Dolgočasna služba
pejt raj še kaj usput delat, namesto da tu visiš, da bo še za eno merico wheya… tisti tvoj skoraj-minimalc ti itak ne znese za več k pol kante. remember, če boš imel premajhne bicepse, te tvoje trinajstletnice ne bodo več marale…
Več k merico wheya na dan tud ne rabm. jem bl zdravo od tebe. remember.
Avtorica, sicer nisem v tvoji koži, žal, ampak tudi jaz ne bi sprejela take službe, kjer bi bila plača pol manjša.
Jaz sem podobno kot si ti, že več let stran od svojega področja, samo plača pa vse prej kot visoka. Pa si vseeno ne upam kar pustiti službe in iskati drugo. Najde se namreč kvečjemu kako nadomeščanje porodniške.
Na tvojem mestu bi jaz naprej iskala . Zdaj, če je plača samo malo nižja in boljše delo, potem ja. Če pa je pol nižja potem pa ne. V službo hodim, ker je to plačano delo, ker rabim denar. če denarja ne bi rabila, potem ne bi hodila v službo.
tko, ja ☺
zbudi se iz svoje otopelosti in dnevnega smiljenja same nad sabo … saj imaš priklop na net … študiraj, delaj modele, ekspertize … primerjaj kaj ponujajo drugi …
par projektov lahko ponudiš potencialnim kupcem v oceno …
Avtorica jst ti prvoščim veliko uspeha na službenem področju,in kanček sreče izven službe…
služba je samo eno tretjino dneva,najbrž te dolgočasijo ostali dve tretjini,,,
kaj ti bo vse bogastvo ali vsi uspehi če jih nimaš deliti z kom…
štalca že ,kaj pa bikec(kravca) ….ni nujno je pa priporočljivo 😉
vse skupaj samo mnenje
Kako se je iztekla tvoja zgodba?
Forum je zaprt za komentiranje.