata in ne rata :-))
Forum je zaprt za komentiranje.